Satılık Awesomeness Kanal (günde 1 milyon dk yakın izlenme)

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kanal, fiyatida makul fakat, awe olmasi ve kanalın yeni olması negatif noktalar.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3000 $ mı :D bendeki awede satılık :P 20 günlük kazanç 1931$
Hayırlı satışlar.

Teşekkürler arkadaşlar. Şu anda abone 1129 dan 1154 olmuştur. Aciliyeti yoktur, eğer satılmazsa ise birkaç güne satıştan kaldırabilirim.

Hayırlı satışlar güzel kazandırmıs gerçekten alacak olana şimdiden hayırlı olsun kalırsada o parayı her türlü cıkarır gibi duruyor zaten hayırlısı olsun :)

PM Alayım kanalı neden sattığınızla beraber .

Arkadaşlar kanal gerçekten çok iyi genelde videolar 1 saat üzerinde, 288 video var. Abone de 1157 olmuş :cool: 35k izlenmeye 120 $ almışım.

Daha kazancı yansımayan : 47k - 50k - 60k - 70k izlenme var :)

Meraktan soruyorum hocam, bu kadar iyi istatistiklere sahip kanal neden satılır ?

Toprağım özel mesajla öğrenmek istediğin neyse skyp ekle oradan konuşalım: [email protected] (sorusu olanlar ekleyebilir)

Alıcı değilim üstad meraktan sormuştum :) Böyle istatistiklere sahip kanalım olmadığı için merak ettim öylesine.
Boşver çok kurcalamayı sevmem öyle vardır bir nedenin ticaret sonuçta :)
Hayırlı satışlar hocam :)

Alıcı değilim üstad meraktan sormuştum :) Böyle istatistiklere sahip kanalım olmadığı için merak ettim öylesine.
Boşver çok kurcalamayı sevmem öyle vardır bir nedenin ticaret sonuçta :)
Hayırlı satışlar hocam :)

Hocam ben aylarca bu işlerde uğraştım. 21.02.13 dan beri forumdayım Serkan abi iyi bilir okudum denedim, yazdım çizdim olmadı olmadı. Yeri geldi cep harçlığımı bile arkadaşlardan aldım. Son 2 aya kadar 1 yılda toplam 900 lira para almışımdır adsenseden. Hatta bu işileri bıraktım diye adsensemi sattım. Gittim o parayla dershaneye yazıldım. Sonra baktım adseseden ekmek yok bana kanal açtım sattım gmail sattım telefon onayı yaptım harçlığımı böyle çıkardım. Ama baktım ki bu işe başlayan adam ilk ayında bin lira para alıyor. Neden olmasın dedim denedim en sonunda oldu galiba. Forumda mükemmel bilgiler var sadece forumdan okuduklarımı denedim. Sizlerinde kazanmamanız için hiçbir sebep yok, gerçekten yok. Bu işi ben becerdiysem hepiniz becerirsiniz. Ama emek vereceksiniz, bolca emek. İnşAllah sizlerde istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.

Yakından takip ettiğim bir arkadaş en sonunda olmuş :) benim tavsiyem kanalı satmayıp devam etmen .Allah bol kazanç versin :)

Hocam ben aylarca bu işlerde uğraştım. 21.02.13 dan beri forumdayım Serkan abi iyi bilir okudum denedim, yazdım çizdim olmadı olmadı. Yeri geldi cep harçlığımı bile arkadaşlardan aldım. Son 2 aya kadar 1 yılda toplam 900 lira para almışımdır adsenseden. Hatta bu işileri bıraktım diye adsensemi sattım. Gittim o parayla dershaneye yazıldım. Sonra baktım adseseden ekmek yok bana kanal açtım sattım gmail sattım telefon onayı yaptım harçlığımı böyle çıkardım. Ama baktım ki bu işe başlayan adam ilk ayında bin lira para alıyor. Neden olmasın dedim denedim en sonunda oldu galiba. Forumda mükemmel bilgiler var sadece forumdan okuduklarımı denedim. Sizlerinde kazanmamanız için hiçbir sebep yok, gerçekten yok. Bu işi ben becerdiysem hepiniz becerirsiniz. Ama emek vereceksiniz, bolca emek. İnşAllah sizlerde istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.

İnşallah hocam, bende elimden geleni yapıyorum uğraşıyorum galiba zamana ihtiyaç var, ilk kazancımı kazandım ama alamadım çok gücüme gitti açıkçası, başka kanal açtım ondan devam ediyorum , hani az parada olsa , az kazandıracak bir kategoriden gittim kazandım, kazanıpda alamamak çok gücüme gitti 3 kuruş para belki ama ihtiyaç olunca sende biliyorsun ki arıyor insan.Benim 3 ay oldu gireli acemiyim, inşallah birşeyler kazanırım bende.Sağolasın değerli sözlerin için , hayırlı satışlar tekrardan.

hocam sen var ya adam gibi adamsın, ciddi söylüyorum sen olmasan bu YT işine hiç girmezdim ama senin sayende bu işlere yeni yeni adım attım, bir ihtiyacın olursa mutlaka bana yazmanı bekliyor olacağım, hayırlı satışlar dilerim :)

hocam sen var ya adam gibi adamsın, ciddi söylüyorum sen olmasan bu YT işine hiç girmezdim ama senin sayende bu işlere yeni yeni adım attım, bir ihtiyacın olursa mutlaka bana yazmanı bekliyor olacağım, hayırlı satışlar dilerim :)

İşte en çokta bu mutlu ediyor beni, gerçek dostları tanımak burada :) teşekkür ederiim kardeşim.

kazançlar mükemmel hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam :)

sonunda istedigin kazança kavuştun galiba hayırlı satışlar :D

Az kaldı selçuk gardaşım :D

Ayın 24 ü de yansımış arkadaşlar :)

F7AD9SH.png

Birkaç gün için satılmazsa iptal edeceğim.

Video ortası reklam açmadın herhalde. Bu satış fiyatına bu kanal ucuz gider diyeyim. Normalde 370k izlenime ben 1000 Dolardan fazla alıyorum. Video izlenme süreleri aynı. Hatta biran benim kanalı mı satıyor diye düşündüm .:))

Edit: Anladım teşekkürler :)

Video ortası reklam açmadın herhalde. Bu satış fiyatına bu kanal ucuz gider diyeyim. Normalde 370k izlenime ben 1000 Dolardan fazla alıyorum. Video izlenme süreleri aynı. Hatta biran benim kanalı mı satıyor diye düşündüm .:))

Hocam o kazanç ayın 19 una kadar ki kazanç :) Yani 144 k nın kazancı.

ozbn.png

Şuan izlenme ekranı:

P8oz8Pn.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri