satılık 2 adet komedi kanalı

• Kullanıcı efayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

efayhan

Kayıtlı Üye
satılık komedi kanalı

Ekli dosyayı görüntüle 1079

Ekli dosyayı görüntüle 1080

kanala en son 18 şubatta video atılmıştır 87 video vardır.537 adet abonesi vardır hepsi organiktir günde 10-15 arası abone gelir.kanallar gerçek tel onaylıdır.

arkadaşlar kanallı satma sebebim acil nakit paraya ihtiyacım olduğu içindir
adsensemde bu kanallardan kazanılma 220 tl param bulunmaktadır fakat pin elime ulaşmadığı için paramı alamadım pin gelseydi satmazdım yumurtlayan tavukları kesiyorum fakat başka çarem yok son fiyat 2 kanal için 150 tl'dir ciddi alıcı arkadaşlar pm ile kanalların istatistikleri gönderilicektir.Boş yorumlar yapmazsanız sevinirim.

kanal linkini kimseye verme bence

kopyalama olur, flaglama olur, olur oğlu olur.. genellikle satıcılar bütün istatistik ayrıntılarını paylaşırlar ancak kanal ismini alışveriş sonrası sadece alıcıya verirler.

Telifli kanal satışı da yasak.

kuralları bilmiyordum hocam ben bu gmailde 2 kanal olduğu için satışa çıkardım o kanalı silsem mi

---------- Mesaj saat 16:14:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:12:52 civarında gönderildi. ----------

kopyalama olur, flaglama olur, olur oğlu olur.. genellikle satıcılar bütün istatistik ayrıntılarını paylaşırlar ancak kanal ismini alışveriş sonrası sadece alıcıya verirler.

hm anladım hocam uyardığınız için teşekkür ederim o zmn sadece istatistikleri gönderirim

Telifli kanalı sılmeniz için size 5 dk veriyorum hocam. [MENTION=4911]efayhan[/MENTION]

tamam hocam özür dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri