Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kazanç paund mu doalr mı ?
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi , Film , Çizgi Film vs vs değil
Kanal Dili :Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 07.07.2016
Abone Sayisi : 727
izlenim Sayisi : 627.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : reklam gösterimlerinden kısmen etkilendiği için 5PAUND. etkilenmeden öncesinde 10 Paund ortalamasındadır.
Kanal Satis Fiyatiniz : 3000 TL (kanal adsense ile birlikte satılıcaktır.)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar herkese hayırlı kazançlar diliyorum.kanalıma ilk videoyu temmuz 2016 da atmıştım kanalda toplam 216 video vardır.kanal kendi kategorisindeki özgün kanalların önerilenlerinde ve kanalların ilgili sayfalar bölümünde neredeyse hepsinde çıkmaktadır.kanalım ocak 2017 kesinleşmelerinin hemen öncesinde kapanmıştı şubat sonu tekrar açtırdım arkasından mart ayında tekrar ingiltere adsensesine bağladım.nisan ve mayısda sorunsuz kesinleşti.bu kanalla pek ilgilenemediğim için ödemeleri almadım.Pin için bu gün adres değişikliği yaptım.yarın adres görüneceği için henüz ikinci pini istemedim.alan arkadaş pini kendi istesin ben zarf geldiğinde arkadaşa pini hemen ileticem.adsensede biriken toplam miktar resimlerde mevcuttur.mayıs ayında adsensede biriken miktar 80 Paund dur.
Kanala arkadaşlar telifden kapanma ihtimali neredeyse 0 dır.alan arkadaş bence çok değerli olan bi kategoride öğrenicek.bu kategoride 2 senedir çalışıyorum daha bir gün olsun telifle karşılaşmadım.adsense taşınmasını sağlıklı bulmadığım için adsensesiyle birlikte satıyorum.çünkü bu zamana kadar adsensesini değiştiripde ayakta kalana kendimde rastlamadım.
kanalla adsense tutarları kafanızı karıştırabilir belki ocakda kapanıp kesinleşmeyen tutar nisan kesinleşmesinde adsenseye yansıdı.
iletişim skype : arda_542834
![]()
hiç ödeme aldınız mı ?
ve şuan ingiltere adresine mi baş vurdunuz ?
kanaldan ödememi ekim kasım ve aralıkta tr adsenseden aldım ocak 2017 de kesinleşmelerden hemen önce kanalım kapanmış kanalı şubat sonu açtırdım mart ayında yeni ingiltere adsenseye başvurup tek kanal tek adsense olarak oraya bağladım şu anki bağlı olduğu adsenseden bir ödeme almadım.pin için adres satın aldım. geldiğinde hemen zarf kanalı alan arkadaşa verilicek.öncesinde hiç bir ödeme bilgisi bağlı olduğu adsenseye girilmedi.ingiltere payoneere sahip olan arkadaş şu an içinde bulunan meblayı sıkıntısız alabilir.
çok teşekkürler en son düşündüğünüz fiyat nedir acaba ?
Kesintiyi hesapladıktan sonra bu kazançlarda ilerlediğini düşünürsek aylık 500 tl gibi bi rakam kazandırır alan kişiye. Buda kanalı alacak kişinin yatırdığı parayı çıkartabilmesi için 6 ay beklemesi gerekiyo demek.. Dizi film show çizgi olmasa dahi özgün olmadıkça kanalların kapanmadan durabileceğinin hiçbir garantisi yokken , kanalı almayı düşünen kişinin böyle bir risk alması düşük gibi duruyo...
Bu yüzden ben fiyatı yüksek buldum.
Umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz hocam.
Saygılar
C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nasıl hesapladınız anlayamadım zaten içinde şuan 1850 tl kesinleşen mebla var. Payoneerini bağladığın zaman bir gün içinde o parayı çekebilirsin. Kanal analytic verilerinde 14 mayısa kadar biriken mebla 100 dolar ki mayıs ayı ortalaması 200 dolar bandında olucak alan arkadaş 1.5 ayda verdiği kalan parasını çok rahat çıkarıyor.bunu nasıl 6 ay hesapladın anlayamadım.artı olarak da çok değerli telifsiz bir kategori öğrenicek.bence istediğim fiyat çok az.(adsensede kesinti dediğiniz olay analytic verileriyle olan fark sebebiyle oluyor aslında herhangi bir kesinti yok hocam )
Yorum yapmadan önce konuyu tam olarak okumanı tavsiye ediyorum dostum . Yorumun için teşekkür ederim saygılar
---------- Spam Engelliyici 11:17 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------
Güncel.ihtiyaçdan bu fiyata satılık cumaya kadar satılmazsa satış iptal
Ben açıklamanızda "adsensede nisan ve mayıs kesinleşmesindeki toplam miktar resimlerde mevcuttur(1850tl=404paund)." bunu görmemiştim ya sonradan eklediniz yada ben görmedim kusura bakmayın
sadece "mayıs ayında adsensede biriken miktar 80 Paund dur." bunu görmüştüm. bunuda hesaba katmadım ufak rakam diye
günlük 5 p= 6-7$ gibi bişey yapar ortalama diyerek aylık 200$ civarında bi kazanç sağlayacağını düşündüm. kanal kazancının %70 - %80 ini aldığımızı düşünürsek ortalama 150$ * 3.55 ( güncel kur) = 530 tl gibi bişey yapıyomuş bende düz 500 tl yazmışım hesaplamalarda bi yanlışlık yok yani 6 ayda 3k tl kazanmış oluyoruz
kanal şuanda bu kadar kazanıyo ama ilerde daha cok kazanır diyebilirsiniz ama kanalı almayı düşünen kişi mevcut kazancına bakar bunun dışında'da "artı olarak da çok değerli telifsiz bir kategori öğrenicek" demişsiniz bu bakış açınıza tek bir cümle ile cevap vermemin yeterli olacağını düşünüyorum. YT'de özgün olmadığınız sürece kanalınızın kapanmayacağı konusunda sadece TAHMİN de bulunabilirsiniz. Ama satış konunuzu GARANTİLİ olarak açarsanız tüm söylediklerinize katılabilirim ..
"adsensede kesinti dediğiniz olay analytic verileriyle olan fark sebebiyle oluyor aslında herhangi bir kesinti yok hocam" Bu da farklı bir bakış açısı olabilir ama total'de baktığın zaman adsense'de gördüğün paranın %20 ye yakın bir kısmı kesintiye uğratılarak sana ödeme yapılır . Adsense bu konuda geçersiz etkinlikten dolayi silinen tutarlar oldugunu iddaa etse'de SEBEP her ne olursa olsun SONUÇ adsense'de görünen kazancı %20 lik bir kısmını eksik aldığımızdır ..
"içinde şuan 1850 tl kesinleşen mebla var" Bunu görmedim o yüzden kusura bakmayasın bunu görseydim eğer şu yorumu yapardım
3000-1850 = 1150 tl yani kanalı alan kişi 2 ayda yatırdığı parayı çıkarır
Umarım kanalını istediğin fiyata satabilirsin ve kanalı alan kişide uzun süre bu içerikten ekmek yer
Bol kazançlar dilerim..
Kanaldaki içerikleri kendimiz sürekli yükleye bilecekmiyiz ?
içerikle alakalı engel geçme işlemleri yapılacakmı?
videoların uzunlukları ne aralıkta ?
rekabet konusunda faklı kanallar varmı?
en son fiyat ne olur ciddi alıcıyım
Kesintiyi hesapladıktan sonra bu kazançlarda ilerlediğini düşünürsek aylık 500 tl gibi bi rakam kazandırır alan kişiye. Buda kanalı alacak kişinin yatırdığı parayı çıkartabilmesi için 6 ay beklemesi gerekiyo demek.. Dizi film show çizgi olmasa dahi özgün olmadıkça kanalların kapanmadan durabileceğinin hiçbir garantisi yokken , kanalı almayı düşünen kişinin böyle bir risk alması düşük gibi duruyo...
Bu yüzden ben fiyatı yüksek buldum.
Umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz hocam.
Saygılar
C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgün olsa lafım yok zaten hocamEn özgün kanallar veya web siteleri 6 aylık gelire ancak satılıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.