(SATILIK) Günlük 8-10k izlenim / Uzun Süreli Videolar / 1.5k aboneli Kanal

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Konuyu ilk açtığımda kanalın 1k civarı abonesi, 500k civarı izlenimi vardı. Yaklaşık 2 ayda aboneler 5bine yaklaştı ve izlenimde 1milyonu geçti. Analytics verileri aşağıdadır.

Skype adresim: aditiky (Skype'dan veya pm yolu ile ulaşabilirsiniz)

Günlük kazancı 60-90$ seyrindedir.
Günlük aldığı izlenim 12.000 ile 20.000 seyrindedir.
Kanaldaki videoların %80inde video ortası reklam aktiftir.
Partner firması Freedom'dur.
Freedom yeni firma olmasına karşın, kapanan kanallara bile ödeme yapmış bir firmadır.
Kesinleşmiş 934$ kazancı bulunuyor.

Kesinleşen Haziran kazancı (En geç 31 Ağustos tarihine kadar hesaba yatacak)
0WhJrQi.png

Kanal Adresi : Sadece Alıcıya verilecek. Lütfen bu amaç ile pm istemeyiniz.
Kanalın abone sayısı : 4700+
Kanalın Kategorisi : Çizgi film (İngilizce - Türkçe değil, başka bir dilde)
Toplam video görüntülenme sayısı : 1.000.000+
Hesap Kayıt Tarihi : Şubat 2014
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Bazı videolar birleştirilerek yarı özgün şekilde manuel upload edildi, bazıları ise bot ile çekildi.
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 1500-2200TL (Kesintiler ile beraber)
Kanal Satış Fiyatı : 5.000 TL
Kanal Hakkında Ek Bilgi :

Genel İstatistik
Fec4afh.png

Feautures kısmı
tXpsWIj.png

Analytics (Haziran Ayı)
eWygVpp.png

Analytics (Temmuz Ayı)
g1JNQb5.png

Analytics / Aboneler
sawZlsU.png

Videolar / İzlenimler / Video süreleri
E3HieY1.png

Video Sayısı
WkwDjFY.png

Kazanç Ayrıntı
SAV0dBY.png

Konu bayadır açık ve istediğim teklif henüz gelmedi. Kanalın satış fiyatı bellidir. 26.07'de satış iptal olacaktır.

Son düzenleme:
fiyatınıda yazarmısınız zorunnlu diye biliyorum...

musti burası normal kanal alım satım sen yanlış yere açmışsın konuyu partnerli kanal alım satıma açmalıydın ha birde fiyat yazsan daha iyi olur ek olarakta son 30 günlük görüntülenme istatistiklerini paylaşsan iyi olur sadece abone ss leri işimize yaramaz

Fiyati bende PM alabilirmiyim.

fiyatınıda yazarmısınız zorunnlu diye biliyorum...

musti burası normal kanal alım satım sen yanlış yere açmışsın konuyu partnerli kanal alım satıma açmalıydın ha birde fiyat yazsan daha iyi olur ek olarakta son 30 günlük görüntülenme istatistiklerini paylaşsan iyi olur sadece abone ss leri işimize yaramaz

Fiyat konuya girilmiştir.

Fiyat 1200 tlye çıkmıştır, günlük getirisi 25-35$ da sabitlenmiştir. Videolar her geçen gün daha çok izlenim alıyor.

Forum dışı iletişim : skype => aditiky
Son 6 günlük kazancı :
uzmE31j.png

Günlük kazanç 30-40 dolarda sabitlenmiştir, video yüklenmesi dahilinde kazancın ve izlenimin artacağı kanaatindeyim.

İçinde yaklaşık 200 dolar olmasından dolayı, fiyat 1500 tl ye çıkartılmıştır.
Kategori Çizgi filmdir. Bugünde alan olmaz ise, kanalın satışı iptal. İyi akşamlar.

Son düzenleme:
İlla kapanır ..Çünkü çizği filmler sana ait değil..

İlla kapanır ..Çünkü çizği filmler sana ait değil..

E yani bunu inkar etmemk lazım ama, Şubat kanalı olduğunu unutmamak lazım. Ve bir ihtar bile almadı. Bulunduğu alt kategoride, telif riski minimum ve eş zamanlı, dünya genelinde engellendi videolarda az durumda.

Dostum bu kanalı alacak olan arkadaşın sağlam riske girmesi gerekir. Awede 11K-12K dolar param kaldı çizgi film kategorisinden. Çok riskli bir kategori. Forumda bunu herkes bilir. O yüzden sana tavsiyem, bu kanaldan ne kazanırsan kendin kazan. Alanın başı yanmasın ilerde, arkandan da kimseyi konuşturma.

Kanal satış konusu bayadır açık.
Son 3 gün dede satılmaz ise satışı iptal ediyorum.

26 Temmuz son gün. Konu son kez güncel.

Hocam çizgi film kategorisinde partnerden atar falan diyorlar ama.Şubat 2014 ten beri ödeme alıyormusunuz kanaldan.

Hocam çizgi film kategorisinde partnerden atar falan diyorlar ama.Şubat 2014 ten beri ödeme alıyormusunuz kanaldan.

Awesomeness da idi daha önceden ondan ödeme aldı.

Freedom'a Haziran'da soktum kanalı. Ve haziran ayı kazancı kesinleşti konuya resmini koydum. 31 ağustos da yatacak miktar.

Awesomeness da idi daha önceden ondan ödeme aldı.

Freedom'a Haziran'da soktum kanalı. Ve haziran ayı kazancı kesinleşti konuya resmini koydum. 31 ağustos da yatacak miktar.

benimde böyle ç.film kanalım var :D millet atarlar ödemezler diyo

freedomda 1 kere ödeme aldım bu ayda 800 gelicek gelecek ay 1.7k gelicek kesinleşmiş kazanç..

haziran kazancı ağustos 31 de ödenir ona göre

benimde böyle ç.film kanalım var :D millet atarlar ödemezler diyo

freedomda 1 kere ödeme aldım bu ayda 800 gelicek gelecek ay 1.7k gelicek kesinleşmiş kazanç..

haziran kazancı ağustos 31 de ödenir ona göre

Kesintinin fazla olmasının birazda ödemeler açısından yararlı olduğunu, adamların hırsa kapılıp milletin emeğini çalmıyacağını düşünüyorum. %40 kesintiyi hakediyor adamlar bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri