Satılık gelirli çizgi film kanalı

Cyberless

Kayıtlı Üye
Web sitesi
serhat.ws
Kanal Adi : Sadece ödeme yapıldıktan sonra alıcıya verilecektir
Kanal Kategorisi : Çizgi Film
Kanal Dili : Yabancı Dil, hangi dil olduğu ve hangi kategori olduğu yalnızca gerçekten alacak kişiyle paylaşılacaktır.
Abone Sayisi : 450+
izlenim Sayisi : 200.000+
Video sayısı: 150+
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok, Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 5-10 TL arası değişiyor
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi
Kanal Satis Fiyatiniz : 500 TL
Kanal Satış Sebebi: Tatile gideceğim için paraya ihtiyacım var

Arkadaşlar kanalı Nisan ayının sonunda Gökhan Duman nickli arkadaşımızdan almıştım, aldığım zaman bana ister video ekle ister ekleme her türlü kazandırır sana kanal demişti hakikaten de öyle oldu Mayıs ve Haziran aylarında toplam 486 TL gelir bıraktı. Ara ara kanala zararı olmayan 3. taraf eşleşen veren videolar oluyordu onları siliyordum şimdiye kadar herhalde bir 15-20 tane öyle video sildim, kanal tek video'dan kazanmamaktadır olduğu gibi tüm kanaldaki videolar dengeli sayılabilecek bir şekilde kazanç getirmektedir. Temmuz ayında kazanç düşmesinin sebebi biraz da sildiğim videoların izlenimleri artık gelmediği için izlenim sayısının düşmesinden kaynaklanmaktadır. Eşleşen derdinden kurtulmak isteyen arkadaşlar dilerlerse partner'e geçirebilirler, ben şimdiye kadar geçirmedim. Şimdiye kadar hiç video yüklemedim ben kanalı almak isteyen arkadaş video yükleyerek izlenim sayısını ve kazancını rahatlıkla arttırabilir, kanala video yüklememe sebebim aslında kanalın dilinden anlamamak (başlıklar, açıklamalar ve etiketler bilmediğim bir dilde olduğu için yeni video ekleyemiyorum, aslında ekleriz de uğraşmak istemiyorum translate falan yapmaya) Normalde satmayı düşünmüyordum ama son 1 yıl çok yorucu geçti bir tatili hak ettik :)

Q1RLDv.jpg

X2BMV0.jpg

bQlVqG.jpg

d4nvQ7.jpg

5p8aPD.jpg

AZAD4z.jpg

Alacak arkadaşa 1 ay garanti veriyorum 1 ay içerisinde kanal kapanırsa ücretini iade edeceğim kendisine. Önce ödeme alınır, sonra kanal verilir. İletişim için skype adresim: cyberlesss

yanlış anlamayın ama son ay ortalaması 5 tl civarı

kategorisinden dolayı oldukça riskli bir kanal

ciddi indirim düşünürseniz görüşebiliriz

videoların uzunluğu nedir ve video ortası reklamı açık mı

videoların uzunluğu nedir ve video ortası reklamı açık mı

150 video varsa rahat bir 100 tanesi 10 dakika ve üstü hocam, en kısa video galiba 5-7 dakikalık videolar var onlar çizgi film işinde kısa video olmaz, video ortası açık kazançlarının düşmesinin sebebini açıkladım partnerde olmadığı için yaklaşık 3 ayda 15-20 video eşleşen verdi(dünya engeli değil 3. taraf eşleşen) bende para kazandırmadığı için kaldırdım o videoları haliyle görüntülenme ve izlenme zamanla biraz düştü reklam geliri de buna paralel düştü bu durumu nasıl aşacağınızı da söyledim yeni videolar yükleyerek izlenme sayısını arttırıp gelirleri de arttırabilirsiniz oturmuş bir kanal Şubat ayından bu yana açık ben Nisan ayının sonunda almıştım benden önce ki ilk sahibi olan arkadaşta hiç izlenme veya abone çalışması yaptırmamıştı, bende yaptırmadım, tüm her şeyi organik bir kanaldır. 1 ay da garanti veriyorum 1 ay içinde kanal kapanırsa ödediğiniz miktarı size geri öderim.

Son düzenleme:
Son oluru nedir fiyat yüksek, ve içinde para varmı?

Valla hocam sen bana 1 ay sonra kapanmayacak kanal vereceğinin garantisini ver ben sana aylık kazancının 3 katının ödemesini yaparak alayım senden kanalı ben burada ömür boyu kazandıracak kanal satıyorum fiyatı fazla bulan buna göre değerlendirsin

kanal hemen al satış fiyatım 500 tl'dir arkadaşlar, sadece dombalak nickli üyeye özel olarak 150 €'dur, € simgesi bildiğiniz üzere Euro demektir. Pazartesi gününe kadar en yüksek fiyatı veren arkadaşa satıcam hemen al fiyatı 500 tl olarak belirlenmiş olup asla ne arttırılacaktır ne de düşürülecektir. Pazartesiye kadar hemen al teklifini değerlendiren birisi çıkmazsa en yüksek fiyatı veren kişiye satılacaktır. Tabi ki önce ödeme alınacak sonra kanal teslim edilecektir.

kanal hemen al satış fiyatım 500 tl'dir arkadaşlar, sadece dombalak nickli üyeye özel olarak 150 €'dur, € simgesi bildiğiniz üzere Euro demektir. Pazartesi gününe kadar en yüksek fiyatı veren arkadaşa satıcam hemen al fiyatı 500 tl olarak belirlenmiş olup asla ne arttırılacaktır ne de düşürülecektir. Pazartesiye kadar hemen al teklifini değerlendiren birisi çıkmazsa en yüksek fiyatı veren kişiye satılacaktır. Tabi ki önce ödeme alınacak sonra kanal teslim edilecektir.

teklif verelim o zaman 50tl ile

Çizgi film yüklenirse uyarı verir nasıl bunu atlatabiliyosunuz?

edit : son zamanlarda geliri azaldığı için vazgeçtim

Son düzenleme:
Mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim, kanalın hemen al fiyatı 500 tl olup henüz bu fiyatı gerek ytparadan gerek başka bir forumdan gerek skype üzerinden teklif eden olmamıştır. Şu ana kadar 300 ve üzeri 4 kişi, 400 ve üzeri 3 kişi teklif yapmıştır. Kanal ile ilgili bilgiler ilk mesajımda mevcuttur, satış için yarın akşama kadar hemen al fiyatı gelmezse eğer, teklifler içinden en yüksek olanı değerlendirmeyi düşünüyorum. Kesinlikle kanal linki verilmemektedir, önce ödeme alınıp sonra kanal teslim edilecektir ve yalnızca banka hesabıma yapılacak olan ödeme geçerli ödeme olarak kabul edilecektir. Başka sorusu olan varsa sorsun cevaplarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri