Saniye Anne İngilizce için Ortak Arıyorum

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
Atv stüdyolarindan selamlar bugun bizi izleyin

İyi Akşamlar YT Ailesi Önce Kısa gelişmeleri sunayım pazartesi İstanbulda Olacağız Atv Stüdyolarında Uçak Biletini Aldılar ve Bizi Davet EttilerBuradaki vtr lerle Birlikte Komple bir program olacak sanırım

İkincisi Başlıkta Olduğu Gibi Saniye Anne Yemekleri İngilizce kanalı için Ortak Arıyorum İlgilenen Kişiler pm Atsınlar Videoları ben vereceğim hazır halde o Türkçeyi kısıp Üstten İngilizce okuyacak ve video oluşturup kanala atacak.Kazanç Ortak Yarı Yarıya Ama İyi derece İngilizce Bilmesi Gerekiyor.

Saygılarımla..

Son düzenleme:
Aslinda eşi özgün olan bir arkadas vardi ingilizce yayin yapan onunla görüşebilirsiniz:) gayet akıcı bir ingilizceye sahipti

Kanaliniz icin yapacaginiz en kotu sey, ayni kanalin ingilizcesini actirmak olur. Onun yerine hali hazirda kullandiginiz kanala altyazi ekleyin. Bosu bosuna aboneleri ve izleyicileri boleceksiniz.

Kanaliniz icin yapacaginiz en kotu sey, ayni kanalin ingilizcesini actirmak olur. Onun yerine hali hazirda kullandiginiz kanala altyazi ekleyin. Bosu bosuna aboneleri ve izleyicileri boleceksiniz.

İzleyici Saniye annenin sesini duymak ister , film çekmiyorsunuz burda , kesinlikle altyazı olmalı ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın dedigi gibi , aynı kanala ING Altyazı olarak eklenmeli

Hocam böyle bir kanalın İngilizcesine ben pek bakan olacağına sanmıyorum insanlar Saniye annenin konuşmasının sevimliliğine sıcaklığından doalyı kanalınızı takip ediyorlar bence.

Hocam altyazı yapsanız daha iyi olur

o zaman kalite düşeceği kanısındayım

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

bence de alt yazı düşünülmeli.
özgünlüğü bozmaz.

Hocam siz ingilizce konuşan biri olsaydınız eğer altyazımı kendi dilinizi konuşan videomu isterdiniz. Ben öyle basit olacağını düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

Altyazıda Türk izleyicileri rahatsız etmezmi acaba

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Önceki Mesaj 23:53 ----------

вαттυѕαу;722206' Alıntı:
İzleyici Saniye annenin sesini duymak ister , film çekmiyorsunuz burda , kesinlikle altyazı olmalı ve [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]'ın dedigi gibi , aynı kanala ING Altyazı olarak eklenmeli

Madem üstadlar böyle düşünüyor fikrim biraz yumuşadı

Bi kültürde anlamı olan bişeyi diğer bi dile çevirdiğinde o kültürde anlaşılamayabiliyo :) Bize ilginç gelen bişey, başka kültürde çok sıradan olabiliyo.

Yabancı bi arkadaşınla Türkçe bi komedi filmi(ing altyazılı yada dublajlı) izlemeyi dene nedemek istediğimi anlayacaksın.

Hocam böyle bir kanalın İngilizcesine ben pek bakan olacağına sanmıyorum insanlar Saniye annenin konuşmasının sevimliliğine sıcaklığından doalyı kanalınızı takip ediyorlar bence.

Teşekkür ederim Görüşünüz için ama Türk yemekleri seven ve izleyen çok Yabancı var diye düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

hytmail :D hotmail olacaktır...

düzelttim :)

o zaman kalite düşeceği kanısındayım

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Hocam siz ingilizce konuşan biri olsaydınız eğer altyazımı kendi dilinizi konuşan videomu isterdiniz. Ben öyle basit olacağını düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:52 ----------

Altyazıda Türk izleyicileri rahatsız etmezmi acaba

Neden rahatsiz etsin? Istege gore kapatilip acilabiliyor izleyici tarafindan. Videonun basinda ek aciklamayla belirtilir altyazili oldugu. Isteyen acar, isteyen kapatir

bence de alt yazı düşünülmeli.
özgünlüğü bozmaz.

Özgünlüğü bozmaz da başlıklar Türkçe olacağı için yabancılar videoları bulamayacak yabancılar bulamayacağı içinde bence alt yazı için uğraşmaya gerek yok bunun yerine yeni bir proje geliştirilebilinir.

Bi kültürde anlamı olan bişeyi diğer bi dile çevirdiğinde o kültürde anlaşılamayabiliyo :) Bize ilginç gelen bişey, başka kültürde çok sıradan olabiliyo.

Yabancı bi arkadaşınla Türkçe bi komedi filmi(ing altyazılı yada dublajlı) izlemeyi dene nedemek istediğimi anlayacaksın.

Anladım teşekürler

---------- Spam Engelliyici 14.12.2014 00:00 ---------- Önceki Mesaj 13.12.2014 23:59 ----------

Neden rahatsiz etsin? Istege gore kapatilip acilabiliyor izleyici tarafindan. Videonun basinda ek aciklamayla belirtilir altyazili oldugu. Isteyen acar, isteyen kapatir

Bu mantıklı İwocan Hocam Bravo

Başlık sadece türkçe olmak zorunda mı? Makarna Tarifi karşısınada ingilizce makarna tarifi yazarsın alt yazı yaparsın :D

Özgünlüğü bozmaz da başlıklar Türkçe olacağı için yabancılar videoları bulamayacak yabancılar bulamayacağı içinde bence alt yazı için uğraşmaya gerek yok bunun yerine yeni bir proje geliştirilebilinir.

evet sıkıntı olabilir başlıkta

---------- Spam Engelliyici 00:02 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

Başlık sadece türkçe olmak zorunda mı? Makarna Tarifi karşısınada ingilizce makarna tarifi yazarsın alt yazı yaparsın :D

işte o zaman nasıl olur bilemiyorum

Hocam daha önceden söyleyen oldu mu bilmiyorum. Belki de yaptrmaya başlamışsınızdır. Önerim saniye anne web sitesine andeoid ve ios uygulamada yaptrmanız. Bu uygulamalarında geri dönüşleri iyi oluyor.

Tapatalk ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri