Satılık Kaliteli Yemek Tarifi Sitesi (Projelik Domain)

ahmetrz

Kayıtlı Üye
edit: satış iptal

Son düzenleme:
bu siteyi daha önce görmüştüm dikkatimi çekmişti tema çok iyi onun haricinde bence geliri görmeden kimse para vermek istemez ama domain yaşı kalitesi ve tema çok iyi hayırlı satışlar

"Sadece domain bile başlı başına değerlidir." demişsiniz...

Çok haklısınız... Böylesine bir domaini satmanıza şaşırdım doğrusu... Sadece yatırım yapmak için dahi alınabilecek çok güzel bir site... Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

BOL KAZANÇLAR...

Site adresi:
Site için istenen fiyat: 7000 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok (Siteyi adsense'e bağlamadım ve reklam almadım. Adsense bağlanır ve reklam alınırsa çok yüksek olmasa da bir gelir elde edilecektir mutlaka.)
Kategori, site içeriği: Yemek Tarifi
Günlük hit sayısı: Ortalama 400-450 Tekil hit
DMOZ Kaydı : var
Alan Adı Yaşı : 12 yıl 3 ay
Google PageRank : 3
Google Indexi : 908
Google Görsel Indexi : 2.360
Alexa Ülke Sırası : 24.363
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Tema dışında özel bir yazılım yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız (tema)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Domain .com uzantılı, akılda kalıcı, kaliteli ve 12 senelik bir domaindir. Sadece domain bile başlı başına değerlidir. Yemek tarifi sitesi dışında, yemeksepeti gibi bir proje ya da bir restaurant açma fikri olanlar için idealdir.

Dmoz kaydı bulunmaktadır.

Tema siteye özel ve 700-800 lira değerindedir. Görsel anlamda da belli bir kalitenin üzerindedir.

İçerik olarak 750'nin üzerinde yemek tarifi barındıyor şu an site. Ortalama 200 kelime desek (ki daha fazla olduğu kesin) 2000 liranın üzerinde bir değeri var bu içeriklerin de (100 kelime = 1.5 liraya yazdırıyorum.)

Sosyal medya hesapları facebook, twitter, instagram, pinterest hesapları mevcuttur. Siteyle birlikte verilecek.

Sitede şu an herhangi bir reklam, link satışı vs yoktur. Sadece 2 tanıtım yazısı eklendi. Alıcı arkadaşın bu 2 yazıyı silmemesi gerekiyor.

Site şu an için reklam almadığım ve herhangi bir adsense hesabına bağlamadığım için gelirsizdir başta da yazdığım gibi. Bunu dikkate almanızda fayda var. Kesinlikle ilgi gerektiren, benim çok ilgilenemediğim için hitini arttıramadığım bir sitedir. İlgilenemeyeceğinizi, siteye hit kazandıracağınızı düşünmüyorsanız paranızı çöpe atmış olursunuz uyarısını yapayım baştan.

Not: Sitenin satışında herhangi bir aciliyetim yok. Sadece ilgilenemediğim için satıyorum. Gelirsiz bir siteye bu fiyatı veremeyeceğini düşünen arkadaşlar sessiz kalırsa sevinirim. Pahalı geliyorsa almak zorunda değil kimse, ben bu fiyatı uygun gördüm. Domain, tema ve içerik konusunda değerli bir sitedir. Fazla pazarlık yapmayı da düşünmüyorum. İstediğim fiyata satılmazsa hobi olarak devam ederim aynı şekilde..

Merhaba kolay gelsin. Telefon pm atarmısınız.

Geri dönüşler yapıldı. Domain IHS, hosting Netinternet firmasına bağlıdır

R10da satışa çıkarın derim harika bir domain

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Aynen domain çok iyimiş yatırım için çok güzel bir imkan

domain ve site güzelmiş, hayırlı satışlar dilerim

Site adresi:
Site için istenen fiyat: 7000 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok (Siteyi adsense'e bağlamadım ve reklam almadım. Adsense bağlanır ve reklam alınırsa çok yüksek olmasa da bir gelir elde edilecektir mutlaka.)
Günlük hit sayısı: Ortalama 400-450 Tekil hit
DMOZ Kaydı : var
Alan Adı Yaşı : 12 yıl 3 ay
Google Indexi : 908
Google Görsel Indexi : 2.360
Alexa Ülke Sırası : 24.363

Domain .com uzantılı, akılda kalıcı, kaliteli ve 12 senelik bir domaindir. Sadece domain bile başlı başına değerlidir. Yemek tarifi sitesi dışında, yemeksepeti gibi bir proje ya da bir restaurant açma fikri olanlar için idealdir.

Dmoz kaydı bulunmaktadır.

Tema siteye özel ve 700-800 lira değerindedir. Görsel anlamda da belli bir kalitenin üzerindedir.

İçerik olarak 750'nin üzerinde yemek tarifi barındıyor şu an site. Ortalama 200 kelime desek (ki daha fazla olduğu kesin) 2000 liranın üzerinde bir değeri var bu içeriklerin de (100 kelime = 1.5 liraya yazdırıyorum.)

Sosyal medya hesapları facebook, twitter, instagram, pinterest hesapları mevcuttur. Siteyle birlikte verilecek.

Sitede şu an herhangi bir reklam, link satışı vs yoktur. Sadece 2 tanıtım yazısı eklendi. Alıcı arkadaşın bu 2 yazıyı silmemesi gerekiyor.

Site şu an için reklam almadığım ve herhangi bir adsense hesabına bağlamadığım için gelirsizdir başta da yazdığım gibi. Bunu dikkate almanızda fayda var. Kesinlikle ilgi gerektiren, benim çok ilgilenemediğim için hitini arttıramadığım bir sitedir. İlgilenemeyeceğinizi, siteye hit kazandıracağınızı düşünmüyorsanız paranızı çöpe atmış olursunuz uyarısını yapayım baştan.

Not: Sitenin satışında herhangi bir aciliyetim yok. Sadece ilgilenemediğim için satıyorum. Gelirsiz bir siteye bu fiyatı veremeyeceğini düşünen arkadaşlar sessiz kalırsa sevinirim. Pahalı geliyorsa almak zorunda değil kimse, ben bu fiyatı uygun gördüm. Domain, tema ve içerik konusunda değerli bir sitedir. Fazla pazarlık yapmayı da düşünmüyorum. İstediğim fiyata satılmazsa hobi olarak devam ederim aynı şekilde..

adsenseye neden baglamadın dostum

bu siteyi daha önce görmüştüm dikkatimi çekmişti tema çok iyi onun haricinde bence geliri görmeden kimse para vermek istemez ama domain yaşı kalitesi ve tema çok iyi hayırlı satışlar

"Sadece domain bile başlı başına değerlidir." demişsiniz...

Çok haklısınız... Böylesine bir domaini satmanıza şaşırdım doğrusu... Sadece yatırım yapmak için dahi alınabilecek çok güzel bir site... Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

BOL KAZANÇLAR...

R10da satışa çıkarın derim harika bir domain

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Aynen domain çok iyimiş yatırım için çok güzel bir imkan

domain ve site güzelmiş, hayırlı satışlar dilerim

Teşekkürler arkadaşlar

adsenseye neden baglamadın dostum

Web için ayrı bir adsense hesabım yok hala. Spam kanalların da siteye zarar vermesini istemedim, zaten çok bir getirisi olacağını düşünmedim youtube'un yanında. Domaini benim gözümde değerli olduğu için, biraz da hobi amaçlı devam ettim açıkçası. Satılmazsa adsense bağlantısı yaparım artık :)

Son düzenleme:
Güncel..

Siteyle bir kaç aydır hiç ilgilenemedim. Web site işinden anlayan ve siteyle ilgilenebilecek arkadaş varsa siteyi iyi yerlere getirebileceğini düşünüyorum.
Şu an nakit ihtiyacım olması sebebiyle konuyu güncelliyorum. Hem bir kaç aydır hiç ilgilenilmemiş olması ve daha fazla boş durmaması açısından hem de nakit ihtiyacım sebebiyle eskisi kadar yüksek bir ücret talep etmeyeceğim. Yine de ölü tekliflerle gelmeyin lütfen. Siteyi ve domaini inceleyip makul teklifler yaparsanız anlaşırız mutlaka..

Site adresi:
Site için istenen fiyat: Teklif Usulü..
Sitenin aylık getirisi:Yok.. Adsense bağlantısı ve reklam yok sitede
Günlük hit sayısı: Ortalama 300-400 Tekil hit
Alan Adı Yaşı : 12 yıl 9 ay
Google Indexi : 1040
Google Görsel Indexi : 2.750
Alexa Ülke Sırası : 50.900

Domain .com uzantılı, akılda kalıcı, kaliteli ve yaklaşık 13 senelik bir domaindir. Sadece domain bile başlı başına değerlidir. Yemek tarifi sitesi dışında, yemeksepeti gibi bir proje ya da bir restaurant açma fikri olanlar için idealdir.

Tema siteye özeldir. Görsel anlamda da belli bir kalitenin üzerindedir.

İçerik olarak 850'nin üzerinde yemek tarifi barındıyor şu an site.

Sosyal medya hesapları facebook, twitter, pinterest hesapları mevcuttur. Siteyle birlikte verilecek.

Siteyle bir kaç aydır hiç ilgilenemedim. Web site işinden anlayan ve siteyle ilgilenebilecek arkadaş varsa siteyi iyi yerlere getirebileceğini düşünüyorum.
Şu an nakit ihtiyacım olması sebebiyle konuyu güncelliyorum. Hem bir kaç aydır hiç ilgilenilmemiş olması ve daha fazla boş durmaması açısından hem de nakit ihtiyacım sebebiyle eskisi kadar yüksek bir ücret talep etmeyeceğim. Yine de ölü tekliflerle gelmeyin lütfen. Siteyi ve domaini inceleyip makul teklifler yaparsanız anlaşırız mutlaka..

reklam koydunuz mu hocam siteye

Hocam ben de aklınızda ki fiyatı pm alabilirmiyim. Bütçemi aşmaz ise düşünebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri