Sarı Dolar Sorunu

• Kullanıcı kahn0650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kahn0650

Kayıtlı Üye
Sarı dolar sorunu

Herkese merhaba
Kanalıma attığım tüm videolar da sarı dolar işareti çıkıyor 1 haftadır denemediğim yol kalmadı başlık, açıklama, etiket değiştirme ve render değiştirme hiçbiri olmadı yüklendikten 1 dk sonra hemen sarı dolar oluyor. Videolar iyi izlenim alıyor ama bu şey yüzünden günlük 1 TL nin yukarısına çıkamadım.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa bana ulaşabilir mi.

Çözümü zor aynı konuyu ben de açtım.Başlık etiket küçük resim vs onlardan kaynaklı olduğunda çözüm basit ama sistem videoda bir şey yakaladığında bunun bir çözümü olmuyor.Özgünse incelemeden sonra onaylanıyor benim misal özgün ama bazen incelemede bile reddediyorlar.

Son düzenleme:
Çözümü zor aynı konuyu ben de açtım.Başlık etiket küçük resim vs onlardan kaynaklı olduğunda çözüm basit ama sistem videoda bir şey yakaladığında bunun bir çözümü olmuyor.Özgünse incelemeden sonra onaylanıyor benim misal özgün ama bazen incelemede bile reddediyorlar.

Hocam benim hazırladığım videolar slayt şeklinde onlara çok dikkat ettim. Sesten filan mı diye düşündüm ama onlada çok uğraştım oda olmadı. İncelemeye yolladım adamlar yine düzeltmiyorlar. Nereye baktıysam bulamadım.

Hocam benim hazırladığım videolar slayt şeklinde onlara çok dikkat ettim. Sesten filan mı diye düşündüm ama onlada çok uğraştım oda olmadı. İncelemeye yolladım adamlar yine düzeltmiyorlar. Nereye baktıysam bulamadım.

Partlara böl öyle yükle sorunun kaynağını bu şekilde bulabilirsin.Yorucu olur ama en azından problemli kısmı yeniden yükleyip yeşili yakabilirsin

Küçük resmi değiştirin manuel inceleme isteleyin. 1 gün içerisinde yeşile döner. Yeşile döndükten sonra tekrar eski küçük resmi yüklerseniz tekrar sarıya düşüyor ve ömür boyu yeşil olmuyor

Küçük resmi değiştirin manuel inceleme isteleyin. 1 gün içerisinde yeşile döner. Yeşile döndükten sonra tekrar eski küçük resmi yüklerseniz tekrar sarıya düşüyor ve ömür boyu yeşil olmuyor

hocam sağollun ama küçük resim kullanmıyorum. inceleme istedimde olumlu cevap vermediler malesef arkadaşın dediği gibi yapıyorum mecburen tek tek tüm kombinasyonları yüklüyorum sorun olan yerleri düzeltmeye çalışıyorum.

bu gün bana da geldi sarı ünlem, bakalım bir kaç şey deneyeceğim olursa çözümü paylaşırım

Edit: Kendi kendine düzelmiş anlamadım ben bu işten bir şey

Son düzenleme:
Merhaba hocam benimde bir kategorimde her videoya sarı dolar çıkıyordu manuel yüklüyordum videoları sonrasında botla birkaç yükleme yaptım hepsi yeşil oldu botla yüklediklerim hiç sarıya düşmedi bir dene

Bende yükleme yaptığım an çoğu video sarı dolar oluyor ellemiyorum 2 3 gün sonra kendi kendine yeşile dönüyor

Merhaba hocam benimde bir kategorimde her videoya sarı dolar çıkıyordu manuel yüklüyordum videoları sonrasında botla birkaç yükleme yaptım hepsi yeşil oldu botla yüklediklerim hiç sarıya düşmedi bir dene

botla yükleme nasıl oluyor açıklarmısınız

hocam valla aynı sorun 1 haftadır bendede var denemedim yol kalmadı videoyu yükler yüklemez sarı oluyor...
Ayrıca birsürü videp yükledim liste dışı denemek amaçlı bütün yüklediklerim ne olursa olsun sarı dolar oluyor kafayı yiyecem

Beyler konu alaksız k bakmayın benim kanal 2 hafta topluluk caza yedi 2 hafta bitmesine rağmen hala yükleme yapamıyorum kafayı yiyecem :( yardım edin forum kirlenmesin diye konu açmadım k bakmayın

Değerli arkadaşlar dün uyandığımda videolarımın yarısı sarı dolar oldu itiraz ettim 2-3 tanesi açıldı ama şuan 3 adet yeni video yükledim ne yüklersem anında sarı dolar oluyor bu sorunun çözümü nedir ne yapmak gerekir meta bilgilerde hiç sorun yok anında sarı dolar oluyor bide şunu sormak istiyorum sarı dolar olan videoları silmem kanalım için iyi olurmu bir etkisi varmıdır

bende de aynı durum mevcut 2 gün içinde nasıl bir şey yaptılarsa sarı dolar gelip duruyor ve düzelmezse son 10 gün kala hiç gelir elde edemeyeceğim :(

bende de aynı durum mevcut 2 gün içinde nasıl bir şey yaptılarsa sarı dolar gelip duruyor ve düzelmezse son 10 gün kala hiç gelir elde edemeyeceğim :(

aynı sorunu bende yaşıyorum çılgına döndüm resmen gelirim çok düştü sebebini bilen lütfen yazsın birbirimize yardımcı olalım

aynı sorunu bende yaşıyorum çılgına döndüm resmen gelirim çok düştü sebebini bilen lütfen yazsın birbirimize yardımcı olalım

Manuel incelettiklerim yeşile dönüyor 10-20 saat arasında fakat en büyük trafikten hiç faydalanamıyorum. Her attığım video sarı dolar olarak başlıyor manuel inceletiyorum yeşile dönüyor. Madem itiraz sonucu yeşile dönecek ne diye her attığım video halen sarı dolar oluyor bu ne saçmalık

Sarı dolar olanı korkudan incelemeye yollayamıyorum 1 kere yapmıştım ne şans ise pk gitmişti ondan sonra denemedim hiç :)

Arkadaşlar bu konu hakkında Youtube çalışanlarına çok mailler attım ama net bir şey söyleyen yok. Başlık, etiket ve açıklamada "savaş, katliam, terör, savaş gemisi vs.." yazdığınızda genelde sarı dolar geliyor. Ama benim kanalımda ne atarsam atayım sarı dolar geliyordu. Sarı dolar çıktığından beri her videoma sarı dolar gelmeye başladı. Başlığa sadece "aa" yazsam bile geliyordu. Çok mail attım ama çözümü yok. Son 1 aydır düzeldi artık sarı dolar gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri