Satılık Dailymotion Gelirli Kanal -

• Kullanıcı Lєσηidαs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lєσηidαs

Kayıtlı Üye
Kanal Kategorisi: Güncel
Kanal Dil: İngilizce
Kanal İzlenimi: 750.000
Kanal Abonesi:354
Kanal Video Sayısı: 500 küsür
Not: Güncel çalışılmasına rağmen yaklaşık 1 aydır içerik yüklemedim farklı işlerimden dolayı. Ona rağmen kazanç bu şekildedir. Forumda açılan bi konudaki yöntem uygulandı, bu yüzden kazançlar geç yansımaya başladı.

Mart ve Nisan kazancı 570 Dolardır. Ödeme henüz gerçekleştirilmediği için tahminimce Mart kazancıda alıcıya gidecektir.

Normalde günlük 20k üstüne çıkan bir kanaldır güncel çalışıldıgında. Alan arkadaşa nasıl bir yol izleyeceği anlatılacaktır detaylı bir şekilde.

Min 1500 tl içinde ücret vardır. Bu yüzden belirlediğim pazarlıksız fiyat 3000 TL dir. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun. Resimler aşağıdadır.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Hayırlı Satıslar Hocam :)

Müsadenle ben farklı birsey sorucam :)
Bende de 24 tane Daily Kanal var , ortalama içlerınde 250 , 500 , 900 , 300 , 100 , 200 şeklinde vıdeolar var , toplamda 10.000 civarı video var ama 24 kanalı toplasak sizin kazancları degıl 5 te bırını bile toplamıyor :)

Şimdi sorum su :

- Siz kanaldakı videolara tarıh mı ekledınız? Ne yaptınız?
- Toplu halde nasıl hareket gelmesını saglayabılırım?
Malum 10.000 video ile tek tek ugrasma olasılıgım yok :(

Hayırlı Satıslar Hocam :)

Müsadenle ben farklı birsey sorucam :)
Bende de 24 tane Daily Kanal var , ortalama içlerınde 250 , 500 , 900 , 300 , 100 , 200 şeklinde vıdeolar var , toplamda 10.000 civarı video var ama 24 kanalı toplasak sizin kazancları degıl 5 te bırını bile toplamıyor :)

Şimdi sorum su :

- Siz kanaldakı videolara tarıh mı ekledınız? Ne yaptınız?
- Toplu halde nasıl hareket gelmesını saglayabılırım?
Malum 10.000 video ile tek tek ugrasma olasılıgım yok :(

pm attım

Bir pm'de ben alabilir miyim.

Hocam bana da bi P.m atsana

Güncel..

hayrına bende pm alabilirim..

yanlış anlaşılmasın birşey anlatmak için pm atmadım arkadaşa. Sadece eski diziler vs çalısmadıgımı söyledim o kadar bilgim yok yani eski içerikler için. Pek detay vermiyorum zaten çalışma şeklim ile ilgili. Alan arkadaşla gerekli konusmalar yardımlaşmalar yapılacaktır

Hayırlı satışlar hocam.

Lєσηidαs;1386454' Alıntı:
1 pm de bende alabilirmiyim şu anda yaklaşık 60 tane daily kanalım var videoyap ile sürekli hepsine diziler yükleme emirleri veriyorum yüklemede hepsi ama izlenim malesef gelmiyor :S

Hayırlı satışlar,benim taktik işe yaramış :)

sayende yine ucundan kurtardık hocam :)

Arkadaşlar farklı pmlere cevap vermeyeceğim malesef. Arkadaa yazdıgım şey " eski kanallar hakkında bilgim yok" .

Satın almayı düşünen arkadaşlarada pm attım. Son fiyatımdır

Kanal satılmıştır. Konuyu kitleyebilirmisiniz. [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri