Sanırım kazanamıcam

• Kullanıcı Quasar^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Quasar^^

Kayıtlı Üye
0000000000

Son düzenleme:
0000000000000

Son düzenleme:
ilk 8 ayda kazandığım toplam para 56 TL'ydi. Forumda eskiden böyle konularda çok açılmazdı, şimdi bu konuyu açarak nasıl bir katkı bekliyorsun yada hangi farkındalığı yaratmak istiyorsun?

2. ayin yani bi ay olmus çok erken pes etmek için zaten 1-2 ayda toparlamaya basliyo kanal kendini. Bu kisa zamanda pes etmeyi dûsûnûyorsan hiç ilerleyemezsin.

Günde 2-3 dolar bile kazanamıyorsan hiç okumamış araştırmamışsın demektir.2 gününü ayır şu forumdaki konuları oku emin ol kazanırsın.

ilk 8 ayda kazandığım toplam para 56 TL'ydi. Forumda eskiden böyle konularda çok açılmazdı, şimdi bu konuyu açarak nasıl bir katkı bekliyorsun yada hangi farkındalığı yaratmak istiyorsun?

ya birader hayırdır ? içimi dökmek istedim ne oldu zorunamı giden birşeymi yazdım ? ne dir bu terslik ??

hocam kazanırsın kazanmasına da nasıl kazanırsın anlatayım :)
azimli olacaksın ben bu işi başarrım üstesinden gelirim ilk önce kendini inandıracaksın buna :)
azimin yanı sıra da sabırlı olacaksın çünkü bu iş çok ama çok sabır gerektiren bişey zoru gördün mü amaaaaan boşver ya demeyeceksin üstüne üstüne gideceksin :)
araştırmacı olacaksın :) kimse kimseye kolay kolay kategori vermez bence de vermemeli sakın bu sözümü yalnış anlamayasın çünkü önünde internet var yani bir ton bilgi sana 1-2 saniye uzakta yaz google'a ot yaz çöp yaz araştır uygula dene illaki doğru sonuca çıkacaksın hayatın temel felsefesi bu :)

Ben bu işe başlamadan sadece 1 sene araştırdım hocam daha sonra başladım. 1 Sene araştırıp çoğu şeyi bilerek çalışmama başlamama rağmen aylık eşiği zor geçiyorum :)

hocam kazanırsın kazanmasına da nasıl kazanırsın anlatayım :)
azimli olacaksın ben bu işi başarrım üstesinden gelirim ilk önce kendini inandıracaksın buna :)
azimin yanı sıra da sabırlı olacaksın çünkü bu iş çok ama çok sabır gerektiren bişey zoru gördün mü amaaaaan boşver ya demeyeceksin üstüne üstüne gideceksin :)
araştırmacı olacaksın :) kimse kimseye kolay kolay kategori vermez bence de vermemeli sakın bu sözümü yalnış anlamayasın çünkü önünde internet var yani bir ton bilgi sana 1-2 saniye uzakta yaz google'a ot yaz çöp yaz araştır uygula dene illaki doğru sonuca çıkacaksın hayatın temel felsefesi bu :)

hocam estafurullah,zaten yanlış anlaşışmış olabilirim,amacım kategori istemek değildi sadece hissiyatımı paylasmaktı :)

ya birader hayırdır ? içimi dökmek istedim ne oldu zorunamı giden birşeymi yazdım ? ne dir bu terslik ??

şu brader kelimesine oldum olası tav olmuşumdur, o yüzden cevap verme tenezzülünde bulunmucam. Yalnız şu konuyu açıp, burada ahkam kesmek yerine 2 tane yararlı konu okusan emin ol 0.40$ kazanıp sevinebilirdin.

şu brader kelimesine oldum olası tav olmuşumdur, o yüzden cevap verme tenezzülünde bulunmucam. Yalnız şu konuyu açıp, burada ahkam kesmek yerine 2 tane yararlı konu okusan emin ol 0.40$ kazanıp sevinebilirdin.

ters yapmana gerek yoktu,bana kalırsa,ben burada ne kategori dileniyorum ne de baska bir şey,sadece içimdekileri paylasmak istedim hocam.

ters yapmana gerek yoktu,bana kalırsa,ben burada ne kategori dileniyorum ne de baska bir şey,sadece içimdekileri paylasmak istedim hocam.

Tamam dostum sen haklısın,
ancak 2013 yılında bu forumu keşfetmiş birisinin bu duyguları paylaşması bana çok ironik geliyor...

Tamam dostum sen haklısın,
ancak 2013 yılında bu forumu keşfetmiş birisinin bu duyguları paylaşması bana çok ironik geliyor...

Haklı veya haksız cıkmak için cevap vermedim hocam,yanlış anlama,asıl sen haklısın 2013'ten beri devam etseydim suan da belki bir yerlere gelebilirdim

5.ci ayımdayım 3 haneli alicam nerdeyse :) günlük erken pes etme yavaş çalış fakat izlenebilecek videolar bul.

bana bir arkadaşımı hatırlarttı bu mesaj 9 ay boyunca tek kuruş alamadı daha 1 ay önce abi bırakıcam artık olmuyor diyordu pes etme dedim şimdi günlük 1500 tl kazanıyor

Git hocam buradaki insanların çoğunun umrunda olmaz bir çoğununda hoşuna gider youtube dan biri gitti de 1 kişi de olsa pay çoğaldı diye. Çünkü devam edersen kazanıcaksın elbet belli yani 1 kişi 1 kişidir boşver bırak pes et ve hayatının başarısız kısımlarına yaz o 2 ayı burada ki çoğu insan aylarını yıllarını verip günde 18 saat çalışırken sen 2 ayda pes et.

Her günüm kendimi ve yeri geldiğinde ortağımı motive etmeye çalışmakla geçiyor çünkü bu saçma ruh haline çoğu zaman bende düşüyorum 1.5 yıldır düzenli ödeme alan birisi olarak. Okulumdan ve diğer konularda aklına ne gelirse fedakarlık veriyorum üstüne birde bu saçma sapan pes etme duygusu geliyor aklıma ama bi geriye dönüp bakıyorum ulan ben bu kadar şeyden pes etmek için mi fedakarlık yaptım. O zaman tek yol var o da zafer yapacağın işe önce inanıcaksın inanmadan olmaz.

Üslubum sert gelebilir bendende büyüksün ama pes edersen kaybediceksin pes etmeyip devam edersen başarmak için bir şansın olucak ve pes etme durumuyla o kadar çok başbaşa kaldım ki her konuda ama hiçbirinde ben pes ediyorum demedim dediklerim olduysa bile koca bir başarısızlık olarak scoreboardıma yazıldı hep.Şu anda birlikte çalıştığım arkadaşımı bile en az 5 kez bu şekilde geri çevirdim. Kararını kendin ver 2 ay sen daha yeni bile sayılmazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri