satılık 393k organik aşırı aktif yabancı spor sayfası

Beachturk

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfanızın linki : PM
Facebook Sayfanızın içeriği : spor yabancı
Sayfanızın Üye Sayısı : 393,000
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : + 1500-2000 arası değişiyor
İstenen Ücret : 2500 pazarlık ciddi alıcılar ile yapılır kredi kartına taksit yapılabilir
Ödeme Şekli : havale eft
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : sayfa kendiliğinden büyüyen bir sayfadır. kesinlikle spam otolike vb. bir sayfa değildir. ciddi alıcılar istatistikleri inceleyebillir
sayfayı adsense için kullanmak üzere almıştım ancak haber sitesinin yogunlugundan yabancı bir site oluşturup ilgilenmeye zaman bulamıyorum
forum dışı [email protected] adresi ile iletişim kurabilirsiniz

Hocam 393k lık hem de yabancı sayfaları nereden buluyorsunuz :confused:

çalıyoruz kardeşim sülalecek hırsızlık yapıyoruz tatmin oldun mu ?
olmadınsa şöyle bir düşün insanların türkiye de de yabancı dil öğrenebileceklerini yabancı sayfa alıp satabileceklerini ya da yabancı içerikli sayfalar siteler oluşturabileceklerini biraz düşün belki bulursun nasıl oldugunu

çalıyoruz kardeşim sülalecek hırsızlık yapıyoruz tatmin oldun mu ?
olmadınsa şöyle bir düşün insanların türkiye de de yabancı dil öğrenebileceklerini yabancı sayfa alıp satabileceklerini ya da yabancı içerikli sayfalar siteler oluşturabileceklerini biraz düşün belki bulursun nasıl oldugunu

Üstad bu nasıl bir uslüptur? Ben sana çalıyorsun çırpıyorsun dedim mi? Böyle face sayfalarını nereden buluyorsunuz site, forum, ilgili kişi manasında sordum? Senin yazılarını da konularını da takip ederim, r10 gerekse de burada. Bu uslübunu inan sana hiç yakıştıramadım.

Bende biliyorum face sayfa sahiplerinin, ihtiyacı olan kişilere sayfa sattığını. Fakat sende bilirsin ki sayfa alım satımında çok kişinin canı yanmıştır. Bir bilen olarak senin konuna yazdım.

Neyse sana hayırlı satışlar üstadım, böyle bir tepki beklemiyordum açıkcası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri