sanal makinalarda mining nasıl yapabiliriz

zynpzeren

Kayıtlı Üye
araştırdım pek anlayamadım sanal makinalara mining nasıl yaparız hangi programları indiriyoruz falan yardımcı olabilecek var mı

En az 8çekirdekli makina olmadıktan sonra uğraştığına değmez. Günde en az 2-3 makina sağlayabilirseniz yardımcı olurum.

[MENTION=29315]zynpzeren[/MENTION] Hocam bu konuda bildiklerimi paylaşayım;
Sanal bilgisayarlarda gpu değil CPU mining yapılır (İşlemci gücüyle kazım)
Ancak bu kazım bildiğiniz üzere 1-2 core ile yapılacak şeyler değildir min 8-10 cpu ile virtual serverlardan mining yapabilirsiniz.

Program olarak birşey önermeyeceğim ama mantığını anlamak için kendi fiziksel bilgisayarınızda minergate kullanabilirsiniz

@zynpzeren Hocam bu konuda bildiklerimi paylaşayım;
Sanal bilgisayarlarda gpu değil CPU mining yapılır (İşlemci gücüyle kazım)
Ancak bu kazım bildiğiniz üzere 1-2 core ile yapılacak şeyler değildir min 8-10 cpu ile virtual serverlardan mining yapabilirsiniz.

Program olarak birşey önermeyeceğim ama mantığını anlamak için kendi fiziksel bilgisayarınızda minergate kullanabilirsiniz

problem değil 8 10 çekirdek ayarlayabilirimde en az 1 ay mı açık kalması lazım bu makinaların 10 15 gün acık kalsa sanal makina adedi fazla olsa kazandırmaz mı

Kazandırır neden kazandırmasın ama şukadar kazandırır diyemeyeceğim bir çok etken var denemeniz lazıms

problem değil 8 10 çekirdek ayarlayabilirimde en az 1 ay mı açık kalması lazım bu makinaların 10 15 gün acık kalsa sanal makina adedi fazla olsa kazandırmaz mı

Günde 100 tane google hesabı açip herhesaba 5 tane vds kurarsanız herbirine 6 cpu dann . güzel para bırakabilir. 1000 tane vds açarsanız günlük 100 dolar kazanaırsınız

Günde 100 tane google hesabı açip herhesaba 5 tane vds kurarsanız herbirine 6 cpu dann . güzel para bırakabilir. 1000 tane vds açarsanız günlük 100 dolar kazanaırsınız

Google sıkıntılı stratum ağına bağlandığınızı anlıyor.

[MENTION=25524]desperado596[/MENTION] bende 64 32 16 8 cpu lu hesap var bu 5 gün dayansın okeyim ama dayanmıyor 24 saat bile durmuyor
Yöntemi olan varsa ulaşsın bana hesapları ben temin edicem birlikte kazanalım

@desperado596 bende 64 32 16 8 cpu lu hesap var bu 5 gün dayansın okeyim ama dayanmıyor 24 saat bile durmuyor
Yöntemi olan varsa ulaşsın bana hesapları ben temin edicem birlikte kazanalım

Cpu ların hepsini kullanınca farkediliyorr. 8 cpu varsa 6 kullanıcaksın. bu sekilde denemelerde enaz 5 gün açık kaldi bizde.

Arkadaşlar çalıştığım firmada BT Yöneticisiyim :) burdaki iki serverı değerlendirmek istesem nasıl olur, bana yol gösterecek varmı ?

Cpu ların hepsini kullanınca farkediliyorr. 8 cpu varsa 6 kullanıcaksın. bu sekilde denemelerde enaz 5 gün açık kaldi bizde.

Epey uğraşmıştık üzerinde biz de. Hangi pool olduğu çok önemli. Pool'lara göre blokluyor, 1 cpu ile bile açsanız ya da 4 cpu açıp 1 cpu bile kullansanız tüm pool'ları engelliyor artık. Yeni pool açıp denemek lazım bence eğer uğraşılacak ise. Ya da başka sanal makineleri denemek lazım. Google'da kazanç mevcuttu; ancak artık kazanılabileceğini düşünmüyorum, 24 saatte kapatıyorlar maksimum. Genelde 12 saatte hatta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri