Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20.12.2015
Abone Sayisi : 139
izlenim Sayisi : 67.000
Kanalinizda UYARI Varmi : .Hayır yok. Temiz Kanal
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 10 Dolar
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Görsel aşağıdadır.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1500 Lira. İçindeki Ayın 20'i 184 dolar + 40 günlük parası 400 dolar. 584 dolar yapıyor. Ben düz 500 dolar istiyorum. Pazarlık payım yoktur.
En son oluru nedir diye lütfen sormayın.Nerdeyse 1 aylık kazancına kanal alımı.
- Kanalda 38 video vardır. Hepsini ben renderladım. Kategorisinde çok fazla kanal yok. Az bilinen bir kategori. Daha dogrusu bu kategoriyi çok çalışan yok.
- Kanalın portable dosyası mevcuttur. Kullanıcıya oda verilecektir.
- Mail adresi eski maildir. 26 Haziran 2015'de açılmıştır.
- Kanalda eşleşelnli video yoktur.
- Ocak ayından etkilenmiştir. Normalde gelirli 10 doların üzerinde seyredecektir ancak kimi günler 7-8 doları görebilir. BGBG çok düşük oluyor kimi günler. Bunu dikkate alınız lütfen. Gelirler düzeldiği zaman bu rakam artacaktır.
- Kanalın her videosu ile manuel olarak ilgilendim. Oynatma listeleri , etiketleri , dizaynları ile ince işçilik gösterdim.
- Partnerlerin kabul edeceği düzeyde bir kanal. İstenirse partnere sokulabilir.
- Ocak Ayında içindeki para 184 dolar(Ayın 20u ile) Alıcıya gidecek olan miktar. Nerdeyse 1 aylık kazancına Kanal alımı.
- Garanti vermiyorum.
- Yakında partnere girebilecek bi kanal hediye edicem. Hediye edilecek kanalda 220 üzeri video var. Günlük 700 izlenim civarı alıyor zamanla artacak.
Görseller (Veriler Ayın 15'e kadardır.)
http://imgur.com/a/R885F
Kanal Durumu
Genel İstatistik
Genel İstatistik 2
Görüntüleme
Kazanç
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 20.12.2015
Abone Sayisi : 139
izlenim Sayisi : 67.000
Kanalinizda UYARI Varmi : .Hayır yok. Temiz Kanal
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 10 Dolar
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Görsel aşağıdadır.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1500 Lira. İçindeki Ayın 20'i 184 dolar + 40 günlük parası 400 dolar. 584 dolar yapıyor. Ben düz 500 dolar istiyorum. Pazarlık payım yoktur.
En son oluru nedir diye lütfen sormayın.Nerdeyse 1 aylık kazancına kanal alımı.
- Kanalda 38 video vardır. Hepsini ben renderladım. Kategorisinde çok fazla kanal yok. Az bilinen bir kategori. Daha dogrusu bu kategoriyi çok çalışan yok.
- Kanalın portable dosyası mevcuttur. Kullanıcıya oda verilecektir.
- Mail adresi eski maildir. 26 Haziran 2015'de açılmıştır.
- Kanalda eşleşelnli video yoktur.
- Ocak ayından etkilenmiştir. Normalde gelirli 10 doların üzerinde seyredecektir ancak kimi günler 7-8 doları görebilir. BGBG çok düşük oluyor kimi günler. Bunu dikkate alınız lütfen. Gelirler düzeldiği zaman bu rakam artacaktır.
- Kanalın her videosu ile manuel olarak ilgilendim. Oynatma listeleri , etiketleri , dizaynları ile ince işçilik gösterdim.
- Partnerlerin kabul edeceği düzeyde bir kanal. İstenirse partnere sokulabilir.
- Ocak Ayında içindeki para 184 dolar(Ayın 20u ile) Alıcıya gidecek olan miktar. Nerdeyse 1 aylık kazancına Kanal alımı.
- Garanti vermiyorum.
- Yakında partnere girebilecek bi kanal hediye edicem. Hediye edilecek kanalda 220 üzeri video var. Günlük 700 izlenim civarı alıyor zamanla artacak.
Görseller (Veriler Ayın 15'e kadardır.)
http://imgur.com/a/R885F
Kanal Durumu
Genel İstatistik
Genel İstatistik 2
Görüntüleme
Kazanç
Son düzenleme: