Satılık 500 Adet 1k izlenmeli kanal

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Oppon

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallar 1k izlenmelidir.
İzlenmeleri 1.5-2k arasındadır.
Kanalda tek video vardır.
Kanallar yabancı isimlerle açılmıştır.
Kanallar 15 gün ve üstü sürelidir. En son 12sinde kanal almıştım ama 1 aylık olanlarda mevcut karışık.
kanalların kanal url leri alınmış kurtarma maillidir arkadaşlar bu arada. En kaliteli şekilde yaptırmıştım. Kanallar henüz quiz sokulmadı bu arada atılan kanal değildir. soranlar oldu çünkü
İzlenmeleri bu kadar durmasına rağmen hala 1knın altına düşmemiştir. Güvenilir bir siteden zamanında pahalı bir şekilde çekmiştim.

Fatura ödemeleri geldiğinden dolayı satmayı düşünüyorum.

Ciddi alıcılar Skype eklerse görüşebiliriz.

Fiyat olarak aklımda birşey yok açıkçası PM yada buradan Skypedan iletirseniz konusalım :).. Ufak bir pazarlık yapabiliriz. Aklımda bir fiyat yok fakat ölücüyseniz lütfen uzak durun :)

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 15:37 ---------- Önceki Mesaj 14:56 ----------

Güncel arkadaşlar Hiç aklında bir fiyat olan yok mu :)

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

Stok : 490 Adet arkadaşlar 10 adet satılmıştır.

Son düzenleme:
20 adet satılmıştır stok 470 arkadaşlar

Fiyat hakkında PM istiyorum hocam. Skype kullanmamaktayım.

günceldir arkadaşlar,pm ve sjypedan yazanlar mevcut fakat konuya yazmadıklarından ben güncelliyorum mecbur :)

---------- Spam Engelliyici 10:25 ---------- Önceki Mesaj 09:24 ----------

125 adet satılmıştır stok 345

hayırlı satışlar

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] adamın hasıdır, oppon güvenilir ve sözüne sadıktır. bol kazançlar kardeşim benim. 50 tanede bana sar 1 eylülden sonra elbet bir yol bulunacaktır yürüyeceğimiz;)

İzlenme çekilmiş kanalları almak-satmak ne kadar tehlikeli, sahtekarlığı anlıyor youtube eninde sonunda kapanacak o kanallar kusura bakma kardeş bu böyle yani

İzlenme çekilmiş kanalları almak-satmak ne kadar tehlikeli, sahtekarlığı anlıyor youtube eninde sonunda kapanacak o kanallar kusura bakma kardeş bu böyle yani

ne alakası var kardeşim bunca zamandır bu forumdasın 301+ algoritması diye birşey var bu algoritmayı geçen hiçbir izlenim tehlikeli değildir 2 senelik kanallarım var taş gibi duruyor spam yapmasını bilmeyen adama pewdiepie ek açıklamadan hit gönderse o kanalı gine kapatır

hocam tane başımı 10 tanesi mi?

tanesi hocam :).

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

hocam millet liste dışı çalısıyor :). hangi yıldayız :)

---------- Spam Engelliyici 29.08.2015 00:08 ---------- Önceki Mesaj 28.08.2015 23:57 ----------

2 Tlden satıyorum alacak varsa mecburen.. üniversite kayıt vakti geldiği için.. Alacak varsa PM veya Skype tan yazabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri