Satılık Awesomeness Partner Kanal (İyi Olan Kanalımdır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Satılık Awesomeness Partner Kanal (UYGUN FİYATA)

KANAL SATIŞ FİYATIM 135 TL

Kanal Adi :Kesin Olan Alıcıya Verilecektir.
Kanal Kategorisi :Film ve Filmlerin Komik Sahneleri - Kanal filmler 3 aydır kazandırıyor eşleşen dahi almadılar.Özenle seçtim filmleri ee partner olmasıda çok avantaj (:
Kanal Dili :Türkçe
İzlenim Sayisi :İçerisinde 16 Video 73.000 İzlenim
Kanalinizda UYARI Varmi :Kesinlikle Uyarı Yoktur
Kanalinizin Gunluk Kazanci :3 TL (Son zamanlarda arttı)
Kanal Abone:54 Abone vardır fazla etkilemiyor abone .Kanal izlenim fazladır.Videolar izleniyor

Kanal Satış Fiyatı:Kanalın içinde 51 küsür dolar var buda 115 lira ediyor.Kanalın günlük kazancı 3tl ediyor.Kanal daha fazla eder ama paraya ihtiyacım var + Kanal şubat ayı kazancı arttı.

KANAL FİYATI:135 TL

Kanal Bilgilerim:Kanalım yeni bir kanal değildir.Eskidir içinde film ve komik sahneler vardır.Kanalda uyarı yoktur.Videolarım 3 ay önce yüklendi.Eşleşen dahi almadı.Kanalım son zamanlarda artışı fazla oldu ona rağmen satıyorum.Nedeni öğrenci olmam para lazım :D yoksa satmazdım.:(

Kanalın içindeki 100 lira + kanalın günlük kazancı günlük 2.20 Tl partnerli kanalımız

Satış Fiyatı= 150 tl dir.Kanalla ilgili fiyatlarınızı lütfen pm yoluyla haber verin

Kanalın satışı 150 Tl pazarlık payı vardır.Günlük kazancın 3 lira aylık 90 lira eder.Daha fazla kazanma şansınız var şuanda halen artış gösteriyor.Kanal içindedeki 47 dolar vardır.

Paraya ihtiyacım olduğu satıyorum yakında konuyu kitliycem.Arkadaşlar videoların son görüntülenmedeki artışı kıyaslayın bakın.Kanal izlenimi artıyor

---------- Mesaj saat 14:57:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:32 civarında gönderildi. ----------

Kanalın içinde 100 tl vardır.Günlük kazancı 3 tl aylık nerdeyse 100 tl eder.Kanalı 150 satıyorum.

Cevap: Satılık Awesomeness Partner Kanal (UYGUN FİYATA)

Pm alabilirmiyim .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanalımın bilgilerini güncelleştirdim.Kanalın içinde 51 küsür dolar vardır.Günlük kazanç 3 Tldir.

Satış fiyatı 135 tl olmuştur.

Günceldir 135 tl fiyatı vardır.Pazarlık payımız vardır.Kafanızdaki fiyat her neyse lütfen pm atın görüşelim

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] Hocam konuya başkası yazmadan kendi postunuzun altına post atmaya devam ederseniz uzaklaştıracağım.

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] Hocam konuya başkası yazmadan kendi postunuzun altına post atmaya devam ederseniz uzaklaştıracağım.

Tamam hocam sizde görevinizi yapmak zorundasınız anlıyorum.Kimse kanalımı almak zorunda değil.Ama bedava kanal satmıycam bu kadar indirime rağmen olumlu olumsuz eleştiri almadım okuyan konuyu geçti.Kanal bir daha kesinlikle satmıyacağım.

Lütfen konuyu kitleyin

Tamam hocam sizde görevinizi yapmak zorundasınız anlıyorum.Kimse kanalımı almak zorunda değil.Ama bedava kanal satmıycam bu kadar indirime rağmen olumlu olumsuz eleştiri almadım okuyan konuyu geçti.Kanal bir daha kesinlikle satmıyacağım.

Lütfen konuyu kitleyin

awedeki bir kanalı 5 liraya da versen alıcı bulman zor

awedeki bir kanalı 5 liraya da versen alıcı bulman zor

Ne alakası var awesonemess çok kişi ödeme aldı.Haksızlık ediyorsunuz firmaya ben kanallarımı awesonemess yapıcam yinede devam çok arkadaşım parasını alıyor zaten satmıycam kanal bu devirde partnerlik önemli adsense para kazanmalar devre dışı kalıyor neyse alan alır almayan almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri