Site ismi
M İLE VERİLECEKTİR önemli uzantıları doludur
Site için istenen fiyat:300tl (Pazarlık payı beni magdur etmeyecek düzeyde vardır.)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi:2016
Kategori, sitenin içeriği nedir:Film izleme sitesi
Günlük hit sayısı: 3hafta aktif ve 25 tekıl hıtı var gecen sene 2k hite kadar cıktı sıte ilgilenemedim için askıya almıstım suan 120 icerik var sadece
Ziyaretçi kaynağı: Google Organik
Domainin yaşı :1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hersey dahil 125tl dgerınde tahamata v5 + 4 aylık süper bot lisansı ile birlite 55tl degerınde
Hosting dahil midir: güzelnet üzerinde barınıyor daha 14 gün paket sütesi devam ediyor
Banlı olduğu sponsor var mı:YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı:YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hiçbir sorun yok
not : baska bir sitem için kaynak olusturmak için satıyorum
forum dısı iletişim :
email : [email protected]
Site için istenen fiyat:300tl (Pazarlık payı beni magdur etmeyecek düzeyde vardır.)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi:2016
Kategori, sitenin içeriği nedir:Film izleme sitesi
Günlük hit sayısı: 3hafta aktif ve 25 tekıl hıtı var gecen sene 2k hite kadar cıktı sıte ilgilenemedim için askıya almıstım suan 120 icerik var sadece
Ziyaretçi kaynağı: Google Organik
Domainin yaşı :1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hersey dahil 125tl dgerınde tahamata v5 + 4 aylık süper bot lisansı ile birlite 55tl degerınde
Hosting dahil midir: güzelnet üzerinde barınıyor daha 14 gün paket sütesi devam ediyor
Banlı olduğu sponsor var mı:YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı:YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hiçbir sorun yok
not : baska bir sitem için kaynak olusturmak için satıyorum
forum dısı iletişim :
email : [email protected]