Satılık DM Kanal

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Kanal açılışı 2008 dir ve içerisinde 87 video vardır.
Toplam gelir 38 dolar seviyesindedir.
213k izlenim ve 44 abone var.
60 Dk video yükleniyor.
DM ve YT video işini tamamen bıraktığım için elimden cıkarıyorum.
Pazarlık payı vardır.

Fiyat: 200 TL
Ödeme : Paypal

Son düzenleme:
Merhaba, içerik konusu nedir ve günlük güncel Kazanç ne kadar net olarak?

hocam içerik karışık çizgi film vs vardı zaten çok ilgilenmedim. öyle aklıma geldikçe arada bir. ancak alacak kişiye bir içerik tiyosu vereceğim ona devam ederse günlük 4 5$ ve üstünü alabilir ben kısa bi süre bahsettiğim içeriği yapmıstım sonra baska iş güç çıktı devam edemedim olanlarıda sildim. ancak suan çok populer durumda bahsettiğim içerik

Kanal açılışı 2008 dir ve içerisinde 87 video vardır.
Toplam gelir 38 dolar seviyesindedir.
213k izlenim ve 44 abone var.
60 Dk video yükleniyor.
DM ve YT video işini tamamen bıraktığım için elimden cıkarıyorum.
Pazarlık payı vardır.

Fiyat: 300 TL
Ödeme : Paypal

Blog işinemi giriyorsunuz :)

hocam içerik karışık çizgi film vs vardı zaten çok ilgilenmedim. öyle aklıma geldikçe arada bir. ancak alacak kişiye bir içerik tiyosu vereceğim ona devam ederse günlük 4 5$ ve üstünü alabilir ben kısa bi süre bahsettiğim içeriği yapmıstım sonra baska iş güç çıktı devam edemedim olanlarıda sildim. ancak suan çok populer durumda bahsettiğim içerik

popülerse izlenir, verdiğiniz rakamlara göre şu an kazanç yok gibi birşey,38 dolar ın üstüne neyi ekleyip bu fiyatı verdiğinizi anlamadım. burada zaten herkesin kendine göre bildiği sağlam kategoriler var ve youtube daki sıkıntılar olmadan çoğu video atılabiliyor, DM de problem videoya trafik çekilememesi, sizin ekstradan sağladığınız bir hizmet görmüyorum. Bu satışla ilgili konuşmuyorum ama DM kanal satışları gerçekten alıcıyı zarara uğratacak fiyatlarla dönüyor forumda. Bu işin belli kriterlere ve garantiye bağlanması şart. hayırlı satışlar.

popülerse izlenir, verdiğiniz rakamlara göre şu an kazanç yok gibi birşey,38 dolar ın üstüne neyi ekleyip bu fiyatı verdiğinizi anlamadım. burada zaten herkesin kendine göre bildiği sağlam kategoriler var ve youtube daki sıkıntılar olmadan çoğu video atılabiliyor, DM de problem videoya trafik çekilememesi, sizin ekstradan sağladığınız bir hizmet görmüyorum. Bu satışla ilgili konuşmuyorum ama DM kanal satışları gerçekten alıcıyı zarara uğratacak fiyatlarla dönüyor forumda. Bu işin belli kriterlere ve garantiye bağlanması şart. hayırlı satışlar.

Haklı olabilirsiniz hocam işin piyasasını bilmiyorum daha önce dm satmışlığım yok önceden konusu açılmış ve satılmış benzer konulardaki dm kanallarına istenen fiyatlara göre ortalama bi fiyat çıkardım ve yazdım..

Neyi üstüne eklediğim sorusuna cevap, kategori olabilir hocam, kendim yapmadığım için umursamıyorum ama alacak kişi o kategoride bu paranın 2 katını 1 ayda cıkarabilir belki. tamamen kişinin çalışmasına bağlı

neyse fiyatı aşağı çekeriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri