Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 10 Ocak 2015
Abone Sayisi : 122
izlenim Sayisi : 26.350
Kanalinizda UYARI Varmi : 3 aydır girmiyorum ciddi alıcı olursa bakarız...
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.2. ay pek bir şey getirmemiş 3. ve 4. ay patlama yapmıs günlük 15 16 tl civarı
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Birazdan ekleyeceğim...
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal 4 aydır açık sayılır onun için mart ve nisanda 80 90 dolar alacağı var. toplam 90+90=180 dolar alıcıya gider.
KANAL FİYATI:1500 TL istiyorum.Paypal dan ödeyebilirsiniz... Alan arkadaş kategoriyide alacaktır 1k izlenme olmadan 15 16 tl para getirmektedir.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanala aynı anda yükledim videoları 3 ay once şuanda patlama yapmıs bende yenı fakrettim mn kazancları kesinlesecek alan arkadaş içindeki miktar senin olacak.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 10 Ocak 2015
Abone Sayisi : 122
izlenim Sayisi : 26.350
Kanalinizda UYARI Varmi : 3 aydır girmiyorum ciddi alıcı olursa bakarız...
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.2. ay pek bir şey getirmemiş 3. ve 4. ay patlama yapmıs günlük 15 16 tl civarı
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Birazdan ekleyeceğim...
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal 4 aydır açık sayılır onun için mart ve nisanda 80 90 dolar alacağı var. toplam 90+90=180 dolar alıcıya gider.
KANAL FİYATI:1500 TL istiyorum.Paypal dan ödeyebilirsiniz... Alan arkadaş kategoriyide alacaktır 1k izlenme olmadan 15 16 tl para getirmektedir.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanala aynı anda yükledim videoları 3 ay once şuanda patlama yapmıs bende yenı fakrettim mn kazancları kesinlesecek alan arkadaş içindeki miktar senin olacak.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot