Sarhoş Tek Yumrukla Nakavat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefsizlik yapmış sarhoş adama yumruk atıyor,gereksiz magandalık

Orada kadınlar coluk cocuk var şarhoşun ne yapacagı bellimi olur? Sarhoş adam olaylardan etkilenmiş otomatige baglamış resmen orada bende olsaydım ilk önce uyarır yerine oturmasını isterdim tıpkı yumrugu atan kişi ve etrafındaki kişiler gibi. Adam herkese laf sokuyor "yiyosa gelsene" dedigi anda bırak yumrugu metrodan assagı fırlatırdım içiyorsan kendine zarar ver etrafındakilere değil yumrugu atan adamı tebrik ederim orada senin benim ailemden yengelerimiz teyzelerimiz olabilir ve bu ayyaş onlara sataşabilirdi.

Orada kadınlar coluk cocuk var şarhoşun ne yapacagı bellimi olur? Sarhoş adam olaylardan etkilenmiş otomatige baglamış resmen orada bende olsaydım ilk önce uyarır yerine oturmasını isterdim tıpkı yumrugu atan kişi ve etrafındaki kişiler gibi. Adam herkese laf sokuyor "yiyosa gelsene" dedigi anda bırak yumrugu metrodan assagı fırlatırdım içiyorsan kendine zarar ver etrafındakilere değil yumrugu atan adamı tebrik ederim orada senin benim ailemden yengelerimiz teyzelerimiz olabilir ve bu ayyaş onlara sataşabilirdi.

bu devletin polisi niye var o zaman ben senin otobuste bakışına gıcık oldum yada kızı kesiyorsun ayle var diye sana yumrugu çakayım.yok böyle şey,engellemesi vs tamam, oradaki mal korkudan ve kendini gösterecekya karşısındakiide adam olsa bari. orada otobüs şöförü otobüsü durdurup indirecekler yada polis vs.demek istedigim herşeyi şiddetle çözemessin kardeşim ben çok denedim olmadı inan.

Asıl şerefsizlik yapan o ayyaş.Orada kadın kız çocuk var bu itlerin ne yapacağı belli olmaz.Zıkkımlanıyorsan da binme toplu taşıtlara veya adam gibi yerinde oturabiliyorsan otur.Sonra façasını böyle alırlar adamın.
şerefsizlik yapmış sarhoş adama yumruk atıyor,gereksiz magandalık

ben bu adamı savunmuyorum yaptıgı şerefsizliktir tabi ama sarhoş aşırı derece gerçi bende içiyorum en kötü halimde bile allaha şükür bu tür bişeyin yanından geçmedim,alahın izniylede geçmeyiz, anlatmak istedigim farklı ama karşımdaki sanki üniversite gençligi degil
daha konuşurum ama anlaşamayız gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri