Satılık MN Kanal

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Turk

Yasaklanmış
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 10 Ocak 2015
Abone Sayisi : 122
izlenim Sayisi : 26.350
Kanalinizda UYARI Varmi : 3 aydır girmiyorum ciddi alıcı olursa bakarız...
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.2. ay pek bir şey getirmemiş 3. ve 4. ay patlama yapmıs günlük 15 16 tl civarı
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Birazdan ekleyeceğim...
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal 4 aydır açık sayılır onun için mart ve nisanda 80 90 dolar alacağı var. toplam 90+90=180 dolar alıcıya gider.

KANAL FİYATI:1500 TL istiyorum.Paypal dan ödeyebilirsiniz... Alan arkadaş kategoriyide alacaktır 1k izlenme olmadan 15 16 tl para getirmektedir.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanala aynı anda yükledim videoları 3 ay once şuanda patlama yapmıs bende yenı fakrettim mn kazancları kesinlesecek alan arkadaş içindeki miktar senin olacak.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

hocam kanal daha önce ödeme aldımı o ecpm ler ile ?

hocam kanal daha önce ödeme aldımı o ecpm ler ile ?

Ocak şubat kazancını aldım mart kazancı kesinleşecek az kaldı ve bu cpm az bile hocam ben 1k izlenmeye 10 15 dolar cpm yaptım yinede ödendi...

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

Not:az da olsa pazarlık vardır.Lise öğrencisinden satılık full+full kanal.

Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 10 Ocak 2015
Abone Sayisi : 122
izlenim Sayisi : 26.350
Kanalinizda UYARI Varmi : 3 aydır girmiyorum ciddi alıcı olursa bakarız...
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1.2. ay pek bir şey getirmemiş 3. ve 4. ay patlama yapmıs günlük 15 16 tl civarı
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Birazdan ekleyeceğim...
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal 4 aydır açık sayılır onun için mart ve nisanda 80 90 dolar alacağı var. toplam 90+90=180 dolar alıcıya gider.

KANAL FİYATI:1500 TL istiyorum.Paypal dan ödeyebilirsiniz... Alan arkadaş kategoriyide alacaktır 1k izlenme olmadan 15 16 tl para getirmektedir.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Arkadaşlar kanala aynı anda yükledim videoları 3 ay once şuanda patlama yapmıs bende yenı fakrettim mn kazancları kesinlesecek alan arkadaş içindeki miktar senin olacak.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

detaylı p.m alabilir miyim? sON FİYATI İLE BİRLİKTE

Evet arkadaşlar içindeki 3 hane bugun kesinleşti.

Beyler alıcı yok mudur :D

ayın 7 si yada 10 u gibi bi 65 dolar alacağı var.

İyi ki satmamışım diğer ay kesinleşen 250 dolar var ve diğer ay 300 e doğru gidiyor

adminler konuyu kitleyebilir mi

İçinde ki 600 tl ile birlikte şu uyarı ile beraber kapandı :( Mn pişmanlıkmış harbi :D

Topluluk Kurallarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için bu hesap feshedildi.

İçinde ki 600 tl ile birlikte şu uyarı ile beraber kapandı :( Mn pişmanlıkmış harbi :D

Topluluk Kurallarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için bu hesap feshedildi.
Bi önceki mesajın iyiki satmamışımmış:) beni günü güldürdün Allah'ta seni güldürsün :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri