Şarkı Müzik Yapmakdan Anlayan Bakabilirmi ?

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

PÖH

Yasaklanmış
S.a arkadaşlar ufak bir şarkı yazdım youtube için bunu klip haline getiricem lakin sesim kötü :D bunu düzeltmek için ve şarkı müzik klip yapanlar var forumda da paylaşıyorlar acaba bunları hangi programla yapıyorlar acaba .

İstediğim sesime efekt verme derinlik verme ne bilim biraz olsun düzeltme felan .

Örnek

https://www.youtube.com/watch?v=IAya2myBRJY

+1 aklımda bu soru vardı benımde bunlar nasıl yapıyo bu arkaplan müzigi felan nasıl ayarlıyolar

Aynen bazı şarkıcılara bakıyorum amatör olanlara videoda ses on numara ama normal tırt sesle oynuyorlar programlarla felan ben 1 2 dk lık bir video çekicem en fazla onun ıcın sesı bıraz olsun duzeltebilecek kaliteli yapabilecek program lazım :)

+güncel arkadaşlar fl studio kullanmayı bilen varmı ?

Bir aralar (10 sene önce felan) kurcalamıştım.Biraz birşeyler var aklımda ama öyle ses düzeltme felan yapamam.Goldwave,audition felan ile de yapabilirsin.Ama Ritim oluşturmak için Fl studio lazım.Tekno muzik ritimlerini oluşturmak pek zor değil ama diğer enstrümanlar için müzik bilgisi şart.Bu yüzden piano kursuna gitmeyi düşüyorum.Piano çalmayı bilirsen melodiyi yazdıktan sonra istediğin enstrümana dönüşüyor diye biliyorum.

Bizim studyoda studio one diye bir program kullanıyordu aranjör video edit için adobe premiere

Bir aralar (10 sene önce felan) kurcalamıştım.Biraz birşeyler var aklımda ama öyle ses düzeltme felan yapamam.Goldwave,audition felan ile de yapabilirsin.Ama Ritim oluşturmak için Fl studio lazım.Tekno muzik ritimlerini oluşturmak pek zor değil ama diğer enstrümanlar için müzik bilgisi şart.Bu yüzden piano kursuna gitmeyi düşüyorum.Piano çalmayı bilirsen melodiyi yazdıktan sonra istediğin enstrümana dönüşüyor diye biliyorum.

Hocam ben şöyle istiyorum günah benim suç benim şarkısına parodi yapıcam youtube tarzı sözleri felan ayarladım sözleri söyleyip kaydedip sonra günah benim de ki kişilerin söylediği tarzda işte derinlik vs efekt vererek benzetmek ve hani şarkı da ki gibi olmasını istiyorum öyle amatörce söyleyip şarkıyı üstüne koyup basit görünmesini değil .

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Örnek : Vocaroo | Voice message bu kardeşimin bölümü onun sesi bun efekt vererek bu şarkıda ki 0:20 ile 0:28 arasında ki adamın sesine benzetmek istiyorum benzetmekden kastım efekt olarak adamın söyleyişi gibi .

https://www.youtube.com/watch?v=Ul0qEpswXj8

Son düzenleme:
Şimdi bir müzik katmanı oluyor.Üzerine sözlerin olduğu katman ekleniyor(acapella).Bunların birleştirilmesi işlemine mastering deniyor galiba.Google aratınca dersleri felan var.Ama öğrenmek ne kadar sürer bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri