Satılık Creative'e bağlı kanal(günlük 5$)

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Dante

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Ek açıklamaları ve fiyat açıklamasını okumadan pm atmayınız yada karar vermeyiniz.

Kanal Adi : Pm ile
Kanal Kategorisi : Nasıl yapılır ve stil kategorisinde ama içeriği biraz farklı
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : -1,5 yıl olmuştur ama sildim o videoları. Silmemin nedeni şuan ki kategoriye geçmemdir.
Abone Sayisi : 645
izlenim Sayisi : 320k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır almadı
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 5$ ( Ek açıklamayı ve fiyat açıklaması mutlaka okuyun!! )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanalı yaklaşık 2 yıl önce açtım diye hatırlıyorum 1 yıl öncede creative' e bağlamıştım. Dashboard vardır. Kanala çok video atmamıştım taş çatlasın 10 tane atmışımdır sonra bu kanalı unutmuştum. paypala 3-4 kere ödeme geldi 3-5 dolar bişeydi herhalde. Bende tekrardan video attım ve kanal bu aralar son 15 gün yükselişe geçti. Kanal alt kanal olduğu için almak isteyen arkadaşın 2 seçeneği olacak, ya yönetici olarak atama yapıcam ve 14 gün sonra benim erişimimi kaldıracak, yada ben kendisine ana mailide vericem ama 14 gün sonra hesabı tamamen kendine aldığında ana maili bana geri verecek. Güven konusunda hiçbir şüphesi olmasın 2 yıldır forumdayım kimseyle en ufak bir tartışmam bile olmamıştır.

Kanal Fiyatı : 900 TL (5$ x 60 = 300$ + içindeki 73$. Şuan ki dolar rakamlarından hesaplandımı 999TL fiyat çıkıyo ama ben bunu 900 e indirdim. Pazarlık yoktur. )

Fiyat açıklaması : Kazanç resimlerine bakıp son 30 günün ortalaması 2.4 $ diyenleriniz olacaktır. Haklılar ama ben ben kanalın kazancının 8$ devam edeceğini hatta artacağını düşünüyorum. Şuan 8 $ a çıktı ve dahada yükselecektir. Ben şuan ortalama 5$ dan hesaplayarak fiyatı belirledim. Almak isteyen şimdi bu fiyattan alır ama 15 gün sonra ortalama 8-10 $ olursa fiyat artar. Kanalı satmamın nedeni yeni bir pc almak istememdir.

Dediğim gibi kanal satılmassa ortalama gittikçe artacaktır. Fiyatlarda hemen olmasa da 10 gün sonra falan değişiklik olabilir. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hepinize bol kazançlar, bereketli ramazanlar.

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

Güncel.
Spora gidiyorum pm atan olursa 12 gibi cevaplarım

Bu arada yazmayı unutmuşum kesinti oranı %10

video uzunlukları kısa galiba hocam o izlenmeye az gelir bırakıyor ing olmasına ragmen ama genede güzel ve temiz bir kanal yükselişte birde. Creative takılanlara öneririm . :) Hayırlı satışlar.

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

Bu arada kanalınız umarım özgünden kopyalama bir kanal değildir . Nasıl yapılır tarzi videolar özgün videolar oluyor. Bunu bildirirseniz iyi olur konuya..

video uzunlukları kısa galiba hocam o izlenmeye az gelir bırakıyor ing olmasına ragmen ama genede güzel ve temiz bir kanal yükselişte birde. Creative takılanlara öneririm . :) Hayırlı satışlar.

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

Bu arada kanalınız umarım özgünden kopyalama bir kanal değildir . Nasıl yapılır tarzi videolar özgün videolar oluyor. Bunu bildirirseniz iyi olur konuya..

Sağolun hocam yorumunuz için, uzun videolarda var arada. Özgün çalışan birinin direk kanalını asla kopyalamam :) Nasıl yapılır kategorisi belkide videoların içeriğine yanlış bile olabilir ama videoların hangi kategoriye gireceğini tam kestiremediğim için nasıl yapılır kategorisini seçtim.

---------- Spam Engelliyici 23:14 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

hayrını gorun hocam

Sağolun :)

kesinti oranı baya düşük ya %10 ilk kez görüyorum.. kanal iyiymiş creativde iyi partnerdir

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Ek açıklamaları ve fiyat açıklamasını okumadan pm atmayınız yada karar vermeyiniz.

Kanal Adi : Pm ile
Kanal Kategorisi : Nasıl yapılır ve stil kategorisinde ama içeriği biraz farklı
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : -1,5 yıl olmuştur ama sildim o videoları. Silmemin nedeni şuan ki kategoriye geçmemdir.
Abone Sayisi : 645
izlenim Sayisi : 320k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır almadı
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 5$ ( Ek açıklamayı ve fiyat açıklaması mutlaka okuyun!! )
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanalı yaklaşık 2 yıl önce açtım diye hatırlıyorum 1 yıl öncede creative' e bağlamıştım. Dashboard vardır. Kanala çok video atmamıştım taş çatlasın 10 tane atmışımdır sonra bu kanalı unutmuştum. paypala 3-4 kere ödeme geldi 3-5 dolar bişeydi herhalde. Bende tekrardan video attım ve kanal bu aralar son 15 gün yükselişe geçti. Kanal alt kanal olduğu için almak isteyen arkadaşın 2 seçeneği olacak, ya yönetici olarak atama yapıcam ve 14 gün sonra benim erişimimi kaldıracak, yada ben kendisine ana mailide vericem ama 14 gün sonra hesabı tamamen kendine aldığında ana maili bana geri verecek. Güven konusunda hiçbir şüphesi olmasın 2 yıldır forumdayım kimseyle en ufak bir tartışmam bile olmamıştır.

Kanal Fiyatı : 900 TL (5$ x 60 = 300$ + içindeki 73$. Şuan ki dolar rakamlarından hesaplandımı 999TL fiyat çıkıyo ama ben bunu 900 e indirdim. Pazarlık yoktur. )

Fiyat açıklaması : Kazanç resimlerine bakıp son 30 günün ortalaması 2.4 $ diyenleriniz olacaktır. Haklılar ama ben ben kanalın kazancının 8$ devam edeceğini hatta artacağını düşünüyorum. Şuan 8 $ a çıktı ve dahada yükselecektir. Ben şuan ortalama 5$ dan hesaplayarak fiyatı belirledim. Almak isteyen şimdi bu fiyattan alır ama 15 gün sonra ortalama 8-10 $ olursa fiyat artar. Kanalı satmamın nedeni yeni bir pc almak istememdir.

Dediğim gibi kanal satılmassa ortalama gittikçe artacaktır. Fiyatlarda hemen olmasa da 10 gün sonra falan değişiklik olabilir. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hepinize bol kazançlar, bereketli ramazanlar.

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

Güncel.
Spora gidiyorum pm atan olursa 12 gibi cevaplarım

Bu arada yazmayı unutmuşum kesinti oranı %10

video sayisi, kac videoda kazancin oldugu ve kac dakikalik videolar oldugu hakkinda bilgi verir misin? + banka bilgilerin

Mobil

Kanalın kapandığında parasını alamazsın. :) Zoomin, Music, Freedom vs hepsi aynı yani de.

Anladım hocam :)

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

kesinti oranı baya düşük ya %10 ilk kez görüyorum.. kanal iyiymiş creativde iyi partnerdir

Sağolun hocam :)

---------- Spam Engelliyici 02:35 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

video sayisi, kac videoda kazancin oldugu ve kac dakikalik videolar oldugu hakkinda bilgi verir misin? + banka bilgilerin

Mobil

Pm atıcam birazdan.

kanal alinmistir. gun icerisinde alisveris saglanacak

Mobil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri