Gerekli kişilerden izin alarak bi şaka yapacağımı söyledim ama ne olduğunu söylemedim 
Keşke elimden gelsede böyle birşeyi hayata geçirebilsem gün boyu bunu düşündüm ah keşke gerçek olsaydı be bayram havası olurdu forumda diye düşler kurdum.
Evet Biraz Umutlandırdım.
Evet Biraz Kızdırdım.
Evet Biraz Saygısızlık Etmiş Olabilirim.
Ama sizde biliyorsunuzki bugün 1 NİSAN
Hayatımda ilk defa 1 nisan şakası yaptım.
Evet Biraz Zevkliydi.
Şu zamanda en çok böyle bişeye ihtiyacımız vardı diye düşünüyorum.
Adsenselerimiz kesinleşmedi kanallarımız kapandı neler olmadı ki kimse doğru düzgün para yüzü görmedi.
Ben depresyondaydım resmen ya ne çalışıyordum ne bişey yapıyordum sadece forumda f5 yapıp duruyordum elimden başka birşey gelmiyordu çünkü...
Not : Bu işte başka kimsenin parmağı yoktu.
1 Haftaya kadar cezaya razıyım izin aldığım halde sırf herkesin içi rahat olsun diye
Keşke elimden gelsede böyle birşeyi hayata geçirebilsem gün boyu bunu düşündüm ah keşke gerçek olsaydı be bayram havası olurdu forumda diye düşler kurdum.
Evet Biraz Umutlandırdım.
Evet Biraz Kızdırdım.
Evet Biraz Saygısızlık Etmiş Olabilirim.
Ama sizde biliyorsunuzki bugün 1 NİSAN
Hayatımda ilk defa 1 nisan şakası yaptım.
Evet Biraz Zevkliydi.
Şu zamanda en çok böyle bişeye ihtiyacımız vardı diye düşünüyorum.
Adsenselerimiz kesinleşmedi kanallarımız kapandı neler olmadı ki kimse doğru düzgün para yüzü görmedi.
Ben depresyondaydım resmen ya ne çalışıyordum ne bişey yapıyordum sadece forumda f5 yapıp duruyordum elimden başka birşey gelmiyordu çünkü...
Not : Bu işte başka kimsenin parmağı yoktu.
1 Haftaya kadar cezaya razıyım izin aldığım halde sırf herkesin içi rahat olsun diye
Şaka Değil Bugüne Denk Geldi.
İnanın Bugünün 1 NİSAN Olduğunu Dahi bilmiyorduk.
30 Kişilik Alan Dolmuştur...
![]()
Merhaba Goirp Network olarak aylardır çalışıyoruz ne zorluklar çektiğimizi bilen bazı arkadaşlar var ama değdi nihayet bu akşam alımlara başlayacağız hazır olun.
Şartlar ;
Günde en az 1k izlenim
Toplam 10+ Abone
En az 1 haftalık kanal olmalı
Ödeme ;
Açık Kapalı Kanala %80 Ödeme
Sonraki ayın 20-23 ü arası
Webmoney - Havale EFT
Bu ay 30 Kişiyle Çalışacağız erkenden yerinizi alın...
Konuya Gereksiz Mesaj yazmayın.
Pm atmayın.
Skype'tan Yazmayın.
Cevap vermeyeceğim kimseye
Sadece konuya rez... yazan 30 Kişi dikkate alınıp akşam bilgilendirme Yapılacak...
Son düzenleme: