Kanal satılmıştır. 1 aylık garantiden dolayı konuyu editlemiyorum. 10.09.2014 05:30
Kanal Adi : (Sadece Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Çizgi Film - 45 Bölümlük)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (17 Ağustos 2014)
Abone Sayisi : (110)
izlenim Sayisi : (38.692)
Kanalinizda UYARI Varmi : (4 tane yüklerken 3. Taraf veren videolar var abone getirisi olur diye silinmemiştir)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (5$+)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : (400 ₺)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanala doğru video yüklendiği taktirde kapanma ihtimali yoktur. Kendi tarafımdan açılan amerika onaylı kanallardır. Her videonun özel küçük resmi vardır. Kapanmaya karşı garanti vermiyorum çünki alan kişiden kaynaklı bir sorun olmazsa kanallar kapanmaz. Ama telife karşı 1 ay garanti verebilirim. Sürekli çalıştığım kategori sadece 3. Taraf veriyor aynı kategorideki kanallarıma aylardır telif gelmiyor.Kategoride rekabet yok. Kanalın içerisinde 104$ bulunmaktadır.)
Kanal Adi : (Sadece Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Çizgi Film - 45 Bölümlük)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (17 Ağustos 2014)
Abone Sayisi : (110)
izlenim Sayisi : (38.692)
Kanalinizda UYARI Varmi : (4 tane yüklerken 3. Taraf veren videolar var abone getirisi olur diye silinmemiştir)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (5$+)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : (400 ₺)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanala doğru video yüklendiği taktirde kapanma ihtimali yoktur. Kendi tarafımdan açılan amerika onaylı kanallardır. Her videonun özel küçük resmi vardır. Kapanmaya karşı garanti vermiyorum çünki alan kişiden kaynaklı bir sorun olmazsa kanallar kapanmaz. Ama telife karşı 1 ay garanti verebilirim. Sürekli çalıştığım kategori sadece 3. Taraf veriyor aynı kategorideki kanallarıma aylardır telif gelmiyor.Kategoride rekabet yok. Kanalın içerisinde 104$ bulunmaktadır.)
SADECE TELİFE KARŞI 1 AY GARANTİ VERİYORUM. BAŞKA HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ İADE YAPILMAYACAKTIR.
Son düzenleme: