Satılık 2 Özgün Çocuk Kanalı

• Kullanıcı kral2241
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kanal Alış – Satış

kral2241

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Çocuk Animasyon
Kanal Dili : İngilizce ve İspanyolca
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (26 Eylül - 28 Eylül )
Abone Sayisi : -
izlenim Sayisi : -
Kanalinizda UYARI Varmi : Temiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : -
Kanal Satis Fiyatiniz :
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Merhaba arkadaşlar, güzel bir projeye başlamıştık doğancan ile birlikte. Özgün animasyon videolarını ondan aldım. Videolar ortalama 2 dakikadır. 2 adet kanal yaptım birisi ingilizce birisi ispanyolca olmak üzere. Kanallarda izlenme ve abone yoktur. Telefon onaylı kendi açtığım kanallardır.

Kanallarda 18 er adet video bulunmakta. İntro + banner + profil resmi özenle hazırlanmış kanala yüklenmiştir.

Yatırım yapıp reklamla kanalları izletmeyi düşünüyordum fakat oraya ayırdığım bütçeyi başka şekilde kullanmam gerekti.
Çocuk animasyon kategorisini zaten anlatmaya gerek yok.

Kanallar 2 farklı kanaldır. 18 + 18 video olmak üzere toplamda 36 video bulunmaktadır.

Kanallar için toplam istenen fiyat : İspanyolca Satıldı. İngilizce Kanal için istenen fiyat 130 TL

ERCAN Bey ile ispanyolca kanalda anlaştık.

Neler Teslim Edilecek : İntro + banner + profil resmi + logo + videoların tamamı + hangi videolarda hangi karakterlerin olduğu bilgilendirme yazısı

KANALLAR SATILMIŞTIR

Son düzenleme:
gunluk izlenimler ne durumda?

Merhaba arkadaşlar, güzel bir projeye başlamıştık doğancan ile birlikte. Özgün animasyon videolarını ondan aldım. Videolar ortalama 2 dakikadır. 2 adet kanal yaptım birisi ingilizce birisi ispanyolca olmak üzere. Kanallarda izlenme ve abone yoktur. Telefon onaylı kendi açtığım kanallardır.

Bizim videoları devam ettirme imkanımız var mı?

Bizim videoları devam ettirme imkanımız var mı?

Tabiki videolar devam ettirilebilir. İsterseniz video yapan arkadaşlarla anlaşabilirsiniz isterseniz kendiniz yapabilirsiniz. Renkleri öğrenme tarzında olan videolar.

Sayıları öğrenme , hayvanları öğrenme gibi değişik videolar üstüne eklenebilir

Tabiki videolar devam ettirilebilir. İsterseniz video yapan arkadaşlarla anlaşabilirsiniz isterseniz kendiniz yapabilirsiniz. Renkleri öğrenme tarzında olan videolar.

Sayıları öğrenme , hayvanları öğrenme gibi değişik videolar üstüne eklenebilir
Videolar taslak halinde mi yoksa yayında mı?

videoları toplu mu yüklediniz,hiç izlenim olmaması garip!

videoları toplu mu yüklediniz,hiç izlenim olmaması garip!

Videolar günlük olarak planlı yüklendi rekabet yüksek at bekle şeklinde uzun süreler gerekli izlenmesi için daha 2 haftalık bir kanal

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

İspanyolca kanal için anlaşma sağlandı. İngilizce kanalın satışı devam ediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri