Site adresi : TIKLA
Site için istenen fiyat : 10 TL
Sitenin aylık getirisi : {-}
Sitenin açılış tarihi : 15:04:2015
Kategorisi : APK indir
Günlük - Aylık Hit : 10-20
Ziyaretçi kaynağı : Yandex.ru - Google
Domainin yaşı : 1
Hosting sonlanma zamanı : SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: BULUNMUYOR.
Site kategorisi {apk indir} 2014 yılında açtığım fakat ilgilenemediğim bir blogdur. 417 yayın bulunuyor. Hevesle açtığım blogla sonradan ilgilenemedim ve unuttum şaka gibi
Satış nedenine gelirsek, elimde fazladan kaldığı için satıyorum. Alacak kişi biraz yazı yazarak ve ilgilenerek siteyi çevirebilir. Her takıldığı yerde benden yardım alabilir.
Genel kullanım amacı reklamdan ziyade benim için tanıtım yazısı ve link çıkışı içindi.
Site için istenen fiyat : 10 TL
Sitenin aylık getirisi : {-}
Sitenin açılış tarihi : 15:04:2015
Kategorisi : APK indir
Günlük - Aylık Hit : 10-20
Ziyaretçi kaynağı : Yandex.ru - Google
Domainin yaşı : 1
Hosting sonlanma zamanı : SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: BULUNMUYOR.
Site kategorisi {apk indir} 2014 yılında açtığım fakat ilgilenemediğim bir blogdur. 417 yayın bulunuyor. Hevesle açtığım blogla sonradan ilgilenemedim ve unuttum şaka gibi
Satış nedenine gelirsek, elimde fazladan kaldığı için satıyorum. Alacak kişi biraz yazı yazarak ve ilgilenerek siteyi çevirebilir. Her takıldığı yerde benden yardım alabilir.
Genel kullanım amacı reklamdan ziyade benim için tanıtım yazısı ve link çıkışı içindi.
İyi çalışmalar