Satılık modifiyeli Asus x550j i5

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Bilgisayarın Özellikleri;
İşlemci Markası:intel
İşlemci Tipi:Core i5-4200H
İşlemci hızı:2.80 Ghz
Ekran Boyutu:15.6"
Ekran Tipi:led HD
Ekran Çözünürlüğü:1366 x 768
Ekran Kartı :nvidia
Ekran Kartı Hafızası:2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı
Grafik İşlemcisi:Nvidia geforce GTX850M (128 bit)
HDMI:Var
Sistem Belleği (RAM): 12 GB
bellek Tipi: DDR3 1600 Mhz
Disk Kapasitesi: 128 gb kingston ssd
Disk Arabirimi:SATA
Optik Sürücü: DVD Rw
Wireless:802.11 b/g/n
Bluetooth :Var
Usb Portu:3 x USB 3.0
video Portu:Var
Klavye:Numerik Q TR
Hoparlör:Var
Kart Okuyucu:Var
Kamera:Var
pil Teknolojisi:4 Hücreli Li-Ion
Ağırlık:2.50 Kg.
Resimler:

Bilgisayar 22 Ocak 2015'te alınmıştır. Harddisk çıkartılıp SSD eklenmiştir. 4 GB ramin üstünde 8 daha eklenip 12 GB'ye yükseltilmiştir. Çok hızlı çalışmaktadır 5 saniyede falan açılıyor. Kozmetik on numaradır. bilgisayarda windows 8.1 vardır. formatlanıp gönderilir. ultrabookla takas edilebilir. detaylar için pm gönderebilirsiniz.
Fiyat:2000 tl

kredi kartına da satış yapılır (+ komisyon eklenir)

Özelliklerine pcdepodan da bakabilrsiniz:http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

Son düzenleme:
Şu an kullandığımın aynısı Güzel bilgisayar gerçekten hiçbi işimin yarım kaldığını görmedim yapamadığı şey yoktur taş gibidir alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
Teşekkürler yorum için bilgisayar gerçekten on numaradır

aynı pc yı kullanıyorum ama ssd yok ram 4 gb black ops 3 oynım dedım pc alev aldı :D hocam sızınkı gıbı yapsam ssd takıp ramı yukseltsem sızce olurmu :D

Not : PC çok iyi tavsiye ederim almak ısteyenler temiz kullanıslı cok oyunu kaldırıyor ama bu son cod bo 3 de yetmedi gucu :D

aynı pc yı kullanıyorum ama ssd yok ram 4 gb black ops 3 oynım dedım pc alev aldı :D hocam sızınkı gıbı yapsam ssd takıp ramı yukseltsem sızce olurmu :D

Not : PC çok iyi tavsiye ederim almak ısteyenler temiz kullanıslı cok oyunu kaldırıyor ama bu son cod bo 3 de yetmedi gucu :D

hocam 4 gb az geliyor muhtemelen.. daha önce kasma ısınma vs olmadı bende muhtemelen sende de olmaz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri