Satılık 43 Adet Tekli Dashboard Quiz Kanal

• Kullanıcı Corsair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Corsair

Yasaklanmış
Elimde bu 43 dahil tüm quiz kanalları satılmıştır. Başka kanal yoktur mesaj atmayınız.

Son düzenleme:
kanallar partnerde bile değil.
Bu arkadaşa verilen bir mailden örnek istedim aynısı bende de var hayırdır? [MENTION=16711]Corsair[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 13:35 ---------- Önceki Mesaj 13:30 ----------

Bana verdiği kanallardan birine girmek istedim doğrulama istedi. Aynı mailden [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION] e satmış. [MENTION=35745]ef_sane[/MENTION] adlı arkadaşta tam ödeme yapıyormuş ki bana pm attı ödeme yapma dedim. Adam gider ayak dolandırdı yalnız bunun altında kalmam ben

it.bankam ile görüştüm,savcılık dilekçesi de hazırlıyorum.geçmiş olsun.

vay be jetfadıl gibi aynı evi birçok kişiye satmış
geçmiş olsun arkadaslar

şu teklifleri özel mesaj olarak atın saçmalığı yasaklansın

Baktilar quiz kanallari havada kapiyolar dolandiricilar turemeye basladi gecmis olsun

adam tası tarağı topşayıp kaçmaya başladı bile

eskiden açtığı bütün konularına baktım
hepsini birkaç dk önce şu şekilde değiştirmiş "Trolololololllllllll Trolololololllllllll "

haha gerzeğe bak, suç duyurusunda bulunun hemen, yaptığıyla kalmasın bu sığır.

be elemanı tanıyan yokmu hocam böyle kolaymı insanların parasını almak

Bu arkadasın adını bilen var mı bana banka ismi verdi ama ona mı ait bilemiyorum

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ben ve jaquestteam samsunda yaşıyoruz ve konu hakkında yarın [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] Samsun Adliyesine yanıma gelecek ve kendisini yönlendireceğim ve hakkında suç duyurusunda bulunacak, çok rahat sana ulaşabileceğini unutma, farklı kişiye ait IBAN'da versen problem değil, çok büyük başın belaya girecek ve sonu cezaevinde bitecek bunu unutma.. Son bir şansın varken bana pm at aksi takdirde senin için çok geç olacak..

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] ben ve jaquestteam samsunda yaşıyoruz ve konu hakkında yarın [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] Samsun Adliyesine yanıma gelecek ve kendisini yönlendireceğim ve hakkında suç duyurusunda bulunacak, çok rahat sana ulaşabileceğini unutma, farklı kişiye ait IBAN'da versen problem değil, çok büyük başın belaya girecek ve sonu cezaevinde bitecek bunu unutma.. Son bir şansın varken bana pm at aksi takdirde senin için çok geç olacak..

az evvel bankam ile görüştüm ve kendisine ulaşılacak.ödemeyi reddederse red belgesi ile savcılığa gidiyorum.hepimiz tek dilekçe üzerinden yürüyelim.o para bana koymaz ama sana epey koyacak arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri