Satılık 6700 Aboneli Awesomeness Partnerli Müzik Kanalı

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

EgE

Yasaklanmış
Kanal Adi : (SADECE ALICIYA)
Kanal Kategorisi : Müzik
Kanal Dili : İngilizce
Abone Sayisi : 6.737 abone
izlenim Sayisi : 775.315 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1-3 Dolar arası ilgilenilmediğinden
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
aPA2J2.jpg

WWP1VN.jpg

onmrg7.jpg

0bZmqo.jpg

aPA2DB.jpg

rYDZV1.jpg

q9DPlV.jpg

Q1nY6y.jpg

Kanal hakkında ek açıklamalar: Kanal 9 kasım 2013 den beri aktiftir.Müzik kanalıdır kanalı alan arkadaşa ne yapması gerektiği anlatılacaktır.Kanal abonelikleri abd ağırlıklıdır.Videolarda 3-4 tane eşleşen vardır silmiyorum abone getirdiği için.33 adet aktif video vardır.Harç parası için satıyorum daha önce 3 kere ödeme aldım sıkıntısız 2 aydır ilgilenemediğim için günlük kazanç düştü ödeme limitini geçemedim.

Fiyatı 500 tlden açıyorum sadece alan kişiye kanal verilecektir forumun en eski üyelerindenim yaz ayında youtube işleriyle ilgilenemediğim için yeni arkadaşlar tanımıyor olabilir ama bende güven sorunu olmaz.

Not: Fiyat 500 den açılmıştır görüldüğü gibi temmüz ayından 78 dolar ağustos ayından 34 dolar şuan birikmiş vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri