Satılık Günlük 9-14$ Gelirli Quiz Kanal

• Kullanıcı Dragon84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dragon84

Yasaklanmış
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Uzak doğu
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 4 Ay önce
Abone Sayısı : 1000-1100
Kanalınızda UYARI Var mı : Hayır ]
Kanalınızın Günlük Kazancı : 9-14$
Kanal Satış Fiyatınız : 2200 TL + İÇERİSİNDEKİ 136$ İLE BİRLİKTE http://i.hizliresim.com/7oZl9l.png
Kanalda Kaç Video Var: 63 En son Video 4 Ayn önce yüklendi güncellik istemeyen kategori
Kanal Hakkında Ek Açıklamalarınız : Kanala en son 4 ay önce video yüklendi kessinlikle video güncellemesi gerekmez 4 aydır sorunsuz ödeme alınmakta kanaldan.
Her hangi bir garanti söz konusu değildir. Alan arkadaş kategoriyide öğrenicek.
Buda geçen ay kazanılan para :

Son düzenleme:
lütfen kanalın son 30 günlük kazancını gösteren ekran görüntüsünü konuya ekleyin hocam.

3 aylık kazancına + garantisiz.. fiyat eleştirisi yapıyorum bilgine..

Günlük kazanç listesini eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın günlük kazanç listesi eklendi

kapanırsa kazancının % ... gibi bi garanti verilse alıcı olur gibime gelıyor zaten bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok bi bakmıssın pat diye her şey oluyor

3 aylık kazancına + garantisiz.. fiyat eleştirisi yapıyorum bilgine..

Evet hocam haklısınız fakat alan arkadaş kategoriyi öğrenicek o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

kapanırsa kazancının % ... gibi bi garanti verilse alıcı olur gibime gelıyor zaten bu hayatta hiç bişeyin garantisi yok bi bakmıssın pat diye her şey oluyor

Hocam garanti vermeme nedenim alan arkadaş bu kategoriyi öğrenicek ve daha sonra ki zamanlarda bu kategoriyi çalısıcak olduğu için garanti vermiyorum.

Evet hocam haklısınız fakat alan arkadaş kategoriyi öğrenicek o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Hocam garanti vermeme nedenim alan arkadaş bu kategoriyi öğrenicek ve daha sonra ki zamanlarda bu kategoriyi çalısıcak olduğu için garanti vermiyorum.

kardeş kategorin varsa para kazandıracaksa bence garanti vermelisin bana göre rast gele videolardan oluşan bi video olaydı o zaman haklısın derdim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın

kardeş kategorin varsa para kazandıracaksa bence garanti vermelisin bana göre rast gele videolardan oluşan bi video olaydı o zaman haklısın derdim şahsi fikrim yanlış anlaşılmasın

Hocam bence sallama videolar olsa garanti verilir, Kanal zaten 4 aydır açık bence sorun olacağını sanmıyorum ve ek olarakta alan arkadaşta öğrenicek bu kategoriyi o yüzden alacak kişi için sorun olmuyacaktır kessinlikle

adam satıyor alan çıkarsada alıcak beyler kurcalamanın alemi ne?

Fiyat yari yarıya fazla 1250 veririm

Teşekkürler hocam kanal 4 aydır açık ve alan kişi kategoriyi öğreneceği için fiyat bu şekildedir bir miktar indirim yaparım alıcak arkadaşa konuşur anlaşırsak başkada olmaz

gereksiz postlar silinmiştir lütfen konu dışı yorum yapmayınız herkese iyi çalışmalar dilerim...

@darall hocam ben senin kanalı bedavaya almışım :D:cool:

Hayırlı satışlar İnşAllah alıcı bulursunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri