Satılık Kanal İsmi Koyulmamış Sıfır Awesomeness Partnerli Kanallar.

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

EgE

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar,
Hepimizin bildiği gibi partnerli kanallar bizlere bazı avantajlar sağlıyor. Bu avantajların en başında en çok işimize yarayan anında para kazanmaya açabilmek ve tıklardan kazandığımızın yanında izlenimlerdende para kazanabilmemizdir. Partnerli kanala sahip olmak zaten çok kolay ama Halen partnerli kanal sahibi olamayanlar için, Awesomeness network URL seçilmemiş Analytics kısmında Kazançlar kısmı aktifleştirilmiş kanallar satılıktır. Awesomeness'tan partnerlik alamayan yada Uğraşmak istemeyenler iletişime geçip alşışveriş yapabilirler.

Kanallar 2 hafta önce açılmıştır.
Kanallara girdiğinizde kendi kanal url'nizi oluşturabilirsiniz.

Elimdeki stok bitene kadar satış devam edecektir.İlgiye göre stokları çoğaltabilirim.

Kanal satış fiyatı : 15 lira

ödeme : paypal
şans oyunları : nesine

3 Adet almak istiyorum bilgilerinizi gonderin lutfen.

kardeşim 5 adet almak istiyorum

1- partner kanal ana mail değilmi (alt kanal partner olmıcak)
2-url alınmamış olcak

böle ise 5 adet bilgileriin ve şans oyunlarını pm at

Kanallar ana maille açıldıysa ben de 2 tane istiyorum.PP pm lütfen.

5 adet alındı...trader geçmrisin hocam

Merhaba Arkadaşlar,
Hepimizin bildiği gibi partnerli kanallar bizlere bazı avantajlar sağlıyor. Bu avantajların en başında en çok işimize yarayan anında para kazanmaya açabilmek ve tıklardan kazandığımızın yanında izlenimlerdende para kazanabilmemizdir. Partnerli kanala sahip olmak zaten çok kolay ama Halen partnerli kanal sahibi olamayanlar için, Awesomeness network URL seçilmemiş Analytics kısmında Kazançlar kısmı aktifleştirilmiş kanallar satılıktır. Awesomeness'tan partnerlik alamayan yada Uğraşmak istemeyenler iletişime geçip alşışveriş yapabilirler.

Kanallar 2 hafta önce açılmıştır.
Kanallara girdiğinizde kendi kanal url'nizi oluşturabilirsiniz.

Elimdeki stok bitene kadar satış devam edecektir.İlgiye göre stokları çoğaltabilirim.

Kanal satış fiyatı : 15 lira

ödeme : paypal
şans oyunları : nesine

hocam kanal var mı elinde 1 tane

Çok iyi olmuş böyle bir konu açman, çoğumuzun işine yarayacağını düşünüyorum,

5 kanal almak istiyorum, paypalını gönderirsen ödemeyi geçeyim hemen.

hocam kanal var mı elinde 1 tane

mesaj attım.elimde daha bol sayıda stok var

---------- Mesaj saat 21:45:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:26 civarında gönderildi. ----------

Çok iyi olmuş böyle bir konu açman, çoğumuzun işine yarayacağını düşünüyorum,

5 kanal almak istiyorum, paypalını gönderirsen ödemeyi geçeyim hemen.

teslim edildi

hocam bende 3 adet alabilirmiyim birde hiç partner kullanmadım bunları adsenseyemi bağlicaz yada parayı hangi yollarla alıcaz para alma konusundaki bilgiyi yazarsanız kısaca çok sewinirim.

2 Adet satın alınmıştır.Kendisine çok teşekkür ediyorum çok güzel bir hizmet sunmuş

3 ayda bi kanalın kazanç ekranını açtıramamıştım,mecburen hazır kazanç ekranı açılmışlardan 2 adet kanal alındı :)

[MENTION=166]EgE[/MENTION]

5 adet almak istiyorum ege hala varsa elinde

skype tan yazdım cevap bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri