Satılık 1 Aylık Film Sitesi

sıfır8

Yasaklanmış
thrayler'dan aldığım film sitesini ilgilenemediğim için satıyorum.Youtube'da özgün kanal açıcam videolarla uğraşmaktan siteye zaman kalmıyor.
Ekimin başında 75 TL değerinde seo paketi yaptırıldı.Ekim 9'da rapor teslim alındı.Alıcıya raporu da vereceğim.Host webadam'dan ayda 8 TL domain godaddy'den alınma domainin .net/.org/.info ları da alındı isteğe bağlı makul bir ücret eklenerek bunlar da verilebilir.Sitede toplam 183 film ekli son 2-3 gündür ekleyemedim.Bu 183 filmin 40-45 civarı site adına reklam gömülerek upload edildi.Siteyi maliyetine satıyorum.Tüm filmlerin açıklamaları tamamen özgünleştirildi.
Site Wordpress ve tema lisanslıdır.Domain yeni olduğu için 3 ay dolmadan transfer edilemez.Domain transferini 17 kasımda yapabiliriz.
Fiyat : 300 TL

SATILDI

Son düzenleme:
son günlerde film sitesi satışları patladı. [MENTION=9073]thrayler[/MENTION]

Tüm pm'ler gönderildi. [MENTION=35364]ferhatcevik[/MENTION] [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] satıyor olmamın thrayler ile bir ilgisi yok tabiki o gayet iyi şekilde teslim etti siteyi bana ve gerekli zamanlarda tüm desteği de verdi.Tekrar söylüyorum site ile ilgilenemiyorum zamanım yok.

evet onu soruyorum almış ilgilenemiyomuş satıyor bunun benimle ne alakası var yani? kötü bişey mi yaptım bilmeden yada demek istediğiniz ne patlamış falan?

hocam son günlerde film sitelerinin satışlarının patlama yapması demek; bu sitelerin arka arkaya satışa konması demek, bu konuda aşırı satış konusu açılması demek, artması demek vs. vs. vs.
deyim yani...
eğer bu siteleri alıpta gelir paylaşan var ve ben bunu gözden kaçırdıysam sizden özür dilerim.
satışa konulan siteler hep thrayler'den aldığım siteler deniyor. sizinle alakası budur yani.

bu kişiler ya sitelerinizden gelir kazanamıyor ve desteğe ihtiyaçları var ya da siteler gelir kazandırmıyor. sanırım biraz ilgilenmeniz gerekiyor yoksa bu satış konularından sonra sitelerinizin satışının burada pek ilgi çekeceğini sanmıyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:59 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

Tüm pm'ler gönderildi. @ferhatcevik @thrayler satıyor olmamın thrayler ile bir ilgisi yok tabiki o gayet iyi şekilde teslim etti siteyi bana ve gerekli zamanlarda tüm desteği de verdi.Tekrar söylüyorum site ile ilgilenemiyorum zamanım yok.

hocam ilgi ve alaka, yani destek tam ise ben arkadaştan özür dilerim. demek ki biz millet olarak çok sabırsızız aldığımızın ertesi günü orada dolarlar yansın istiyoruz. yt'nin en büyük handikapı bu oldu sanırım;
az emek çok yemek...

hocam son günlerde film sitelerinin satışlarının patlama yapması demek; bu sitelerin arka arkaya satışa konması demek, bu konuda aşırı satış konusu açılması demek, artması demek vs. vs. vs.
deyim yani...
eğer bu siteleri alıpta gelir paylaşan var ve ben bunu gözden kaçırdıysam sizden özür dilerim.
satışa konulan siteler hep thrayler'den aldığım siteler deniyor. sizinle alakası budur yani.

bu kişiler ya sitelerinizden gelir kazanamıyor ve desteğe ihtiyaçları var ya da siteler gelir kazandırmıyor. sanırım biraz ilgilenmeniz gerekiyor yoksa bu satış konularından sonra sitelerinizin satışının burada pek ilgi çekeceğini sanmıyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:59 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

hocam ilgi ve alaka, yani destek tam ise ben arkadaştan özür dilerim. demek ki biz millet olarak çok sabırsızız aldığımızın ertesi günü orada dolarlar yansın istiyoruz. yt'nin en büyük handikapı bu oldu sanırım;
az emek çok yemek...

Hocam ben gerekirse gece 5 de kalkıp whatsappdan destek veriyorum desteğime laf ettirmem bilip bilmeden konuşmayın lütfen arkadaş gerekli açıklamayı yaptı zaten sadece şu aralar netim yok ilgilenemiyorum kimseyle konusunuda açmıştım kablolarım çalınmıştı. Gelir kazandırmamasına gelince zaten kimse reklam eklemedi ayrıca satarkende herkese söylüyorum 3 aydan önce gelir beklemeyin diye. ilgilenemeyen zamanı olmayan arkadaşlar satıyor siteleri. Bu sitede böyle hizmeti sadece ben verdiğim için tabiki sadece benden alınan siteler satılmış olacak allah aşkına biraz mantıklı düşünün yorum yazarken. konuda da gelen pmlerde de 3 aydan önce sitelerin tutmayacağını söylemiştim. Arkadaşın sitesi 1 aylık hitide gayet güzel 1 aya göre. diğer satan arkadaşın hiti 200lerdeydi reklam eklese günlük 1 2tl kazanabilirdi. Ama ben az hitteykende reklam eklemeyi uygun bulmadıgım için eklettirmedim. Herşeyi kazanca baglıyosunuz ama ben kazanç garantisi vermedim yani site kazanamasa bile bende bi sıkıntı yok?? ben siteyi teslim etmişmiyim? etmişim.! destekten memnunumu arkadaş? memnun! bir sorun var mı? yok! o zaman konuşmayada hakkın yok gerçekten sinirlendim durduk yere o kadar kişiye destek veriyoruz 230 tl ye herşeyi teslim edip tüm soruları cevaplıyoruz pcsine baglanıp yardım ediyoruz birde gelip burda hakarete varacak şeyler duyuyoruz yazıklar olsun ne deyimki!!..

Herşeyi kazanca baglıyosunuz ama ben kazanç garantisi vermedim

İşine bir lafım yok sonuçta hizmet veriyorsun fiyatını belirtiyorsun işine gelen alıyor anladığım kadarıyla destek olarakta sıkıntın yok ama Gelirli Bir Film Sitesi Sahibi Olmak Çok Kolay diye başlık açmak biraz kazanç garantisi vaaadiyle satış gibi oluyor

Hocam ben gerekirse gece 5 de kalkıp whatsappdan destek veriyorum desteğime laf ettirmem bilip bilmeden konuşmayın lütfen arkadaş gerekli açıklamayı yaptı zaten sadece şu aralar netim yok ilgilenemiyorum kimseyle konusunuda açmıştım kablolarım çalınmıştı. Gelir kazandırmamasına gelince zaten kimse reklam eklemedi ayrıca satarkende herkese söylüyorum 3 aydan önce gelir beklemeyin diye. ilgilenemeyen zamanı olmayan arkadaşlar satıyor siteleri. Bu sitede böyle hizmeti sadece ben verdiğim için tabiki sadece benden alınan siteler satılmış olacak allah aşkına biraz mantıklı düşünün yorum yazarken. konuda da gelen pmlerde de 3 aydan önce sitelerin tutmayacağını söylemiştim. Arkadaşın sitesi 1 aylık hitide gayet güzel 1 aya göre. diğer satan arkadaşın hiti 200lerdeydi reklam eklese günlük 1 2tl kazanabilirdi. Ama ben az hitteykende reklam eklemeyi uygun bulmadıgım için eklettirmedim. Herşeyi kazanca baglıyosunuz ama ben kazanç garantisi vermedim yani site kazanamasa bile bende bi sıkıntı yok?? ben siteyi teslim etmişmiyim? etmişim.! destekten memnunumu arkadaş? memnun! bir sorun var mı? yok! o zaman konuşmayada hakkın yok gerçekten sinirlendim durduk yere o kadar kişiye destek veriyoruz 230 tl ye herşeyi teslim edip tüm soruları cevaplıyoruz pcsine baglanıp yardım ediyoruz birde gelip burda hakarete varacak şeyler duyuyoruz yazıklar olsun ne deyimki!!..

yanlış anlamayın da değil site sizden ciklet alınmaz. biraz sakin olmanız gerekiyor. karşı taraf ne demek istiyor anlamak gerekiyor. yok çok sinirlenmişsin, yok mantıksız konuşmuşum, yok her şey kazanç mıymış mış mış mış.. sizin zaten satış konseptiniz ''gelirli site'' değil mi? heralde gelir getirecek sattığınız siteler hobi amaçlı mı alınıyor. pekala öyle de olabilir ama sizin konseptinizde bu var ''gelir bir film sitesi'' hatta çokta kolaymış bu da var :)
satışı yapan arkadaşı tenzih ediyorum. satan kişi zaten mantık olarak destekten memnunum, site pek şukela, mükemmel her şey harikulade diyecek tabi ki. site berbat alın mı diyecek :)

ben size hakaret etmedim bu bir.
size yapıcı bir eleştiride bulundum eğer aksi varsa özür de diliyorum dedim bu iki.
arkadaş destek alıyorum dedi ben de cvp olarak üstüne üstlük destek veriyormuşsunuz demek ki sorun bizdeymiş millet olarak sabırsızız dedim bu da üç!
neyse sizdeki bu sinirle zaten pek konuşmak mümkün değil size hayırlı satışlar...

Konu güncel.

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

Site satıldı.

Site satılmış hayırlı olsun. Sitenin analitik verilerini nasıl elde ediyorsun? [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri