Satılık Ekipmanlarım (Youtube ve Oyun Canavarları)

sacansa52

Kayıtlı Üye
Tüm ürünlere tek tek konu açmayı düşünüyordum daha dikkat çekici olması açısından fakat "spam" gibi görüneceği için (başkası yapsa benim hoşuma gitmezdi mantığıyla) tüm herşeyi bir konuda toparlayayım dedim sayın ytpara forum üyeleri :D

Şimdi şunu belirteyim ki, ben ürünlerime canımdan daha çok önem veriyorum çünki hepsini kendi emeğimle ve azmimle aldım :D Yani demek istediğim ürünlerimde en ufak bir sorun , en ufak bir şey yoktur... Dilediğiniz her soruyu seve seve cevaplayabilirim.

ÜRÜN 1 : Acer Predator 15 Oyun ve Video edit Canavar Laptop'u.

Ürün için istediğim fiyat : 6500 TL

Acer'in oyun serisi laptoplarından 15" olanıdır. Piyasadaki en iyi ve en güçlü bilgisayarlardan biridir. Ses sistemi ve soğutma sistemi olarak daha iyisi çok zordur. Detaylı bilgi için google'dan araştırabilirsiniz. Satın alırken neredeyse tüm gaming laptopları test edip deneyerek aldım, soğutma konusunda gerçekten rakipsizdir. Üzerindeki 2.1 Ses sistemi ile speaker vs. almanıza gerek yoktur, bütün odayı dolduran bir ses kalitesi var. Bilgisayar sıfır gibidir. Faturalı ve kutuludur. Garantisi 15 ay devam etmektedir. Çanta hediye olacaktır.!

----Cihazda DVD okuyucuyu kolayca çıkarıp yerine harici fan takabiliyorsunuz. Kendi özelliği, kutu içeriğinden geliyor.

----Soğutma konusunda rakibi bile yoktur, bilgisayar full yük altında ısınmaz bile. Hiç hissetmezsiniz.

----Kendi fanlarını kendi temizliyor. Her 3 saatte bir fanlar tersine dönerek tozu dışarı atıyor. Yani temizleme gibi bir durum için hiçbir zaman servise gönderme durumunda kalmayacaksınız.

----16 GB ram'in yanında cihazda Thunderbolt 3 girişi var. Piyasadaki çok az laptopta bu giriş bulunmakta. Bu giriş ile beraber laptopa "harici ekran kartı" bağlayabiliyorsunuz, yani ileride bu laptopın başka bir ekran kartı alarak ömrünü uzatabilirsiniz, yıllarca kullanabilirsiniz.

-----Ayrıca muazzam bir pil ömrü vardır, bu ilanı yazarken full şarjdaydı cihaz, kabloyu çıkardım ve 9 saat gösterdi pil ömrünü.

-----Dolby Audio ve Subwoofer ses sistemi kullanmakta ve gerçekten mükemmel bir ses deneyimi vardır.

Özellikler :

Ekran Ekran Boyutu: 39.6 cm / 15.6 inç
Çözünürlük: 1920 x 1080 Led
Arka Işıklandırma: Evet
Görüntü kalitesi: Full-HD
Ekran boyutu(cm): 39.6 cm
Ekran Boyutu (inç): 15.6 inç
Ekran Tipi: Aktif Matris TFT Renkli LCD
RAM tipi: DDR4
Bellek Boyutu: 16 GB Maks.
Desteklenen Bellek: 64 GB
İşlemci İşlemci: Intel Core i7-6700HQ 2,6 GHz
Grafik Kart: NVIDIA GeForce GTX980M 4 GB GDDR5 256 Bit
Hard disk 1: HDD , 1 TB , 7200 rpm
Hard disk 2: SSD , 256 GB Sabit disk

Bu işletim sistemi ile ne kadar hızlı render yapacağınıza gerçekten şaşırırsınız. Render yaparken arka planda yüksek kalitede bir oyun bile oynayabilirsiniz.

WQ0qY8.jpg

y3E64j.jpg

G0BmzZ.jpg

ÜRÜN 2 : Logitech MX Master Mouse (Video editleme ve oyun oynama üzerine başka örneği yok)

Ürünü 3 bilgisayar ile aynı anda kullanabiliyorsunuz. Yani demek istediğim 3 adet bilgisayar kullanıyorsanız 1 mouse ile üçünü de yönetebiliyorsunuz. İnanılmaz güzel birşey.

Video editleme olarak okadar çok özelliği var ki... 1 saat te editlediğiniz videoyu 15 dk gibi bir süreye indiriyor. (Tabi bilgisayarın da sizin hızınıza yetişmesi lazım :D )

Ürün fiyatı : 250 TL (Kapalı Kutu)

N1pnpa.jpg

aGLlL4.jpg

YNDQN2.jpg

8dMadn.jpg

DdPYdo.jpg

Ürün 3 : Logitech g510 OYUN , CANLI YAYIN VE VİDEO EDİT klavyesi

Bu ürün piyasadan kalkmış ama değerini yitirmemiş çok kaliteli bir üründür. Emin olun bir tuşuna bastığınız zaman bırakamıyorsunuz. Bu ürünü Amerika da veya birçok yerde canlı yayın yapanlar , video editleyenler ve oyun oynayanlar çok kullanıyor.

Ürünün hiçbir sıkıntısı yoktur : Kapalı kutudur.

Alttan aydınlatmalı LED özelliği vardır.

Ürün fiyatı : 150 TL

N1pnZg.jpg

aGLlz2.jpg

YNDQgk.jpg

Arkadaşlar sahip olduğum herşeyi youtube sayesinde aldım. Satma nedenim amerikaya okumaya gidecem ve bunların hiçbirini yanımda götürmicem. Eğer ki bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz..

Satış ADANA içi elden veya banka havalesi ile aynı gün kargo şeklinde olabilir.

Teşekkürler, iyi forumlar herkese :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri