Satılık KacaKTV +6000 Abone +130K İzlenme

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

KacaK

Kayıtlı Üye
Silinsin Lütfen

Konu Silinebilir

Son düzenleme:
ustam beni sakın yanlıs anlam yada ilk defa snede karsılastım için madur gör 130k izlenime 6000abone uçuk ve gariplik var derim. 30$ kazanmıs olabilirsin hatta 130k izlenime 2 katını kazanma ihtimaalin çok yüksek. en ufak bir hit abone kastırmadan 140 video 1 hit yapmıs video ıle 120k izlenim aldım 70$ kazandırdı abone 9 idi 60oldu. senin kanalda bir gariplik var düşüncesindeyim.

ustalar daha iyisini bilir. onların yorumları ne olacak kanal hakkında takipdeyim.
hayırlı satışlar

130k izlenmeye 6k abone imkansız...
Yoruma dahi kapalı :)

İmkansız diye birşey yoktur.
Bu videoların hitap ettiği kişi kitlesine göre değişim gösterebiliyor. Hatta mobilden izlenirse abone sayısı bilgisayardan girenlere göre daha çok artıyor 50k izlenmeye 2k abone aldığım oldu.

hocam yanlıs anlama ama insanlar kanalları satın alırken kanalın aylık gelırının 3 5 katını veriyorlar senınkı aylık 30$ veriyor sen 1900$ istiyorsun kımsenın okadar para vericeğini zannetmıyorum en fazla verıceklerı 200 250$ arası .

Hocam bu fiyata alıcı çıkacağını zannetmiyorum. Siz alım satımdan örnek satışları inceleyip fiyatı güncelleyin isterseniz.

Kanalı alan Fener'in GUİZA'yı aldığı gibi ortada kalır.

Mancester City Başkanından açıklama :
O kanalı o fiyata ben bile almam ...:)

Çok fazla para hocam çoook...

ustam beni sakın yanlıs anlam yada ilk defa snede karsılastım için madur gör 130k izlenime 6000abone uçuk ve gariplik var derim. 30$ kazanmıs olabilirsin hatta 130k izlenime 2 katını kazanma ihtimaalin çok yüksek. en ufak bir hit abone kastırmadan 140 video 1 hit yapmıs video ıle 120k izlenim aldım 70$ kazandırdı abone 9 idi 60oldu. senin kanalda bir gariplik var düşüncesindeyim.

ustalar daha iyisini bilir. onların yorumları ne olacak kanal hakkında takipdeyim.
hayırlı satışlar

120k nedir yani k nedir. benım kanalda . bende tıklamalar 400. şimdi ben ne kadar kazanmısımdır?

Hocam öncelikle abone sayısındaki insanlar benim eskiden çektiğim videolardan gelen insanlardı. şimdi o eskiden çektiğim videoları çekmiyorum. Haliyle izlenme sayısıda düşüyor. Hiçbir abone satın alma, yükseltme girişiminde bulunmadım. İmzama kanalımın linkini bırakıyorum çoğu forumda isteyen takip ediyor. Fiyat konusunda ise Abartı diye düşünenler var ama 1 sene içinde kazanacağınız aylık değer 400-700$ arası olacaktır. İyi forumlar.. Alışa Devam

6000 abone ve 130k izlenim.
Kesinlikle bu aboneler doğal değil.

Yuuh.. kardesim naptin sen o kadar izlenmeye o para cok :D ben size istiyorsaniz 1100 abone ve 600 bin izlenme'lik partner kanali satayim 1500$ :D 10 gündeki kazancim simdiden 215 dolar oldu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri