Satılık 10 Adet Dailymotion Eski Kanal (2016)

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

suhatuna

Kayıtlı Üye
Kanallarda toplam : 180$ para vardır ... :o

KANAL 1 : 50$
KANAL 2 : 12$
KANAL 3 : 33$
KANAL 4 : 26$
KANAL 5 : 17$
KANAL 6 : 10$
KANAL 7 : 14$
KANAL 8 : 9$
KANAL 9 : 3$
KANAL 10 : 6$

Kanalarda toplam 4.679 Video vardır. :D
(Ozaman için ne bulduysam atmısım)

KANAL 1 : 899
KANAL 2 : 222
KANAL 3 : 235
KANAL 4 : 302
KANAL 5 : 360
KANAL 6 : 1.046
KANAL 7 : 484
KANAL 8 : 156
KANAL 9 : 575
KANAL 10 : 400

Tek tek ayrı satıs yoktur...
İçlerinde toplamda 180$ var... (720,01 TL)

KANALLAR İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT : 600 TL ...

Pazarlık yok ... Tek Fiyat ...

Param olsada ben alsam maşallah abi ama acil durumun yoksa video başlıklarını yeniden düzenleyip yasaklı kelimeleri kaldırıp kanallara Blogger hesabı açıp videoları aktarıp bekletmeni tavsiye ederim kanallarım vardı benimde şifreleri kayıp bir sürü dolarcık çöp oldu

Param olsada ben alsam maşallah abi ama acil durumun yoksa video başlıklarını yeniden düzenleyip yasaklı kelimeleri kaldırıp kanallara Blogger hesabı açıp videoları aktarıp bekletmeni tavsiye ederim kanallarım vardı benimde şifreleri kayıp bir sürü dolarcık çöp oldu

Param olsada ben alsam (İhtiyac olmasa da satmasam be Canerim) maşallah abi (Kırkbin kere :) ) ama acil durumun yoksa (Maalesef) video başlıklarını yeniden düzenleyip (Bot olmadan 5.000 video düzenlenmez ki Canerim) yasaklı kelimeleri kaldırıp (Onlar neler inan hiç bilmiyorum) kanallara Blogger hesabı açıp videoları aktarıp (Aynı sekılde sorayım 5.000 videoyu nasıl aktarabiliriz) bekletmeni tavsiye ederim kanallarım vardı benimde şifreleri kayıp bir sürü dolarcık çöp oldu (İnan çok üzüldüm , o şekilde bi dunya youtube kanalı çöp oldu bende de)

:o

Bu arada şu yapabileceklerimi bana PM olarak atarmısın (Blogger , Baslık , Vsss )
Eger yapılası birseyse bunlara benzer bi 15 kanal daha var :D Onlarda da toplamda 5.000 falan video var ama kanallarda 3 er 5 er dolar var diye çıkarmadım satısa...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri