Satilik kazancli kanal

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Kanal Adi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanal Kategorisi :Haber kanali
Kanal Dili : Ingilizce - 1 tane japonca haber
Abone Sayisi : 5 abone
izlenim Sayisi : 25.341
Kanalinizda UYARI Varmi : Telifsiz, temizdir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.5$-2$
Kanal Aylik Kazanci : Tahmini 50$
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 18 Haziran 2013 tarihinde acilmistir ve 22Agustos-26Agustos tarihleri arasinda video yuklenmistir, toplam 33 video mevcuttur.
Kanal Satis Fiyati : Kanalin icindeki kazanc dahil 250TLdir ( yaklasik 2 aylik kazancina satiliktir. )

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Haber kanalı olduğu için şimdi güncel olan bir kanal olduğundan kazandırıyordur?
Peki bu kazanç 1-2 sonra düşse ?
Yoksa fiyata biraz iyileşme olursa alınabilir kanal .

Haber kanali ama haberlerde de bazi haberler icin bir gun sonra o haberin degeri kalmaz ama bazi haberler ise yayildikca izlenim alabilecek turdedir, ornegin bir olum haberi-kaza haberi guncel olmazsa izlenim olmaz ama ilgi uyandirabilecek turde haberler de mevcuttur, ornegin daha once paylasmis oldugum 14 yillik hamburger haberi ilk birkac gun 10.000lerde izlenim aldi, birkac ay sonra ise 100.000 uzerini bulmustu, bu kanalda da benzer durum var, genel olarak su an en cok izlenim alan ( 500+ izlenim ) videolarim da genel olarak bu sekil videolar. Arasira birkac video yukleyerek izlenim ve kazanc yukselecektir.

Haber kanalı olduğu için şimdi güncel olan bir kanal olduğundan kazandırıyordur?
Peki bu kazanç 1-2 sonra düşse ?
Yoksa fiyata biraz iyileşme olursa alınabilir kanal .

Evet, dediğinizde olabilir.
Peki ,hayırlı satışlar.

Siz geçen ay birisini dolandırmıştınız hala neden bu forumdasınız ? Yeni ameliyatlarınız için randevu almadınız mı yoksa !

Ha beni dolandırmışsınız ha bu forumda birisini hiç farketmez.Konuya zahmet edip açıklama bile yapmamışsınız burda benim bir karım yok bilakis kimsenin canı yanmasın diye post attım [MENTION=68]ch1vas[/MENTION] bu arkadaş konunuzun muhatabı açıklama yaparsa iyi olur en azından başkalarının canı yanmaz

Konuya neden aciklama yapmadigimi konuyu okursaniz goreceksiniz, gerekli aciklamalari detayli olarak yoneticilere yaptim, ch1vas1 nickli uye ilk olarak kendisini oyaladigimi belirtti ama aksine devamli kendisi ile irtibatta idim ve enistesinin ameliyati nedeni ile ( Okmeydani ) devamli musait olmadigini belirtmisti, kendisi hala forumda, konuya cevap yazacaktir, daha sonraki donemde ise youtube da genel olarak uzun sureli bir para kazanma incelemede takilmasi olmustu, tarihlere bakarsaniz goreceksiniz, kendisine bir adet kanal icin yukleme yaptim ama daha sonra baska bir kanalda yapalim dedi ve o sekilde yuklemelerini yaptim, bu sefer de baska bir konuya girdi ki kendisi dogruyu biliyor, hesaplarinin calinmasini bana bagladi ki ayni donem gene onlarca kisinin sifresi calindigi icin forumda konular acildi, server kullaniliyor, yada kisilerin tum sifreleri ayni olabilir, baska bir yerlerde paylasilmis olabilir, benim yaptigimi belirtti sonra da yapmis olabilir dedi ki cok ayip birsey bilmeden bu sekil karalamak, islamda en buyuk gunahlardan biri bilmeden iftira atmaktir, ben hala forumdayim cunku bir yanlis yapmadim, benim hakkimda islem yapan arkadaslardan bilgi alabilirsiniz, ilk calisma sonra onlarca uyeden calisma icin mesaj aldim, hicbirini kabul etmedim, hepsine dedigim calisma bitip olumlu yorum olmadan bir sonraki calisma yapmayacagimdi, mesaj gonderenler, benden alisveris yapanlar, calisma yapanlar hepsi bu forumdan, ch1vas1 disinda bir kisi olumsuz birsey desin sozum olmaz, ek olarak kotu niyetim olsa calisma icin yapacagi 200tlnin ilk olarak 85tlsini, kalani ise calisma bitip memnun kalinca gondermesini istemezdim. Sana dedigim ise bu kadar emin nasil olabiliyorsun, yoksa birini dolandirmak arasinda hic fark olmaz, insana Allah akil ihsan eylemis, iki kere dusunup bir kere konusmak gerekir, burada seni yagirgamiyorum, sadece tek tarafli gorme herseyi, tesekkurler.

Ha beni dolandırmışsınız ha bu forumda birisini hiç farketmez.Konuya zahmet edip açıklama bile yapmamışsınız burda benim bir karım yok bilakis kimsenin canı yanmasın diye post attım [MENTION=68]ch1vas[/MENTION] bu arkadaş konunuzun muhatabı açıklama yaparsa iyi olur en azından başkalarının canı yanmaz

PS: Emin olmadan kimse hakkında da dolandırıcı demeyelim lütfen!

Gerekli açıklama yapılmış sanırsam?

Konuya neden aciklama yapmadigimi konuyu okursaniz goreceksiniz, gerekli aciklamalari detayli olarak yoneticilere yaptim, ch1vas1 nickli uye ilk olarak kendisini oyaladigimi belirtti ama aksine devamli kendisi ile irtibatta idim ve enistesinin ameliyati nedeni ile ( Okmeydani ) devamli musait olmadigini belirtmisti, kendisi hala forumda, konuya cevap yazacaktir, daha sonraki donemde ise youtube da genel olarak uzun sureli bir para kazanma incelemede takilmasi olmustu, tarihlere bakarsaniz goreceksiniz, kendisine bir adet kanal icin yukleme yaptim ama daha sonra baska bir kanalda yapalim dedi ve o sekilde yuklemelerini yaptim, bu sefer de baska bir konuya girdi ki kendisi dogruyu biliyor, hesaplarinin calinmasini bana bagladi ki ayni donem gene onlarca kisinin sifresi calindigi icin forumda konular acildi, server kullaniliyor, yada kisilerin tum sifreleri ayni olabilir, baska bir yerlerde paylasilmis olabilir, benim yaptigimi belirtti sonra da yapmis olabilir dedi ki cok ayip birsey bilmeden bu sekil karalamak, islamda en buyuk gunahlardan biri bilmeden iftira atmaktir, ben hala forumdayim cunku bir yanlis yapmadim, benim hakkimda islem yapan arkadaslardan bilgi alabilirsiniz, ilk calisma sonra onlarca uyeden calisma icin mesaj aldim, hicbirini kabul etmedim, hepsine dedigim calisma bitip olumlu yorum olmadan bir sonraki calisma yapmayacagimdi, mesaj gonderenler, benden alisveris yapanlar, calisma yapanlar hepsi bu forumdan, ch1vas1 disinda bir kisi olumsuz birsey desin sozum olmaz, ek olarak kotu niyetim olsa calisma icin yapacagi 200tlnin ilk olarak 85tlsini, kalani ise calisma bitip memnun kalinca gondermesini istemezdim. Sana dedigim ise bu kadar emin nasil olabiliyorsun, yoksa birini dolandirmak arasinda hic fark olmaz, insana Allah akil ihsan eylemis, iki kere dusunup bir kere konusmak gerekir, burada seni yagirgamiyorum, sadece tek tarafli gorme herseyi, tesekkurler.

cansu yıldız çalışma ücretini ödedikten 1 ay sonra dahi daha kanalım hazır halde değildi...ya hasta oldun ya bişey oldu ben her zmaan sizle irtibat halinde. oldum fakat bi ara kayboldunuz
ve ilk başta hosting ile ilgili yaptınız çalışmayı tutmadı 1 ayda o kanal toplam 1 usd kazanmadı
dedin ki başka bi sektöre yönelik yapıcas o zamanda normal haber videoları atıp
başlıkları- açıklamaları ve etiketleri niche kelimeler üzerine koydun o kanalda 1 ayda 3 usd kazandı... daha önceki referans çalışmanının 10 da birini kazanmadım ben verdiğim parada değilimo parayla ne ben fakir olurum ne de sen zengin olursun... Ama helal etmiyorum bil ...Allah başka yerden çıkartır merak etme...

07 haziranda ödeme yapmıştım
en son konuşmamız skype den 18 haziran daha kanallarla çalışma yoktu.... skype konuşmalarımız duruyor görmek isten olursa tw den bağlanıp bi yöneticeye gösteririm caps alıp atmak uzun iş kanallarıda gösteririm

Skype konusmalarimizi buraya koyabilir misin? Bu sekilde olayi disaridan takip eden arkadaslar da aydinlanmis olacaktir, bir de ricam her iki kanal giris bilgilerini muslera06 ( Serkan Beye ) yada herhangi bir yonetici arkadasa verebilirseniz onlar da bize kanal kazanclarini bildirebilir, cok basarili bir calisma oldugunu belirtmiyorum ama aylik 1-2 dolar verecek kadar da kotu olmamali, bir de adsense bilgileri icin beni zan altinda birakmistiniz, forumda ayni durumda olan kisileri de okuduk, nedense hepsinde adsense bilgileri degisiyor, adsense bilgisini degistirmek tahminimce bu iste fazla bilgisi olmayan kisilerin yapacagi birseydir, sonucta adsense bilgisini degistirince gercek adsense sahibi kendi panelinde oynamayi farkedecegi gibi adsense degisikligi mail ile de zaten kullaniciya bildirir, bazi arkadaslar ise neden bu tur kisilerin adsense degistigini bunun yerine toptan cozum icin giris sifresini degistirmedigini belirtiyor ki gene kisisel gorusum kullanici arkadaslar kanallarini server uzerinde yada kendi pclerinde acik biraktigi icin degistiren kisiler hazir kanallara giriyorlar ama sifrelerini bilmiyor, sifre degistirmek icin eski sifre istenildigi icin sadece adsense degisikligi ile sans deniyorlar, bu konuda kesinlikle emin olmadan birilerini suclamak ta dogru degil, bir arkadas server sahibini zan altinda biraksa da disaridan-cevreden-tanidik herhangi birileri de yapmis olabilir, en basit cozum ise durumu adsense yetkililerini bildirmektir. Son belirtmek istedigim husus ise yazdiklarinizdan alinti- 7 haziranda odeme yaptiniz-son konusmamiz 18haziranda- ama 18haziranda daha kanallarda calisma yok-sonra irtibatimiz olmuyor kayboluyor ama bu arada kanaliniza yaptigimiz calisma 1 ayda 1 dolar bile kazandirmiyor ( bu kanal bilgilerini verirseniz muslera06 kontrol edebilir analytics uzerinden ) - bu kanaldaki basarisizlik uzerine baska kanalda calisma yapiyoruz ( skype koyarsaniz orada bu kanal yerine sifirdan bir baska kanala calisma yapabilir miyiz diye siz rica ediyorsunuz ve sifir bos bir kanala calisma yapiyorum-izlenme yok-video yok ) bu kanalda da bir ayda 3dolar kazaniyorsunuz ( bu kanal giris bilgilerini de muslera06 ile paylasirsaniz kendisi burada bize bilgi verebilir ). Calisma yaptigimiz konuyu takip eden arkadaslar konuyu bilecektir. Sizden ricam tum skype konusmalarini burada paylasmaniz ve calisma yapilan iki kanal giris bilgilerini muslera06 ile paylasmaniz ve analytics uzerinden kanal kazanclarinin paylasilmasi, tesekkurler.

Siz geçen ay birisini dolandırmıştınız hala neden bu forumdasınız ? Yeni ameliyatlarınız için randevu almadınız mı yoksa !
şahsen böyle birşey yazdıgınıza çok üzüldüm cansu hanım bana partnerli kanal verdi 30 tl bagıs yapmak şartıyla ve yaptım ben yapmadan verdi kanalı bu kadar güvenilir olmasının bir sebebide yaklasık 1 saat boyunca benimle teamwiever baglanıp bütün sorunlarımı anlattı ve çözümlerini anlattı gerçekten cok iyilik yaptı lütfen bilmeden yargılamayın

şahsen böyle birşey yazdıgınıza çok üzüldüm cansu hanım bana partnerli kanal verdi 30 tl bagıs yapmak şartıyla ve yaptım ben yapmadan verdi kanalı bu kadar güvenilir olmasının bir sebebide yaklasık 1 saat boyunca benimle teamwiever baglanıp bütün sorunlarımı anlattı ve çözümlerini anlattı gerçekten cok iyilik yaptı lütfen bilmeden yargılamayın

Kardeşim sana iyilik yapması başka birisine kötülük yapmacağaı anlamına gelmiyor [MENTION=68]ch1vas[/MENTION] arkadaşın yazdığını okursan anlarsın.Ben kimsenin canı yanması diye o yazıyı yazdım.Kimse kusura bakmasın dolandırıcılara karşı böyleyim her ne olursa olsun sert çıkmam yanlıştı cansu yıldızdan özür diliyorum fakat bu arkadaşın söyledikleri doğruysa ki bence doğru az bile söylemişim sizde kendinize iyilik yaptı diye kimseyi aklamaya çalışmayın bu net aleminde nelerini gördük

3rJXHY0.jpg

kanal
kanalın son en baştan bu yana kazancı ve para kazanma iptal olmuş... zamanım olmadığı için falza giremiyorum ama girdikçe bu konu üzerinden bütün sizle ilgili soruları yanıtlıyorum..

kanala bakmak isteyenler
[email protected]
şifre: deneme1212

diğer kanalın mail adresiyle şifresini bulamadım onuda bulunca atıcam skype konuşmalarını tek tek buraya koymak çok vaktimi alır fakat isteyen olursa TW den bağlanıp okuya bilir .. bana özel msj atması yeterlidir..

Geçmiş olsun ch1vas kardeşim .Bence burada yapılması gereken cansuyildiz 'ın veremediği hizmetin bedelini geri iade etmesidir !

3rJXHY0.jpg

kanal
kanalın son en baştan bu yana kazancı ve para kazanma iptal olmuş... zamanım olmadığı için falza giremiyorum ama girdikçe bu konu üzerinden bütün sizle ilgili soruları yanıtlıyorum..

kanala bakmak isteyenler
[email protected]
şifre: deneme1212

diğer kanalın mail adresiyle şifresini bulamadım onuda bulunca atıcam skype konuşmalarını tek tek buraya koymak çok vaktimi alır fakat isteyen olursa TW den bağlanıp okuya bilir .. bana özel msj atması yeterlidir..

usta kanala baktım eger cidden bu kanalsa rezillik !!

okuma bilmeden sadece yazi yazabilmek buyuk bir rezillik ve forumda bol miktarda mevcut, konuyu bilmeden okumadan sadece son bir mesaji yada sayfayi okuyabilmek ve yorum yapabilmek.
Ilk olarak acilan calisma konusuna bir bakarsin, orada yazar ki Turkce olarak- bos kanala calisma yapilmayacaktir kesinlikle- video yuklu ve izlenimi az da olsa olan ama kazanci olmayan kanala calisma yapilacaktir ki facebook nickli arkadas ile calisma yaptim ve kendisi memnun kaldi ve ben de kendisinden fazlasi ile memnun kaldim, ch1vas konusunu ise okuyup anlayabilen arkadaslar farkedecektir, digerleri bos yorumlara devam etsin, sonucta her cesit zeka seviyesine sahip kisiler var, onlar da kendilerince eglensin.

Chivas1 kendi yazisinda diyor ki 7 haziranda odeme yaptim-18 haziranda ise daha calisma yoktu ( bunu ilk kanali icin soyluyor-yukaridaki verdigi sifre 2. kanala ait )
Gene kendisi yazmis-okuyan gorur-okumayana ne desen hikaye-ilk kanal icin 1 ay sonra bile kanal hazir degilmis-sonra bir ayda 1 dolar kazandirmamis-ikinci kanal acalim demisim-o da bir ayda 3 dolar kazandirmamis- kendisi diger konuda da kendisi ile hic ilgilenmedigimi oyaladigimi belirtmis ama skype detaylarini eklese ne kadar cok yazdigimi ve kendisinin her seferinde enistem ameliyatta-yada hastaneye gitmem lazim hemen cikacagim yazdigini gormeniz - calisma icin ikinci kanalda calisma yapmak istemesi falan hepsi mevcuttur- insanda vicdan yoksa hersey serbest, agiz konusur, okuma engeli olan yada menfaati olan destekler, haziran ayinin ortalarinda cok uzun sure youtube da para kazanma incelenmede sorunu oldu, hicbir video para kazanma aktif olmadi ve hem dunyada hem Turkiyede uzun sure devam etti, tarihlere bakin- 18 haziranda calisma yok daha-1 ay boyu yok hatta da demis ama ilk kanal basarisiz olmus- bunlarin hepsi bir gecede olmus- ikinci kanal bos olmasina ragmen ve video yukleme isi almama ragmen bos kanalina sirf izlenim amacli 1000 video eklemisim ( calisma degil- izlenim amacli ) kimsenin aklina sormak gelmiyor mu 18 haziranda daha calisma baslayan bir kanalin kazanci ve basarisizligi nasil birden anlasilip ayni tarihlerde ikinci kanala gecmesim? kimse sormuyor mu toplam 3 dolar bile kazandirmadi diyor ama gorulen o ki 13.45$ kazanc vermis ama para kazanma kapanmis ki bunu bile utanmadan sanki kanal durup dururken para kazanma iptal gibi gostermis ama arastirmasini bilen bir arkadas verilen kullanici ismi sifre ile girerek gmail de kanal para kazanmasinin kapanma sebebini gorecektir ki bu da chivas1 nickli kisinin adsense hesabi devredisi kaldigi icin kanalda da para kazanma devre disi kalmistir, kanaldan sebepli degil ve bu durumu chivas zaten biliyor ama hikaye yazmak cok kolay, in***** cok oluyor cunku, bir dedigi digerini tutmaz ama saksakcilarin gozleri gormez.
*"Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir."
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlediği için ne kalplerine hidayet gerçeği ve ne de kulaklarına gerçeğin sesi ulaşabilir.
"Gözlerinde perde vardır."
Bu yüzden onların gözlerine ne ışık ve ne de hidayet sızabilir.*

Iftira atmak kolaydir ama iki kisi arasinda olani ucuncu kisiye ispat her zaman mumkun olmaz, bu durumda vicdan ortaya cikar- vicdan yoksa soylenecek seylerde sinir olmaz, sifrelerini caldigimi dahi iftira edebilecek bu kisi ve ona sonsuz inancla bagli muridlerine ne desem idrak edemezler, okuyan anlayan arkadaslar ise herseyi apacik gorecektir.

EK BILGI: Forum icinde olusan bir gruplasmada forumdan ayrilip yeni bir olusum kurmak isteyen uyeler beni de kendi gruplarina davet ettiler- ben taraf olmayinca sanirim birlesip bertaraf etme yolunu seciyorlar, ben kendi bildigim yolda ve kendi istedigim sekilde devam ediyorum, forumda yasi kucuk ve henuz dusunmeden yazma hevesinde olan cok genc arkadaslar da var, zamanla yasam tecrubesi edineceklerdir.
Herkese forumda hayirli zaman gecirmesi dilegi ile. Vicdaninizla basbasa kalin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri