Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabi ki faydası olur sonuçta istenildiği zaman mac adresi değiştirebiliyor. Tabi vmware kullanacaksan.
o kadar denemem ragmen bir türlü kuramadım sorun bendemi anlamadımki :/ yardımcı olur musun
vmware workstation hakkında bilginiz var mı? forumda tavsiye edilmişti. hangisini kurayım sizce?Ben ilk olarak Mac OS X Mavericks kurmuştum mac'i merak ediyordum zaten mantık aynı program kurulduktan sonra işletim sisteminin iso'sunu seçiyoruz format atar gibi kuruyoruz.
İlk kurulum yaparken kullandığım bazı siteler
VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
Mac OS X Mountain Lion 10.8.3 VMware Kurulumu (Intel - AMD) - defter.org
Yalnız sen kurarken mac kurma dediğim gibi ben merak ettiğim için mac kurmuştum daha sonra windows işletim sistemlerinden biri kurdum.
vmware workstation hakkında bilginiz var mı? forumda tavsiye edilmişti. hangisini kurayım sizce?
vmware workstation hakkında bilginiz var mı? forumda tavsiye edilmişti. hangisini kurayım sizce?
virtualbox kullanarak w8 kurdum kanallarım 2 ay boyunca acık kaldı ,bence kur ben denedin %99 olumlu sonuç alırsın
[MENTION=10807]PiriReis[/MENTION], Kurulumda zor bişey ok,elinde xp cd veya iso kalıp dosyası olması lazım,
video yardımcı olacaktır.
VirtualBox ile sanal makinaya Windows xp kurulumu - YouTube
Ekleyin hocam, yardımcı olmaya çalışayım.
ekledim hocam
Gelen istek yok hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.