SATILIK Günlük 4-5k arası izlenimli 1 yıllık KANAL

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Hey

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Yabancı dil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 11 Mayıs 2015
Abone Sayisi : 125
izlenim Sayisi : 220.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 20 tl civarlarında olacak
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Resimler Altta
Kanal Satis Fiyatiniz : 1300 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal Geçen sene mayıs ayından beri açık kenarda köşede unuttuğum bir kanalımmış.Açtım para kazanmasını 150 videodan 100+ videoların para kazanma açık 10 tanesinde falan eşleşen var.Dün adsenseye bağladım bu saate kdar yaklaşık 20 tl kazandırdı.Zaten istatistikler sabit aldığı ortalama izlenim.Miktarda değişmez zaten.
kafasında soru işareti olanlar özel mesajla yada konu altından mesajlarını yazarlarsa sevinirim.
1 yıllık istatistik[IMG]http://i.hizliresim.com/nMlr71.png[/IMG]
Son 1 aylık [IMG]http://i.hizliresim.com/JAD24q.png[/IMG]
Dün akşama doğru bağladığım adsensenin dün ve bugünkü getirisi
[IMG]http://i.hizliresim.com/z5M4YD.png[/IMG]/

Son düzenleme:
Arkadaşlar Acil Nakit nakit ihtiyacından dolayı kanal 800 liraya düşürülmüştür ve 15 gün kapanmama garantisi veriyorum flag teliften dolayı.

Dün 25000 TL'ye kanal satmadın mı aga daha ne nakit ihtiyacı:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güncel Arkadaşlar

Skype tan yazdım dönersen görüşelim.

hayırlı satışlar hocam fiyat uygun bence parası olan kaçırmasın

Satış Günceldir Arkadaşlar

bugün için özel pazarlıksız fiyat 750 tldir arkadaşlar yarından itibaren fiyat artacaktır.

Video Ortası açtıkan sonra gelir ortalama 2 kat daha artmıştır satış fiyat 1300 tl olmuştur.zamanında almayanlar pişman olabilir :)

kanal yarına kadar 1300 tl olarak satış devam ediyor yarına kadar satılmazsa alıcısı hazırda mevcut.Hayırlı akşamlar

kanal yarına kadar 1300 tl olarak satış devam ediyor yarına kadar satılmazsa alıcısı hazırda mevcut.Hayırlı akşamlar

alıcı varsa satışı iptal edebilirsin hocam. bana göre böyle bir satış mantığı yok.
hayırlı satışlar kanalın 1 aylık getirisi olmadan satmanız zor benim gözümde.

kanala yeni videolar yüklediniz mi, mümkünse son yüklenen video nezaman yüklendi

10 mayıs 2015.asla yüklenmedi

---------- Spam Engelliyici 03:55 ---------- Önceki Mesaj 03:54 ----------

alıcı varsa satışı iptal edebilirsin hocam. bana göre böyle bir satış mantığı yok.
hayırlı satışlar kanalın 1 aylık getirisi olmadan satmanız zor benim gözümde.

Size göre öyle.kişi alıcı varsa satın dedi.ayrıca satış mantığını size göre deüil bana göredir.bağlamayı unuttum ve kanal tertemiz getiriyor.size de fikir sormadım ayrıca değil mi hocam.sağolun bu arada.

Kanal Satılmıştır.Sıkıntısız bir alışveriş oldu [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] abim hayrını görürsün inşallah Allah kat ve Kat fazla kazandırmayı nasip etsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri