Satılık CNaiton Partnerli Kanal

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

minnos

Kayıtlı Üye
Kanal 220 TL ye @nicholaihel nickli arkadasta kalmıstır kanal teslim edilmiş ödeme alınmıstır teşekkürler.
Hayırlı olsun bol kazançlar.

Konu Kititlenebilir.

O kanalı sanırsam size ben sattım geçenlerde :) hayırlı satışlar .

network'culer doluşmuş hayırdır:D
konuda 3 post var 3'ü de network bayi :D

Bu bir işaret olmalı çok yakında Bonnanetwork la karsımızda olacaksınız acaba :D

Bonna network mu ahahah :D ben network acarsam nick'im yerine daha yaratıcı bir isim bulurum sanırım.Ama işim olmaz,yakında bi network gelecek arkadaşımın onu destekleyeceğim ;)

Kanalın içinde 70 dolar olmustur resime bakarsanız son olarak ayın 23 ü yansımıstır 3 gün daha var onlardada grafiğe bakarsanız en az 5 er dolar geliyor günlük yani 85 dolar var kanalın içinde.

NOT: teklif için son 1 saat 10 dakika kaldı tekliflerinizi pm ile atabilirsiniz. 1:10 dakika sonra en yüksek teklifte kalacaktır kanal.

CNation telif gelirse içerideki parayı ödüyor mu acaba?
Daha önceden edinilmiş bir tecrübe varmıdır

CNation telif gelirse içerideki parayı ödüyor mu acaba?
Daha önceden edinilmiş bir tecrübe varmıdır
hiç bir fikrim yok hocam yukardada belirttiğim gibi ilk defa partner kanalım oldu oda bana göre olmadıgını anladım partnerin o yüzden geri satıyorum ne desem yalan olur :) [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] yardımcı olabilir sanırım bu konuda :)

hiç bir fikrim yok hocam yukardada belirttiğim gibi ilk defa partner kanalım oldu oda bana göre olmadıgını anladım partnerin o yüzden geri satıyorum ne desem yalan olur :) [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] yardımcı olabilir sanırım bu konuda :)

yapıyor deniliyor ama alan varmı bilmiyorum

Hocam malum kategori riskli,
içindeki para elbet fiyatlandırmada fiyatı yukarı çekecektir ancak kendini amorti etmesi için sormuştum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri