Sanırım Tükenmişlik Sendromuna Yakalandım

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Youtube da kazançlarım tam istediğim seviyeye geldiği anda içimdeki video atma isteği bir anda yok oldu. 3 gündür youtube'a video atmıyorum. Youtube a yukliyeceğim videoları internetten indiriyorum ama yuklemiyorum. Acıklamaları yazmak etiket girmek cok sıkıcı gelmeye basladı. Yaklasık 3k video attım bu zamana kadar bir sorun yoktu. Suan kanalımı satmayı bile düşünüyorum. Bu neden olabilir diye düşünüyorum bir kac neden olabilir aslında :

1. Ekim ayının basında Awesomeness Partnerlige gectim. Pek memnun değilim iletişim ve paranın yatıp yatmıyacagı konusunda endişelerim var

2. Gecen gün kanalımın kopyalandıgını fark ettim buda bir neden olabilir.

Sizinde düşüncelerinizi ögrenmek istiyorum...

1-) awesomenessta paran kalmaz bu ay istekte bulunursun 1-1.5 aya paranı yatırırlar ve adsenseden daha fazla oluyorsa (buna %30 kesintiyide eklediğinde) hiç awesomenesstan şaşma partnerin tek kötü tarafı kanal kapandığında paranda gidiyor ne yazık ki bende öyle oldu.Herhalde yeni geçtin partnerliğe 1 ödemeyi al anlarsın sonrasında düzene otuturursun kesinlikle ve kesinlikle awesomenesstan paranın kalıcağını düşünmüyorum onu sil kafandan rahatla

Sat gitsin :) aylik kazancin 3_4 kati eder sanirim benim kanalimda kopyalaniyor ona yapacak birsey yok

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

Herkes zaman zaman web işlerinden sıkılır. Aslında kazancın yükselmesi seni + yönde etkilemesi lazım ama tam tersi olmuş. Bazen bir şey yapmak istersin, istediğin seviyeye gelirsin. Geldikten sonra eski hırsın kalmaz. Bu herkesde olabilecek bir şey. Tükenmişlik sendromu daha büyük bir psikolojik sorun olsa gerek.. Senin ki bildiğimiz can sıkıntısı. Git gez dolaş ara sıra eve mahkum kalma..

1-) awesomenessta paran kalmaz bu ay istekte bulunursun 1-1.5 aya paranı yatırırlar ve adsenseden daha fazla oluyorsa (buna %30 kesintiyide eklediğinde) hiç awesomenesstan şaşma partnerin tek kötü tarafı kanal kapandığında paranda gidiyor ne yazık ki bende öyle oldu.Herhalde yeni geçtin partnerliğe 1 ödemeyi al anlarsın sonrasında düzene otuturursun kesinlikle ve kesinlikle awesomenesstan paranın kalıcağını düşünmüyorum onu sil kafandan rahatla

Herkes böyle diyor ama ben ilk paramı almadan içim rahatlamaz. PayPal hesabınıda teyit edicem yakında ilk param yatarsa bu Awe sorunu benim için çözülür baska yolu yok

---------- Mesaj saat 11:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:07 civarında gönderildi. ----------

Sat gitsin :) aylik kazancin 3_4 kati eder sanirim benim kanalimda kopyalaniyor ona yapacak birsey yok

Hocam aylık gelirim 3-4 katı demişsinizde ben bi ay 3.8k TL aldım bazı ay 1.2k bazı ay 800TL aldım bunu nasıl hesaplıcaz :)

Herkes böyle diyor ama ben ilk paramı almadan içim rahatlamaz. PayPal hesabınıda teyit edicem yakında ilk param yatarsa bu Awe sorunu benim için çözülür baska yolu yok

---------- Mesaj saat 11:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:07 civarında gönderildi. ----------

Hocam aylık gelirim 3-4 katı demişsinizde ben bi ay 3.8k TL aldım bazı ay 1.2k bazı ay 800TL aldım bunu nasıl hesaplıcaz :)

Ortalama ve icerige bakacaksiniz .)

Herkes zaman zaman web işlerinden sıkılır. Aslında kazancın yükselmesi seni + yönde etkilemesi lazım ama tam tersi olmuş. Bazen bir şey yapmak istersin, istediğin seviyeye gelirsin. Geldikten sonra eski hırsın kalmaz. Bu herkesde olabilecek bir şey. Tükenmişlik sendromu daha büyük bir psikolojik sorun olsa gerek.. Senin ki bildiğimiz can sıkıntısı. Git gez dolaş ara sıra eve mahkum kalma..

Hocam kazancın beni ters etkilemesini sebebi Awe yoksa suan cok mutlu olurdum. Hafta sonu stress atmak için Karamürsel (İzmit) e gittik biraz iyi geldi ama hala video atasım gelmiyor...

Eve kapanma kazancından 2 köşeye ayır eğlencene bak hayatın keyfini çıkar körü körüne youtube'a bağlanma 1 ay uzak kal bu sevgiliden sıkılma gibi sonra bir şeyler tekrar seni ona itecektir zaten içinde varsa.

Eve kapanma kazancından 2 köşeye ayır eğlencene bak hayatın keyfini çıkar körü körüne youtube'a bağlanma 1 ay uzak kal bu sevgiliden sıkılma gibi sonra bir şeyler tekrar seni ona itecektir zaten içinde varsa.

Hocam asosyal bir insasım ama yeri geldiği zaman eglenmesinide biliyorum. Eglence için para sıkıntım yok allaha sükür. Hobi olarak DSLR ile fotograf cekiyorum.

Hocam asosyal bir insasım ama yeri geldiği zaman eglenmesinide biliyorum. Eglence için para sıkıntım yok allaha sükür. Hobi olarak DSLR ile fotograf cekiyorum.

bende öyle hocam fotoğraf tutkum vardır 550d var bende de çok güzel bi hobidir ve sürekli zevk verir :) ben asosyalsiniz anlamında söylemedim bu olayı nasıl diyim kendini kaptırma anlamında kastedmiştim yanlış anlamanızı istemem :) kendime göre fikir ve öneride bulunmuştum kısacası.

bende öyle hocam fotoğraf tutkum vardır 550d var bende de çok güzel bi hobidir ve sürekli zevk verir :) ben asosyalsiniz anlamında söylemedim bu olayı nasıl diyim kendini kaptırma anlamında kastedmiştim yanlış anlamanızı istemem :) kendime göre fikir ve öneride bulunmuştum kısacası.

Bende de 600D var :) Bir ara kendimi Youtube a kaptırmıstım bagımlılık yapmıstı resmen hatta arkadlasrım bile şikayetciydi bundan sonra düzeldim :) Ama insan para kazandıgnı görünce kaptırıyor ilk anda para tatlı tabi :D

bence satma ilerde çok değerlenir kanalın güzel bişeyse

hocam benim çıkardığım aynı sorunu bende yaşadım, hedeflerinin bir kısmına belkide hedeflediğine tam anlamıyla ulaşmışsın insanoğlu yetinmeyi bildiği kadar daha yüksek olma arzusunuda barındırmalı düşüncesiyle bence hedeflerinizi artık yükseltin 30 a tamam demeyin 30 olmuşsa 60 olurda diyin ama bunun için kendinizi yiyip bitirmeyin, zaten sanmıyorum öyle olacağınıda yani Hedeflerinizi dahada yükseltin derim birazcıkda ara verin geri dönüşünüz muhteşem olur :) iyi çalışmalar ( kendi düşüncelerim :D )

hocam benim çıkardığım aynı sorunu bende yaşadım, hedeflerinin bir kısmına belkide hedeflediğine tam anlamıyla ulaşmışsın insanoğlu yetinmeyi bildiği kadar daha yüksek olma arzusunuda barındırmalı düşüncesiyle bence hedeflerinizi artık yükseltin 30 a tamam demeyin 30 olmuşsa 60 olurda diyin ama bunun için kendinizi yiyip bitirmeyin, zaten sanmıyorum öyle olacağınıda yani Hedeflerinizi dahada yükseltin derim birazcıkda ara verin geri dönüşünüz muhteşem olur :) iyi çalışmalar ( kendi düşüncelerim :D )

Hedefim yuksek hocam zaten ayllık 3k-5k kazanmak. Hatta araba + ev almak :D Biraz ara vermek iyi olucak sanırım zaten vizelerde baslamak üzere ;)

dinlen abicim yorgunluk ve depresyon içindesin uyu bol bol dinlen bırak rölantide kalsın kanalların yorgun ve uykusuz olduğunda insan hayat sevincini yitirir ve hiçbirşeyden zevk almaz mutsuz olursun hiçbirşey yapmak istemezsin

dinlen sadece kendine geleceksin

birde buna sebep emek verip karşılığını görememek olur kazandığın paralar eline geldiğinde oda ilaç gibi gelecektir

canını sıkma dinlen sadece herşey yoluna girecektir yorgun olduğun için rahat karar veremiyorsun

aynı durum bendede var malesef :) arada tatil yap. full youtube ile uğraşılmıyo hakkaten.

dinlen abicim yorgunluk ve depresyon içindesin uyu bol bol dinlen bırak rölantide kalsın kanalların yorgun ve uykusuz olduğunda insan hayat sevincini yitirir ve hiçbirşeyden zevk almaz mutsuz olursun hiçbirşey yapmak istemezsin

dinlen sadece kendine geleceksin

birde buna sebep emek verip karşılığını görememek olur kazandığın paralar eline geldiğinde oda ilaç gibi gelecektir

canını sıkma dinlen sadece herşey yoluna girecektir yorgun olduğun için rahat karar veremiyorsun

2 hafta kadar bırakacagım kanalı ama haber kanalı güncel olmalı 2 hatadan birsey olmaz sanırım. Özgün video da hazırlamaya baslıyacagım zaten ama kendi yaptıgım videoyu onaylamıyor ünlem işareti veriyor partner olmayan kanalımda.

---------- Mesaj saat 11:50:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:47:48 civarında gönderildi. ----------

aynı durum bendede var malesef :) arada tatil yap. full youtube ile uğraşılmıyo hakkaten.

Özgün video oldugu zaman devamlı youtube ile ugrasmaya gerek kalmıyor bu gidişle özgün içerige yönelicem ama youtube onaylamıyor ünlem cıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri