M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
........................
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PM Alayım kanalı neden sattığınızla beraber .
Toprağım özel mesajla öğrenmek istediğin neyse skyp ekle oradan konuşalım: [email protected] (sorusu olanlar ekleyebilir)
Alıcı değilim üstad meraktan sormuştumBöyle istatistiklere sahip kanalım olmadığı için merak ettim öylesine.
Boşver çok kurcalamayı sevmem öyle vardır bir nedenin ticaret sonuçta
Hayırlı satışlar hocam![]()
Hocam ben aylarca bu işlerde uğraştım. 21.02.13 dan beri forumdayım Serkan abi iyi bilir okudum denedim, yazdım çizdim olmadı olmadı. Yeri geldi cep harçlığımı bile arkadaşlardan aldım. Son 2 aya kadar 1 yılda toplam 900 lira para almışımdır adsenseden. Hatta bu işileri bıraktım diye adsensemi sattım. Gittim o parayla dershaneye yazıldım. Sonra baktım adseseden ekmek yok bana kanal açtım sattım gmail sattım telefon onayı yaptım harçlığımı böyle çıkardım. Ama baktım ki bu işe başlayan adam ilk ayında bin lira para alıyor. Neden olmasın dedim denedim en sonunda oldu galiba. Forumda mükemmel bilgiler var sadece forumdan okuduklarımı denedim. Sizlerinde kazanmamanız için hiçbir sebep yok, gerçekten yok. Bu işi ben becerdiysem hepiniz becerirsiniz. Ama emek vereceksiniz, bolca emek. İnşAllah sizlerde istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.
Yakından takip ettiğim bir arkadaş en sonunda olmuşbenim tavsiyem kanalı satmayıp devam etmen .Allah bol kazanç versin
![]()
Hocam ben aylarca bu işlerde uğraştım. 21.02.13 dan beri forumdayım Serkan abi iyi bilir okudum denedim, yazdım çizdim olmadı olmadı. Yeri geldi cep harçlığımı bile arkadaşlardan aldım. Son 2 aya kadar 1 yılda toplam 900 lira para almışımdır adsenseden. Hatta bu işileri bıraktım diye adsensemi sattım. Gittim o parayla dershaneye yazıldım. Sonra baktım adseseden ekmek yok bana kanal açtım sattım gmail sattım telefon onayı yaptım harçlığımı böyle çıkardım. Ama baktım ki bu işe başlayan adam ilk ayında bin lira para alıyor. Neden olmasın dedim denedim en sonunda oldu galiba. Forumda mükemmel bilgiler var sadece forumdan okuduklarımı denedim. Sizlerinde kazanmamanız için hiçbir sebep yok, gerçekten yok. Bu işi ben becerdiysem hepiniz becerirsiniz. Ama emek vereceksiniz, bolca emek. İnşAllah sizlerde istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.
hocam sen var ya adam gibi adamsın, ciddi söylüyorum sen olmasan bu YT işine hiç girmezdim ama senin sayende bu işlere yeni yeni adım attım, bir ihtiyacın olursa mutlaka bana yazmanı bekliyor olacağım, hayırlı satışlar dilerim![]()
kazançlar mükemmel hayırlı satışlar
sonunda istedigin kazança kavuştun galiba hayırlı satışlar![]()
Video ortası reklam açmadın herhalde. Bu satış fiyatına bu kanal ucuz gider diyeyim. Normalde 370k izlenime ben 1000 Dolardan fazla alıyorum. Video izlenme süreleri aynı. Hatta biran benim kanalı mı satıyor diye düşündüm .)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.