SATILIK- 76 K Aboneli- 19M İzlenmeli Full Özgün Türkçe Kanal

serricatil1

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile) sadece ciddi alıcılar yazsın lütfen
Kanal Kategorisi : (ciddi alıyıca pm ile)
Kanal Dili : (TÜRKÇE)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (29 Kas 2015)
Abone Sayisi : (76.058)
izlenim Sayisi : (19.500.000)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (ortalama 2$ )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : (16.500 TL)

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : 2 senedir ilgilenemiyorum hayat koşuşturması malum sebeplerden dolayı, hep bir gün boş olursam tekrar başlarım diye beklettim kanalı malesef zaman ayıramadığım için satmaya karar verdim. KANAL PARTNERE BAĞLI, ROZETİ MEVCUT, alan kişi isterse adını değişip komple konsepti değişip devam eder veya aynı şekilde içerik atmaya devam ederek kanalı güncel tutabilir. Bu kadar para istememin sebebi kanalda aboneler çok aktif ve bu parayı sadece kanala değil youtube 100K plaketine isim yazdırabileceğiniz için istiyorum. Ciddi ilgilenen olursa zaten detayları veririm. İyi forumlar.

KANAL ile ilgilendiğiniz taktirde gerçekten sağlam para kazandıracak bir kanaldır.

Son düzenleme:
Hocam kanal rozeti mevcut dediğiniz doğrulanmış mı kanal

kendisi çok güvenilir bir arkadaştır ve kesinlikle ticaret yapabilirsiniz kendisini ytparada tanıdım 2015 yılında bu kanlaı kurduğunda o zman lar spam yapıyorum gel uğraşma dedim ama o özgün kanlım olsun dedi ben güldüm geçtim ama çok emek verdi kanlaını harika bir noktaya getirdi günledir kanalı satmaması adına konuştuk ama malsef hayat koşulları onu bu kanalı satmaya getirdi. şimdi kanal ILS partnerdedir ve ILS normalde 100k abone altını kabul etmiyor ancak bu kanal gerçekten emek verilerek hazırlandığı için partner bırakmıyor yani gerçekten aynı katagoride sizde videolara devam ederseniz kanal dan çok güzel kazançlar elde edilirsiniz. şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun benim şahsi düşüncem bu kanalı alan arkadaş haftalık 1 kaliteli aynı içerikleri yapabilr ise kanal 3-4 ayda çok iyi kazançlara gelir diye tahmin ediyorum .

kendisi çok güvenilir bir arkadaştır ve kesinlikle ticaret yapabilirsiniz kendisini ytparada tanıdım 2015 yılında bu kanlaı kurduğunda o zman lar spam yapıyorum gel uğraşma dedim ama o özgün kanlım olsun dedi ben güldüm geçtim ama çok emek verdi kanlaını harika bir noktaya getirdi günledir kanalı satmaması adına konuştuk ama malsef hayat koşulları onu bu kanalı satmaya getirdi. şimdi kanal ILS partnerdedir ve ILS normalde 100k abone altını kabul etmiyor ancak bu kanal gerçekten emek verilerek hazırlandığı için partner bırakmıyor yani gerçekten aynı katagoride sizde videolara devam ederseniz kanal dan çok güzel kazançlar elde edilirsiniz. şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun benim şahsi düşüncem bu kanalı alan arkadaş haftalık 1 kaliteli aynı içerikleri yapabilr ise kanal 3-4 ayda çok iyi kazançlara gelir diye tahmin ediyorum .

ALLAH razı olsun abim çok teşekkür ederim :) Konu Güncel

PM alabilir miyim hocam.

Elden satış yapabilir miyiz hangi ildesiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri