Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Türkçe yada Uzakdoğu dilleri değil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 05 Mart 2016
Abone Sayisi : 1200 +
izlenim Sayisi : 400k +
Kanalinizda UYARI Varmi : Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20-23 $ arası
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Screenshot by Lightshot
Kanal Satis Fiyatiniz : 6000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalın açılış tarihi 2011 dir. Kanala ilk videoyu 05 Mart 2016 da attım. 10 Mayısta partnere bağladım. En son attığım video 11 Haziran 2016. Toplamda 18 video mevcut. Tüm videoların para kazanmaları açıktır. İçerisinde bugün itibari ile 10-30 Mayıs kazancı 480 $ + 1-18 Haziran kazancı 400 $ alıcıya gidecektir. Günlük ortalama 20-23 $ arası getiri olduğu göz önüne alındığında ay sonunda Haziran kazancı 650 $ bulacaktır. Ay sonu toplamda YT analytics ekranında gözüken ortalama olarak hesapladığım 1130 $ alıcıya gidecektir. Kanala giriş çıkış için kullandığım VDS yi alan arkadaşa 1 ay süre ile ücretsiz olarak vereceğim daha sonra dilerse devam ettirir.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Türkçe yada Uzakdoğu dilleri değil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 05 Mart 2016
Abone Sayisi : 1200 +
izlenim Sayisi : 400k +
Kanalinizda UYARI Varmi : Tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20-23 $ arası
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Screenshot by Lightshot
Kanal Satis Fiyatiniz : 6000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalın açılış tarihi 2011 dir. Kanala ilk videoyu 05 Mart 2016 da attım. 10 Mayısta partnere bağladım. En son attığım video 11 Haziran 2016. Toplamda 18 video mevcut. Tüm videoların para kazanmaları açıktır. İçerisinde bugün itibari ile 10-30 Mayıs kazancı 480 $ + 1-18 Haziran kazancı 400 $ alıcıya gidecektir. Günlük ortalama 20-23 $ arası getiri olduğu göz önüne alındığında ay sonunda Haziran kazancı 650 $ bulacaktır. Ay sonu toplamda YT analytics ekranında gözüken ortalama olarak hesapladığım 1130 $ alıcıya gidecektir. Kanala giriş çıkış için kullandığım VDS yi alan arkadaşa 1 ay süre ile ücretsiz olarak vereceğim daha sonra dilerse devam ettirir.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot