- Sarı dolar hakkında

• Kullanıcı Zedd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Zedd

Kayıtlı Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm.

FL Studio ile yeni sesler üretiyorum ve videoların en çok kazanç getirdiği ilk atıldığı zaman. Bu durumda attığım her video yeşil iken çoğu reklamveren için uygun değil ibaresi ile birlikte sarıya dönüyor, 1-2 dakika içinde. Manuel inceleme istemek tek çözüm oluyor. İsteyince 1 günde yeşile dönüyor dönmesine de izleme yoğunluğu düşüyor. Yani bu süreçte youtube en verimli zamanında kazancın bir kısmını çöpe atıyor. Anlamadığım nokta madem yeşile döndürecekler neden başlangıçta sarı renk oluyor bu konuda tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

Kanal etiketleri konu ile ilgili olsun başlıkta aynı şekilde o zaman normale döner. Benzer durum oldu bu sayede düzeldi.

Bence sarı dolar işaretine fazla itiraz etme, Videonu manuel incelemeye alıyorlar ve herhangi bir spam var ise para kazanman gidebilir... Ha spam yok içim rahat diyorsan itiraz edebilirsin tabi ki...

Kanal etiketleri konu ile ilgili olsun başlıkta aynı şekilde o zaman normale döner. Benzer durum oldu bu sayede düzeldi.

Olmadı hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------

Bence sarı dolar işaretine fazla itiraz etme, Videonu manuel incelemeye alıyorlar ve herhangi bir spam var ise para kazanman gidebilir... Ha spam yok içim rahat diyorsan itiraz edebilirsin tabi ki...

Aynen hocam itiraz ettiklerimi siyah dolar yapmışlar reklam çıkmıyor artık. Eldeki az reklamdan da olduk. :/

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:50 ----------

Aynen hocam itiraz ettiklerimi siyah dolar yapmışlar reklam çıkmıyor artık. Eldeki az reklamdan da olduk. :/

---------- Spam Engelliyici 15:44 ---------- Önceki Mesaj 13:51 ----------

Yukarı

Arkadaşlar bu herkesin sorunu, atlamanın yolu varsa yöntemleri yazalım.

Aynı sorun bende de var önceden sarıya dönüp 2 dk’da yeşile dönüyordu şimdi be atsam hep sarı.Senin gibi itiraz ediyorum fakat itirazın incelenmesi de en az 18-20 saati buluyor.1 gün bekleyip öyle at

Aynı sorun bende de var önceden sarıya dönüp 2 dk’da yeşile dönüyordu şimdi be atsam hep sarı.Senin gibi itiraz ediyorum fakat itirazın incelenmesi de en az 18-20 saati buluyor.1 gün bekleyip öyle at

Hocam inşallah ileride düzelir. 1 gün nasıl bekleyeyim peki liste dışında incelenmiyor ya.

Lütfen yardım edin hocam. :(

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------

Hocam 1 gün derken neyi kastettiğinizi yazar mısınız yardımlaşmak sünnettir.

Lütfen yardım edin hocam. :(

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------

Hocam 1 gün derken neyi kastettiğinizi yazar mısınız yardımlaşmak sünnettir.

10.000 abone şartını sağlayan kanallarda Videoyu Liste dışı yaptığınızda 1 gün içinde inceleniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri