Satılık 3 tane gelirli partner kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palipleten

Kayıtlı Üye
kanalların hepsi musicnationdur. kanalların hepsi temizdir. 2 tane veya 3ünü birden alana indirim yapılır
kanallar 1 ay çnce partnere bağlanmıstır.

1. kanal
türkçe film kanalıdır
abone 335 dir
3 aylıktır
kanal fiyatı 500 tl icinde de 350 tl var . toplamda 850 tl

2. kanal
rusca belgesel kanalıdır
kanal 3 aylıktır.
200 abone
kanal fiyatı 1200 tl 600 tl icinde var toplam 1800 tl

3. kanal
kanal ispanyolca cizgifilm kanalıdır. telif riski az olan bir cizgifilmdir.
kanal 4 aylıktır ama cizgifilmler 2 ay çnce atıldı.
100 abone
kanal fiyatı 800 tl icinde de 400 tl var toplamda 1200 tl

Son düzenleme:
Fiyatları neye göre belirledin hocam mesela 2.kanalın 300 tl kazanmış 3 ayda sen 1600 a satıyorum diyosun alan kişi 13 ay bekliyecek parayı çıkartmak için sencede bir terslik yok mu

Fiyatları neye göre belirledin hocam mesela 2.kanalın 300 tl kazanmış 3 ayda sen 1600 a satıyorum diyosun alan kişi 13 ay bekliyecek parayı çıkartmak için sencede bir terslik yok mu

kardesim cahil cahil konusmayın allah askına. kanalın günlük kazanc istatistiklerini konuya koymusum sen de kalkmıs diyorsun 3 ayda 300 tl kazandırmıs kanalı 1600 tye satıyorsun diyorsn. kanal günlük 20 tl civarı kazandırıyor.

Sende düzgün analytics den kazançı göster kanal 3 aylık diyosun ben nerden bilem videoyu ne zaman attın bilgi verdin mi ?

Sadece 1 gün 20 tl olmuş günlük kazancı 20 tl diyosun harbi çok gerçekçi bilgi veriyosun kutluyorum seni.

Hangi partner onu yazmamışsın.
Birde onu yazsaydın.

Birde Telifsiz çizgi diye birşey yoktur.
Yani öyle telifsiz demeklede iş bitmez.
Burdan bende bunları yazayım.

Arkadastan partner olmayan 2 kanal alındı, güzel bir alışveriş oldu :)

Arkadastan partner olmayan 2 kanal alındı, güzel bir alışveriş oldu :)

kardeşim adam partnerli kanal satıyor. sen ne anlatıyosun? yahu anlamıyorum başlığı açan arkadaş mozilladan başka hesapla girip güvenilirliği sağlamak için fake yazılar mı yazıyor napıyor çözemiyorum bi türlü.

kardeşim adam partnerli kanal satıyor. sen ne anlatıyosun? yahu anlamıyorum başlığı açan arkadaş mozilladan başka hesapla girip güvenilirliği sağlamak için fake yazılar mı yazıyor napıyor çözemiyorum bi türlü.

arkadas partner kanal almak istemedi ben de adsense-kanal verdim
daha dün foruma üye olmussun gelmişsin bana iftira atıyorsun.
önce haddini bil.

Ne fakesinden bahsediyorsun anlamadım, konu baltalamakta bir numarasınız.Kişi hakkında olumlu görüşlerimi yazıyorum sadece.

bu konunun bence en güzel yanı açılabilecek kanallar hakkında benim gibi yeni kullanıcılara fikir vermesi. teşekkürler ve hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri