Satılık 10-15 tl gelirli adsense kanal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

earthquake

Kayıtlı Üye
Kanal 1 satıldı duruma göre yeni kanallar ekleyeceğim..

KANAL 2

Kanal 2 satıldı hayırlı olsun..

kanal 3

Kanal 3 satıldı hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Skype adresinizi alayım hocam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam dün akşam görüştük anlaştık kanalı alıyorum dedim. sonra cevap vermediniz. kanalı satmışsınız.

Yaptığınız hiç etik değil. Sözünüzün eri olacaksınız

Arkadaşım sen pm ile iletişime geçtin ve fiyat sordun ben sana su kadar olur dedim sende tamam kanalı aldım dedin ama ne bir iletişim bilgisi istedin nede banka bilgisi.. Maalesefki aldım demeyle kanal alınmıyor bunun etikliğini tartışmayalım ve ben sana kanalı sana sattım yada kanal senindir hayırlı olsun dememişim ve senin peşinde kanalı alacakmısın diyede kosacak değilim isteseydin skype alsaydın banka bilgisini geçseydin ödemeni o zaman madem bu kadar önemli..
Kanalları alan kişiler pm ile iletişime geçip skype üzerinden anlaşılan kişilerdir eğer biri çıkıp derseki anlaştık ödemesini geçtim kanalı teslim etmedi başkasına sattı eyvallah derim ..

Arkadaşım sen pm ile iletişime geçtin ve fiyat sordun ben sana su kadar olur dedim sende tamam kanalı aldım dedin ama ne bir iletişim bilgisi istedin nede banka bilgisi.. Maalesefki aldım demeyle kanal alınmıyor bunun etikliğini tartışmayalım ve ben sana kanalı sana sattım yada kanal senindir hayırlı olsun dememişim ve senin peşinde kanalı alacakmısın diyede kosacak değilim isteseydin skype alsaydın banka bilgisini geçseydin ödemeni o zaman madem bu kadar önemli..
Kanalları alan kişiler pm ile iletişime geçip skype üzerinden anlaşılan kişilerdir eğer biri çıkıp derseki anlaştık ödemesini geçtim kanalı teslim etmedi başkasına sattı eyvallah derim ..

Arkadaşım ben sana kanalı aldım dedim. senden cvp bekledim. iletişimde sıra sende değilmi ? bilgi verecek olan sen değilmisin ?

Yaptığın etik değil . tamam kapansın konu . kanalı alan hayrını görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri