Satılan kanallar sonrası içerik hk.

• Kullanıcı gezgin27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

gezgin27

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu tam olarak doğru yere mi açtım bilmiyorum ama merak ettiğim bir şey var. Yüksek gelirli satışı yapılan kanalların satışını yapan satıcılar, daha sonra bu içerik ile ilgili video atmaya devam ediyor mu, sattığı kanala rakip oluyor mu. Yoksa tamamen elini çekiyor mu o içerikten.

Millet kanala degil içeriğe para veriyor etik olan o kategorinjn yanindan gecmemesi

Öğrenmek istediğim tam da buydu hocam, verilen o paralar tek bir kanal için değil yani. Satışlarda öyle bir garanti göremediğim için sormak istedim açıkçası.

Hocam eğer şüphen varsa onaysız kanal oluşturulmamış hesaplar alman en iyi çözüm

Adam asla o kategoride birdaha calısmayacagını söylesede yarın aynı icerikli bir kanal cıksa nerden bileceksiniz o adamın olup olmadıgını ?
Onun icin bu isler cok sıkıntılı..Cok saglam kisiler olması gerekiyor.
Yoksa adam aynı icerigi atsa bile siz yinede o adamın attıgına emin olamazsınız.
Zaten spamın amaclarından biriside bu :)

Açsın bunda ne varki?
Satarken yemin mi ediyor vallah billah birdaha bu kategoride çalışmayacağım diye?

Adam asla o kategoride birdaha calısmayacagını söylesede yarın aynı icerikli bir kanal cıksa nerden bileceksiniz o adamın olup olmadıgını ?
Onun icin bu isler cok sıkıntılı..Cok saglam kisiler olması gerekiyor.
Yoksa adam aynı icerigi atsa bile siz yinede o adamın attıgına emin olamazsınız.
Zaten spamın amaclarından biriside bu :)

Yine de garanti değil yani anladım hocam.

Benim de satışını yapmak istediğim bir dizi kanalı var mesela. 30 bölümlük diziden 3 tane aynı kanal yaptım. Satış yaparken bunu da alıcıya belirtmem gerekli sanırım.

Yine de garanti değil yani anladım hocam.

Benim de satışını yapmak istediğim bir dizi kanalı var mesela. 30 bölümlük diziden 3 tane aynı kanal yaptım. Satış yaparken bunu da alıcıya belirtmem gerekli sanırım.
her kanalın rızkı ayrıdır.ben kanalı satarım,kanal günde 15dolar kazandırıyordur ama yeni yaptıgım kanal sıfır çeker.oturmuş,abonesi olan kanalı satıyorsun sonuçta.alıcıya pek bir etkisi yok açtıgım kanalın.ha başkası açmış ha ben açmışım.

kimse demez bence bi daha o içeriği çalısmıycm diye. yada dese bile bırakacağını sanmıyorum. bir diğer açıdan bakldıgında ise. sana satan kişi yüklemese baskası illa yükler. sonuçta her zaman bi rakip olacaktır.. sahte ihtarlar göndermediği sürece sana karsı bi saldırıda bulunmadıgı sürece bence içeriği bırakmasına gerek yok. iyi olan kazanır..

Kanalı sattıktan sonra aynı kanalı oluşturup sattığı kanalı kapattıran gördü bu gözler. Neler yapmazlar ki.

Tabikide atarlar en doğal hakları adam kanalı satıyor sonuçta içerikle alakası yok bu işin

Kanal satanların %90 ı kopyasını alıpta sattıgını düşünüyorum !!!

Neden?

- Çünkü o kanaldan para kazanmış ve satmıs yıne kazanmıs , kimseye kopyalamıcam dıye soz vermemiş , yemin etmemiş :) yine yukler yıne kazanırım mantıgınıyla bence yıne aynı ıcerıkte calsıırılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri