K@No
Yasaklanmış
Kanal Adi : (satildiktan sonra)
Abone Sayisi 300+ :
Kanal Kategorisi : (komedi )
Kanal Dili : (Azeri Ve Rusca.)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (30 Haziran 2012 0:20 de oylesine bir cekip atdik)
izlenim Sayisi : (toplam 200 kk gunluk 10 kk ile 13 kk arasi)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (1 $ 2$ not kanali acdim uploadladim video ortasi reklam vs vs para kazan ac falan yapmadim unutdugum bi kanaldi
)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
)
Kanal Satis Fiyatiniz : (150 $)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (kanal 2011 ) de acilmisdir bir kac video yuklemisdim simdi bakiyorum kanal git gide yukselmis gunluk 13 14 kk lari gorur olmus son 1 haftada videolarin uzunlugu 10 15 20 25 1 saat 2 saat e kadar uzuyor fiyat konusunda pazarlik yapilir o sorun degil
Abone Sayisi 300+ :
Kanal Kategorisi : (komedi )
Kanal Dili : (Azeri Ve Rusca.)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (30 Haziran 2012 0:20 de oylesine bir cekip atdik)
izlenim Sayisi : (toplam 200 kk gunluk 10 kk ile 13 kk arasi)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (1 $ 2$ not kanali acdim uploadladim video ortasi reklam vs vs para kazan ac falan yapmadim unutdugum bi kanaldi
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : (150 $)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (kanal 2011 ) de acilmisdir bir kac video yuklemisdim simdi bakiyorum kanal git gide yukselmis gunluk 13 14 kk lari gorur olmus son 1 haftada videolarin uzunlugu 10 15 20 25 1 saat 2 saat e kadar uzuyor fiyat konusunda pazarlik yapilir o sorun degil
Son düzenleme: