Sarı doların diğer videolara kötü etkisi?

Eskişehirli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba..

Özgün kanalımda 1-2 video sarı dolar almış ve incelemede. Son 1-2 aydır kazançlarım aşırı derecede düştü. Bu düşüşün sarı dolar ile alakası varmıdır? Bir arkadaş diğer videolarıda etkilediğini ve önerilen videolara çıkmadığını söylemiş?

Bu doğrumudur?

Ya arkadaşlar onaysız kullanıcıyız diye sorularımıza cevapta alamıyoruz. :) Sizden kategori istemedim. Sizden yardımda istemedim. Diğer kanalımdaki sarı dolar olan videoları silmeden önce size bunu sormak istedim. Bu forumda kimse kimseye cevap vermez mi?

alakası yok hocam benimde 300 k oyun kanalım var 50 video sarıda sadece daha dikkatli olmaya çalışıyorum. izlenmemde herhangi bir etkisi yok.

Etkilemez hocam. Sarı dolar kendinisini etkiler reklamlar çıkmaz ya da az çıkar silmene de gerek yok yani

Kanal kapanmaya etkisi de yok sanırım. Yani şimdiye kadar görmedim ama tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.

Yüklediğim videoların kapak fotosunda yarı çıplak kadın yada erkek fotoğrafı olsun direk sarı ünlem geliyor. Fotoyu değiştirdiğim zaman ilerleyen saatler yada günlerde sarı dolar kalkıyor. Bunu nasıl tespit ediyor sistem onu anlamadım. Sarı ünlem diğer videolarını etkilemez. Sadece o videonda her reklam çıkmaz. Silmeni gerektirecek bir durum yok.

Sarı dolar olan videoları GÖRÜNTÜ İYİLEŞTİR yapıp YENİ VİDEO OLARAK KAYDET deyin, bu sayede yeni video olarak yüklenmiş olacak ve sarı dolar kalkacak. Ha tutan videolar için bunu yapmayın, sarı da olsa trafik çeker kanalınıza. Şu da var, sarı dolar olan videolar önerilenlere çıkmıyor. Bu yüzden çok düşük izlenimde kalabiliyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri