Satılık Finger Family Proje Dosyası

Genç Makinacı

Kayıtlı Üye
Web sitesi
gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese selamlar,

Kendim için Adobe Premiere CS6'da bir "Family Finger" projesi yapmıştım fakat zamanım olmadığı için üzerine yoğunlaşamayacağımdan satmak istiyorum.

Sadece 1 kişiye satılacaktır.
Satış fiyatı: 250 TL'dir. (Pazarlık yapılır.)

Ek açıklamalar:
1. Proje dosyasındaki sadece karakterleri "Replace footage" ile değiştirerek özgün videolarınızı yapabilirsiniz.
2. Müzik dosyası bana ait değildir. Telif konusunu bilmiyorum ama olacağını zannetmiyorum. İsterseniz garanti olması açısından müziği özgüne çevirebilirsiniz.
3. Intronuzu da koyarsanız. yaklaşık 1 dk'lık projedir.
4. Belirlediğim formattan çıkmadan 20dkda 1 videoyu rahatlıkla tamamlamış olursunuz.
5. Belli zamanlarda videolarınızı birleştirerek uzun videolar olarak da yayın yaparak kazancınızı arttırabilirsiniz.

Alacak arkadaşa gerekli programları kendisi kurduktan sonra teamviewer ile çalışma mantığı anlatılacaktır.
Bu çalışma mantığını kendi özgün kanalımda yapıyorum.
100 adet videoyu bu şekilde yaptım.

Özet mantık:
5 adet karakteri proje dosyasındaki karakterler ile değiştirerek yeni bir video oluşturmak. Değiştirme işini de "replace footage" ile yaparak hiç bir ayarı bozmadan küçük müdahalelerle yeni bir video hazırlamak. Bu kadar :)

Gerekli Programlar:
1. Adobe Premiere CS6
2. Photoshop CS6

Ekran Görüntüsü:

Proje Dosyası Çıktısı:
https://www.youtube.com/watch?v=VcLUgSCxXCU

Pm'den ulaşabilirsiniz.

Saygılar.

Sese eşleşen yolluyorlar. Alacak arkadaş buna müzik yaptırması gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri