BlackRam
Yasaklanmış
Kanal Adresi : Pm ile.
Kanalın abone sayısı : 1.075 Kisi kanala abonedir, günde 30-50 arasi ekleniyor ve %90i Amerika'dandir. Ayrica hepsi tamamen Organiktir. Kanalda organik olmayan birsey yok.
Toplam video görüntülenme sayısı : 378k Organik.
Hesap Kayıt Tarihi : 27 Ağu 2013
Kanalın dili : ingilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :Vine videolari - Hepsi elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Dikkatsizligim yüzünden 1 adet telif almistir.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayir.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Gerek duymadigimdan aktif etmemistim.
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Var.
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayir.
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Arkadaslar kanal yaklasik 40 günlük ve cok seri sekilde abone kasmaktadir. Kanali satis nedenim cok fazla kanalimin olmasi ve ilgilenemiyor olmamdir. Kanalda birkac reklam aktif olmayan abone kasmak amacli olan vine videolari vardir. ( silmiyorum cünkü cok güzel abone kastiriyorlar ). Suan cok popüler olan Vine videolari kanalidir. Abone kasip sabit kazanc saglamak isteyenler icin cok güzel bir kanaldir.
- Suan kanal benim Adsense'me baglidir ve adsense ile birlikte satilmayacak.
Fiyat : Tekliflerinizi bekliyorum, acikcasi kafamda bir fiyat yok.
Kanalda müzik yüzünden reklam almayan ve sürekli izlenen 2-3 video var ve abone kastiklari icin onlari kaldirmadim. O yüzden de böyle bir istatistik ortaya cikti.
Kanalın abone sayısı : 1.075 Kisi kanala abonedir, günde 30-50 arasi ekleniyor ve %90i Amerika'dandir. Ayrica hepsi tamamen Organiktir. Kanalda organik olmayan birsey yok.
Toplam video görüntülenme sayısı : 378k Organik.
Hesap Kayıt Tarihi : 27 Ağu 2013
Kanalın dili : ingilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı :Vine videolari - Hepsi elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Dikkatsizligim yüzünden 1 adet telif almistir.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayir.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Gerek duymadigimdan aktif etmemistim.
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Var.
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif.
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayir.
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Arkadaslar kanal yaklasik 40 günlük ve cok seri sekilde abone kasmaktadir. Kanali satis nedenim cok fazla kanalimin olmasi ve ilgilenemiyor olmamdir. Kanalda birkac reklam aktif olmayan abone kasmak amacli olan vine videolari vardir. ( silmiyorum cünkü cok güzel abone kastiriyorlar ). Suan cok popüler olan Vine videolari kanalidir. Abone kasip sabit kazanc saglamak isteyenler icin cok güzel bir kanaldir.
- Suan kanal benim Adsense'me baglidir ve adsense ile birlikte satilmayacak.
Fiyat : Tekliflerinizi bekliyorum, acikcasi kafamda bir fiyat yok.
Kanalda müzik yüzünden reklam almayan ve sürekli izlenen 2-3 video var ve abone kastiklari icin onlari kaldirmadim. O yüzden de böyle bir istatistik ortaya cikti.